2012 albümleri

İlk albümü “Jazz İstanbul Vol. 1″ geniş bir hayran kitlesi yakalayan Jülide Özçelik’in yeni albümü, “Jazz İstanbul Vol. 2″ tüm müzik marketlerde.
İstanbul doğumlu olan Jülide Özçelik müzik eğitimine ‘Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nin Hafif Batı Müziği bölümünde başladı. Bu bölümden, Selmi Andak, Melih Kibar, Hakan Şensoy gibi değerli eğitmenlerden aldığı derslerle 1998 yılında mezun oldu.
İlk albümü “Jazz İstanbul Vol. 1″ 2008 yılında çıkaran Özçelik, aradan geçen 3 yılın ardından yeni yorumları ile dinleyenlerinin karşısında
İlk albümünde olduğu gibi bu albümünde de hem kendi söz ve bestelerine hem de halk müziği parçalarına yer veren Jülide Özçelik’in, “Jazz İstanbul Vol. 2″ albümünde yer alan parçalar ise

1. Zaman
    Söz & Müzik: Jülide Özçelik
  2. Hayat
  3. Şu Yaltadan Taş Yükledim
    Söz & Müzik: Anonim
  4. Gizli Cennet
  5. Vitrin
    Söz & Müzik: Özdemir Erdoğan
  6. Zeynoş Funk
    Müzik: Jülide Özçelik
  7. Kimse Bilmez
    Söz: Ömer Hayyam Müzik: Mehmet Güreli
  8. Uzun İnce Bir Yoldayım
    Söz & Müzik: Aşık Veysel Şatıroğlu
  9. Eşitiz Eninde Sonunda
  10. Gönül Dağı
    Söz & Müzik: Neşet Ertaş

Gönül Dağı -.Muhteşemm yorumlamış..

[video=youtube;Lb_w1pnrs2w]http://www.youtube.com/watch?v=Lb_w1pnrs2w&fb_source=message[/video]

Türk Pop Müziği'nin en özel seslerinden Sertab Erener, uzun süredir beklenen Türk Sanat Müziği albümü ile 12 Nisan'da müzik marketlerdeki yerini alıyor. GNL Entertainment etiketiyle sunulacak ve toplam 15 eserin yer aldığı "Ey Şûh-i Sertab" isimli albümde Akşam Oldu Hüzünlendim Ben Yine, Şimdi Uzaklardasın, Fikrimin İnce Gülü, Çile Bülbülüm, Kimseye Etmem Şikâyet ve Dönûlmez Akşamın Ufkundayım gibi toplam 15 unutulmaz eser Sertab Erener'in muhteşem yorumuyla yeniden hayat buluyor.

Akşam oldu Hüzünlendim Ben Yine
Şimdi Uzaklardasın
Dertliyim Rûhuma Hicrânımı (Üzgünüm Leyla)
Fikrimin İnce Gülü
Niçin Baktın Bana Öyle
Çile Bülbülüm
Biz Heybeli'de Her Gece
Ada Sahillerinde
Darıldın mı Gülüm Bana
Kimseye Etmem Şikâyet
Bir İhtimal Daha Var
Dök Zülfünü Meydâne Gel
Kırmızı Gülün Alı Var
Dönûlmez Akşamın Ufkundayım (Rindlerin Akşamı)
Ey Şûh-i Sertab Ey Dürr-i Nâyâb

Ödüllü gazeteci yazar Kürşat Başar, iki yıldır canlı performanslarıyla devam eden müzik serüvenini, ünlü sanatçılar ve klasikleşmiş şarkılarla "Keşke Burada Olsaydın" adlı albümüne taşıyor. Onu; gazeteci, köşe yazarı ve çok satan romanların yazarı olarak tanıdık yıllarca. Kelimelerle arası bu kadar iyi olan Kürşat Başar'ın, müziğe de tutkusu büyük oldu her zaman. 80'li yıllarda TRT için hazırladığı "Caz Duygusu" adlı TV programını müzikseverler mutlaka hatırlayacaktır. Son dönemde müzikle ilişkisini daha da yoğunlaştıran Kürşat Başar, yazdığı "Bizim Şarkımız" müzikali ve grubuyla birlikte gerçekleştirdiği canlı performanslarıyla dikkat çekti.

