- 18 Haziran 2011
- 1.872
- 291
- 163
gülsünoğuz arkadasım hediyenn geldiii coook teseküür ederim canım cok incesingözlerim doldu valla bayıldımmm aksama ins resim koymaya calısırımm
Kızımın cicileride geldi. Gözde teyzesine çok teşekkür ediyoruzçok beğendim ya. not da çok güzeldi duygulandım
Eki Görüntüle 410633
gülsün teyzemizin bizee aldıgıı cicilerimizzz ayy oglusum dogsun büyüsün giyip bunları yakısıklı yakısıklı dolassın insallahhhhcook tesekkür ederizz. ayrıca tac icin de cok tesekkür ederim cok mutlu oldum canımm
sonunda göbişimi de ekliim dedim
gülsün teyzemizin bizee aldıgıı cicilerimizzz ayy oglusum dogsun büyüsün giyip bunları yakısıklı yakısıklı dolassın insallahhhhcook tesekkür ederizz. ayrıca tac icin de cok