Başar, bu keyifli müzik yolculuğuna şimdi de bir stüdyo albümüyle devam ediyor. Kürşat Başar, klasikleşmiş Türkçe pop şarkılarını ve biri kendine ait olmak üzere iki yeni eseri, birçok ünlü sanatçının konuk olarak seslendirdiği caz yorumlarıyla bir albümde topladı.

Kürşat Başar, albümünün ortaya çıkış hikayesini şöyle anlatıyor: "Yakından tanıyanlar, müziğin benim hayatımda ne kadar önemli olduğunu bilirler. Ama romanların, yazıların arasında müzik yıllar boyunca hep geride kaldı. İki yıl önce bir rastlantıyla sahneye çıkmam ve uzun zamandır bir kenarda duran saksafonumu yeniden çalmaya başlamam bu albümün başlangıcını oluşturuyor."

"Keşke Burada Olsaydın" albümü, konuk sanatçıların seslendirdiği 9 şarkı, 2 enstrümantal eser ve 1 eserin radyo versiyonundan oluşuyor. 90'larda "Neredesin" adlı şarkısıyla tanınan Ayşen'in seslendirdiği ve aynı zamanda albümün çıkış parçası olan "Keşke Burada Olsaydın" Kürşat Başar ve Zeynep Talu'nun ortak çalışması. Albümde Sezen Aksu, Yaşar, Yeşim Salkım, İlhan Şeşen, Levent Yüksel, Erol Evgin, Zeynep Talu gibi Türk popunun önemli isimleri ve piyanosuyla Burçin Büke, Kürşat Başar'a eşlik ediyor. Berkay Özideş ve Şenay Lambaoğlu gibi genç seslerin de bulunduğu albüm, Marşandiz Stüdyoları'nda, Kürşat Başar'ın müzik direktörlüğünde, tümüyle canlı olarak kaydedildi. Güçlü seslerle buluşan unutulmaz şarkılar ve albümde yer alan yeni eserler, Kürşat Başar'ın saksafonuyla tekrar anlam kazanıyor.

Başar albümü şu sözlerle anlatıyor: "Bu albüm, yazdığım kitaplar gibi, yaptığım bütün her şey gibi beni anlatıyor. Yazı ya da müzik... Önemli olan benim de gerçekte ne olduğunu bilmediğim, içimdeki o duyguyu anlatmanın bir biçimini bulmak. Ama romandan farklı olan şey, bu albümde, benim o duygumu, kimi şarkılarda çocukluğumu, kimi şarkılarda büyük aşkımı, kimi şarkılarda söylemek istediğim sözleri bu muhteşem müzisyenlerin benimle paylaşmasıydı. Albümdeki şarkıların hemen hepsi birlikte, aynı anda çalındı, söylendi. Yani o anın duygusunu taşıyor."

Albümün ilk video klibi, albüme adını veren, sözleri Kürşat Başar ve Zeynep Talu'ya, müziği yine Kürşat Başar'a ait olan "Keşke Burada Olsaydın" adlı şarkıya çekildi. Yönetmenliğini Gürcan Keltek'in üstlendiği video klip, Mayıs ayından itibaren dijital platformlarda ve TV kanallarında yerini alacak.

Unutulmaz şarkıların albümü "Keşke Burada Olsaydın" Esen Entertainment etiketiyle 01.05.2012 tarihinden itibaren müzikseverlerin beğenisine sunulacak.

1. KEŞKE BURADA OLSAYDIN / Kürşat Başar feat. Ayşen
2. EL GİBİ / Kürşat Başar feat. Sezen Aksu
3. KİMSE BİLMEZ / Kürşat Başar feat. Yaşar
4. ÜÇ KALP / Kürşat Başar feat. Yeşim Salkım
5. SEN BENİM ŞARKILARIMSIN / Kürşat Başar feat. İlhan Şeşen
6. KAYBOLDUM (EL CIEGO) / Kürşat Başar feat. Levent Yüksel
7. HEP BÖYLE KAL / Kürşat Başar feat. Erol Evgin&Zeynep Talu
8. BEN VARIM / Kürşat Başar feat. Berkay Özideş
9. İZMİR’İN KAVAKLARI / Kürşat Başar feat. İlhan Şeşen&Şenay Lambaoğlu
10. PERA’DA ZAMAN / Kürşat Başar feat. Burçin Büke - Enstrümantal
11. KEŞKE BURADA OLSAYDIN / Kürşat Başar - Enstrümantal
12. KAYBOLDUM (EL CIEGO) (Radio Edit) / Kürşat Başar feat. Levent Yüksel

Sinan Akçıl'ın yeni solo albümü "KARNAVAL" Poll Production, Polat Yağcı prodüktörlüğünde 19 Nisan'da müzik marketlerde yerini alıyor. Türkiye ve Balkan ülkelerinde piyasaya çıkacak albüm, 8 şarkı ve 6 remix'ten oluşuyor. Albümdeki tüm şarkıların sözleri Sinan Akçıl'a ait olup 6 şarkının müziği kendi imzasını taşıyor. "Terk Ediyorum (Küfür)" isimli şarkının müziği Sinan Akçıl - Volga Tamöz'e, "Fark Atıyor" adlı parçanın müziği ise Sinan Akçıl - Tamım Gallal'a ait.

Dinamik şarkıları ve çıkış parçası "Fark Atıyor"la yaza damgasını vurmaya hazırlanan Akçıl, "Karnaval" albümü için Türkiye'nin en iyi 6 dj'ini bir araya getirdi. Albümdeki 6 remix, Suat Ateşdağlı, Kaan Gökman, Burak Yeter, Cihat Uğurel, Yalçın Aşan ve Mustafa Yıldırım imzasını taşıyor. Albümün aranjörlüğünü Volga Tamöz yaptı.

Karnaval albümünün fotoğrafları için çok konuşulacak "Lord İmajı" ile Selim Akar'ın marka ve fikir danışmanlığında ünlü fotoğrafçı Deniz Özgün'ün objektifine poz verdi.

Fark Atıyor
Söz: Sinan Akçıl Müzik: Sinan Akçıl & Tamım Gallal
Hoppala
Söz & Müzik: Sinan Akçıl
Terk Ediyorum (Küfür)
Söz: Sinan Akçıl Müzik: Sinan Akçıl & Volga Tamöz
Öylesine
Bize Her Yer Cennet Söz & Müzik: Sinan Akçıl
Alışkanlık Söz & Müzik: Sinan Akçıl
Sonuna Kadar
Seven Biri
Fark Atıyor
(Cihat Uğurel Remix)
Terkediyorum
(Kaan Gökman Remix)
Öylesine
(Mustafa Yıldırım Remix)
Fark Atıyor
(Yalçın Aşan Remix)
Terkediyorum
(Suat Ateşdağlı Remix)
Fark Atıyor
(Burak Yeter Remix)

Seda Önder, maxi single çalışması "Şaheser" ile müzik dünyasına iddialı bir şekilde merhaba diyor. "Şaheser" Kaya Müzik etiketiyle müzik marketlerdeki yerini aldı. Erdem Kınay, Deniz Erten, Berkay Şahin ve Fikret Dedeoğlu gibi Türkiye'nin önde gelen isimleriyle çalışan Seda Önder, uzun bir çalışmanın ardından "Şaheser"i tamamladı.

Maxi single'ın çıkış şarkısı olan Şaheser'in sözleri Deniz Erten'e, beste ve aranjesi ise Erdem Kınay'a ait. Bir dans şarkısı olan Şaheser'in akustik versiyonu da yer alıyor. "Şaheser" dışında "Kalp Vedası" adlı duygusal şarkının da sözleri Deniz Erten'e ve bestesi Erdem Kınay'a ait. "Günaydın" adlı şarkının söz ve bestesi ise Berkay Şahin'e ait. Çalışmanın bir diğer duygusal şarkısı olan "Bekliyorum" ise Fikret Dedeoğlu'na ait.

İlk klip Tülay İbak yönetmenliğinde, "Şaheser" adlı şarkıya çekildi. 20 saat süren çekimin ardından, ortaya çıkan iddialı klip önümüzdeki günlerde müzik kanallarındaki yerini alacak ve müzik dünyası yepyeni bir isimle tanışacak. Şarkılarıyla olduğu kadar sesi ve güzelliğiyle de oldukça konuşulacak olan Seda Önder, "Şaheser" ile oldukça iddialı...

Şaheser
Söz: Deniz Erten Müzik: Erdem Kınay
Kalp Vedası
Günaydın
Söz: Berkay Şahin & Gökhan Yarken Müzik: Berkay Şahin
Bekliyorum
Söz & Müzik: Fikret Dedeoğlu
Şaheser Akustik Vers.

Türk Televizyon tarihinin en uzun soluklu yapımlarından biri olan ve Murat Evgin'in müzikleriyle bütünleşen "Arka Sokaklar Dizi Müzikleri" albümü müzik marketlerde yerini aldı. 241 haftadır ekranlara damgasını vurmaya devam eden Arka Sokaklar dizisi, dizi müzikleri albümünde toplam 43 Murat Evgin eseri yer alıyor.

Murat Evgin komiser oldu!

"Arka Sokaklar Dizi Müzikleri" albümünün fotoğraflarında sevenleri Murat Evgin'i komiser olarak görecek. Olay yeri inceleme fotoğrafları, "Shedeath" projesiyle ünlenen Ümit Karalar tarafından çekildi.
"Arka Sokaklar Dizi Müzikleri" albümün çıkış şarkısı; dizide Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş'ın sahnelerinde çalan "Ben Sana Aşığım".

Jenerik Müziği
Bambaşka Bir Şehir
Hüsnü Tema
Mesut Tema
İlk, Tek, Son Aşkımsın
Murat & Zeynep
Aksiyon 5. Sezon
Özledim
200. Bölüm Müziği
Beni Ellere Verdin
Hüsnü'nün Vurulma Sahnesi
Sokağın Sesi (Aksiyon Müziği)
Elif & Sinan Tema
Ben Sana Aşığım
Jenerik Müziği (Hüzünlü Versiyon)
Adrenalin
Melek Tema
Mektup
Umut
Bambaşka Bir Şehir (Duygusal Versiyon)
Macera
İspanya Baskını
Suçluların Peşinde
Pınar & Ali
Murat Ve Babası
Mesut Hüzünlü
Seyran
Engin Ve Annesi
Komedi Müziği
İlk, Tek, Son Aşkımsın (Enstrümantal)
Hüsnü Komedi (Yavaş Versiyon)
Aşk
Komedi Müziği-1
Bambaşka Bir Şehir (Enstrümantal)
Çoban Ailesi
Yitik Hayatlar
Kaçış
Gerilim Müziği
Neler Oluyor ?
Mesut (Ud Versiyon)
Mesut Neşeli
Tünelin Sonu
Gergin Bekleyiş

Geçtiğimiz yıl ustası Livaneli'nin şarkılarından oluşan ilk albümü "MERHABA" ile etnik müzik alanında ciddi satış rakamlarına ulaşan genç yorumcu ZÜLEYHA, baharın ilk günlerinde ikinci albümü "BENDEN" ile müzik marketlerde yerini almaya hazırlanıyor. Anadolu'nun dört bir yanından seçilen kadın türkülerini yorumlayan Züleyha, seslendirdiği türkülerle kadın haklarına dikkat çekmeyi amaçlıyor.

Züleyha "Benden" isimli yeni albümünde, Anadolu'nun dört bir yanından seçilen kadın ağzı türkülere yer verdi. Albümde; kına türkülerinden iş türkülerine, hasret türkülerinden halaylara, 3'ü potporiden oluşan, toplam 12 kadın ağzı Anadolu türküsü farklı aranjörler tarafından orijinaline sadık kalınarak yeniden düzenlendi. Züleyha'nın bir Ermeni halk türküsü olan "Ninno"yu Türkçe sözlerle yorumladığı albümde bilinen türküler dışında 3 tane de yeni türkü yer alıyor. KALAN Müzik ve Z MÜZİK ortaklığında hazırlanan, "BENDEN" albümü çok yakında müzikseverlerin beğenisine sunulacak.

KADIN EMEĞİNE DESTEK

Züleyha, KEDV (Kadın Emeği Değerlendirme Vakfı) işbirliğinde albüme özel bir tasarım ile de bir ilk yaptı. Albümün ilk baskısı, KEDV'deki kadınlara yaptırılan, el emeği göz nuru keseler içerisinde raflardaki yerini alarak satışa sunulacak. Kadınlara destek olmak adına yaptırılan keselerin tüm masrafını genç yorumcu üstlendi. Keselerin maliyeti hiçbir şekilde albüme yansımayacak.

Funda Arar, 10 şarkıdan oluşan yeni albümü "Sessiz Sinema" ile 2 Mayıs'ta müzik marketlerde yerini almaya hazırlanıyor. Febyo Taşel, Niran Ünsal, Yıldız Tilbe, Saro Secikyan, Onur Baştürk ve Seda Akay gibi önemli isimlerin imzalarını taşıyan albümün ilk klibi albümün isim şarkısı "Sessiz Sinema"ya çekildi.

Funda Arar, albümünün ilk video klibinde bir film yıldızını canlandırıyor. Siyah - beyaz olarak çekilen klipte sanatçıya Alman model Andre Hamman eşlik etti. Şarkının ruhunun 1930'lu yıllar çağrıştırdığını ve dönem klibi olmasını özellikle istediğini belirten Funda Arar "Bu kez "Sessiz Sinema"nın "Artist"i ben oldum. Çok keyifli bir klip oldu" dedi.

Müziğini Febyo Taşel'in yaptığı, sözlerini Yıldız Tilbe'nin yazdığı parçanın yönetmenliğini ise Murad Küçük üstlendi. Yaklaşık 40 kişilik bir ekiple, 20 saatte gerçekleştirilen çekimlerde, 1940'lara ait dekorlar ve kostümler ile, o dönemin film setinde geçen film yıldızları arasında bir aşk hikayesi anlatıldı. Styling'i Umut Eker tarafından yapılan klipte, kıyafetler Simay Bülbül imzası taşıyor.

Sessiz Sinema
Söz: Yıldız Tilbe Müzik: Febyo Taşel
Şarap Mevsimi
Söz: Saro Secikyan Müzik: Brel Jacques Romain & Jouannest Gerard Emile
Var Mısın
Söz: Seda Akay Müzik: Niran Ünsal
Pişmanım
Söz & Müzik: Daniel Taşel
Yazık
Söz & Müzik: Onur Baştürk
Geciken Gözyaşı
Söz: Saro Secikyan Müzik: Febyo Taşel
Yok Yok
Söz & Müzik: Febyo Taşel
Yoksun
Söz & Müzik: Febyo Taşel
Hayat Arkadaşı
Söz: Cengiz Tekin Müzik: Mustafa Sayan
Leblebi
Söz: Günay Çoban Müzik: Jean-Marie Riachi

Müzik dünyasının vazgeçilmez ismi Nalan, profesyonel sanat hayatının 10. albümü "AŞK" ile müzikseverlerle buluşuyor. 14 şarkıdan oluşan yeni albümünde kendi şarkıları dışında Gökhan Tepe, Hakkı Yakçın, Rıfat Güneş, Ezgi Özbay, Fatih Erkoç, Gökhan Şahin, İskender Küleğci, Orçun Karamuk gibi önemli isimlerin şarkılarına yer veren Nalan, aranjör olarak Taşkın Sabah, Selim Çaldıran ve Tarık Ceylan'la çalıştı. Albümün en büyük sürprizi Nalan & Fatih Erkoç düeti...

"Bu albüm benim için çok kıymetli ve değerli. Çok beğenerek dinlenecek duygu yüklü bir albüm oldu" diyen Nalan'ın albüm fotoğraflarını Zeynel Abidin Ağgül çekti.

1. Hoşgeldin
2. Hayat Bu
3. Felek Mi? Melek Mi?
4. İnsanız İşte
5. Anlat Bakalım
6. Yalnızız
7. Haklarım Saklı
8. Yüz Karası
9. Tamamen Koptuk
10. Hatırlayamadım
11. Sabır
12. Ne Olur Bak Bana
13. Daralıyorum
14. Aşk

2009 yılında "Ayşe Özyılmazel", 2011 yılında "SIFIR MAKYAJ" albümleriyle büyük beğeni toplayan Ayşe Özyılmazel, 2012 yılında müzik severlerin karşısına single çalışması "SU GİBİ GEL" ile çıkıyor. Sözü ve müziği Ayşe Özyılmazel'in kendisine ait olan şarkının düzenlemesini Mert Ali İçelli yaptı.

"Enerji", "İstanbul'un Kızları", "İki Sakin", "Taşıyo Baksana", "Arabesk", "Tatlım", "Sabıkalı" ve "İkimiz" şarkıları radyolarda en çok çalan, müzik kanallarında ve sosyal medyada hit alan kliplerinin ardından şimdi de "SU GİBİ GEL" yeni single şarkısının klibi önümüzdeki hafta yayında olacak.

Gülşen Aybaba yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilecek klipte Ayşe Özyılmazel yine çok şaşırtacak. "Su Gibi Gel" DMC etiketiyle müzik marketlerde yerini alacak.

Murat Dalkılıç, genel koordinatörlüğünü Ozan Çolakoğlu'nun üstlendiği yeni albümü "Bir Güzellik Yap" ile müzik marketlerde yerini aldı. Kaya Müzik etiketiyle sunulan albümün isim, çıkış ve ilk klip şarkısı "Bir Güzellik Yap" Gülşen imzası taşıyor. Albümde Ersay Üner, Murat Çekem, İsra Gülümser, Emre Kaya ve İskender Paydaş gibi önemli müzisyenlerle çalışan Murat Dalkılıç, albümün hazırlık sürecini de Gülşen Aybaba yönetmenliğinde çekilen DVD ile sevenleriyle paylaşıyor.

Teslim Oldum
Söz & Müzik: Ersay Üner
Bir Güzellik Yap
Söz & Müzik: Gülşen
Yalancısın
Söz & Müzik: Murat Çekem
Lüzumsuz Savaş
Söz & Müzik: Murat Dalkılıç
Bir Hayli (Görmeyeli Ne Çok Olmuş)
Söz: Bertan Arslan & Ahmet Kurtiş Müzik: Bertan Arslan
Yudum Yudum
Söz & Müzik: Oytun Karanacak
Yalan Dünya
Söz: İsra Gülümser Müzik: İskender Paydaş
Neyleyim İstanbul'u?
Söz & Müzik: Oytun Karanacak
Kader
Söz & Müzik: Emre Kaya
Canına Yandığım
Söz & Müzik: Caner Yemez
Yudum Yudum Ora & Ventus Versiyon

Türk Sanat Müziği'nin başarılı yorumcusu Ebru Gündeş "13,5" ismini verdiği yeni albümüyle 6 Haziran'da müzik marketlerde yerini aldı. Yeni albümünde Aysel Gürel, Onno Tunç, Sezen Aksu ve daha birçok önemli müzisyenin şarkılarını yorumlayan sanatçı, 13 rakamının uğursuzluğuna inanıldığı için albümün adına "13,5" olarak espri kattıklarını belirtti.

Sezen Aksu, Tarkan, Kenan Doğulu, Candan Erçetin ve Emel gibi önemli isimlerin hit olmuş şarkılarına yeni bir yorum getiren Ebru Gündeş, albümdeki şarkıları çok sevdiğini ve çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Seni İstiyorum
Söz Aysel Gürel & Sezen Aksu Müzik: Onno Tunç
Sen Yoluna Ben Yoluma
Söz & Müzik: Çelik
İkimizin Yerine
Söz & Müzik: Sezen Aksu & Tarkan
Unutamam
Söz & Müzik: Sezen Aksu
Yaparım Bilirsin
Söz: Kenan Doğulu Müzik: Ozan Doğulu
Hovarda
Sonuna Kadar
Söz: Ferda Anıl Yarkın & Mustafa Sandal Müzik: Mustafa Sandal
Kahpe Kader
Unut
Söz: Sezen Aksu Müzik: Garo Mafyan
Söz Vermiştin Bana
Söz: H. Mete Özgencil Müzik: Anonim
Unutamam (Remix)

Reyhan Karaca 2 yıllık suskunluğunu bozdu ve yaza damgasını vuracak "YAZ" isimli beklenen single ile sevenlerine merhaba demenin heyecanını yaşıyor. Kendine has tarzı ve yorumuyla müzik dünyasında farklı bir yer edinen Reyhan Karaca, bu single ile yaza damgasını vurma konusunda da çok iddialı.

2 şarkıdan oluşan single da, 90'lı yıllarda Emel Müftüoğlu'nun albümünde yer alan sözü ve müziği Şehrazat'a ait "SEVMEK EN BÜYÜK DEVLET" şarkısı yer almakta. İkinci şarkı, son yıllarda çok sayıda hit şarkı çıkaran, sözü ve bestesi Zeki Güner'e ait "YÜZ YILDIR YALNIZIM" adlı şarkıdan oluşuyor. Şarkıların düzenlemeleri Alper Atakan'a ve Mix-Mastering Barış Büyük'e ait.

Okumalar da DB ve Sarıev Stüdyolarında yapıldı. Fotoğraflar Cengiz Dikbaş tarafından çekildi.

SEVMEK EN BÜYÜK DEVLET
Söz-Müzik: Şehrazat
Düzenleme: Alper Atakan
YÜZ YILDIR YALNIZIM
Söz-Müzik: Zeki Güner
Düzenleme: Alper Atakan

Ozan Doğulu, Erdem Kınay ve İskender Paydaş'ın ardından aranjör Ozan Çolakoğlu da müzik dünyasının önemli isimlerini biraraya getirdiği "01" isimli albümüyle müzik marketlerde yerini almaya hazırlanıyor. DMC etiketiyle yayınlanacak ve Avrupa Müzik işbirliğiyle dağıtılacak albümde Tarkan, Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Gülşen, Sertab Erener, Yalın, Göksel ve maNga'nın solisti Ferman Akgül var...

Tarkan albümde "Aşk Gitti Bizden" ve "Hadi Bakalım" adlı 2 şarkı ile yer alırken, Ajda Pekkan "Ben Yanmışım", Gülşen "Seyre Dursun Aşk", Sertab Erener "Dım Dım", Sezen Aksu "Gizli Aşk", Yalın "Kalpten Dudağa", Göksel "Sabır" ve Ferman Akgül ise "Rüzgar" şarkısıyla yer aldı. Albümün ilk video klibi Tarkan'ın yeni şarkısı "Aşk Gitti Bizden"e, ikinci video klibi ise de Gülşen'in "Seyre Dursun Aşk" şarkısına Murad Küçük yönetmenliğinde çekildi. Tüm isimlerin sahne alacağı lansman konseri ise 2 Haziran Cumartesi gecesi Kuruçeşme Arena'da.

Aşk Gitti Bizden Feat. Tarkan
Ben Yanmışım Feat. Ajda Pekkan
Seyre Dursun Aşk Feat. Gülşen
Kalpten Dudağa Feat. Yalın
Dım Dım Feat. Sertab Erener
Gizli Aşk Feat. Sezen Aksu
Hadi Bakalım Feat. Tarkan
Sabır Feat. Göksel
Rüzgar Feat. Ferman Akgül

Back
X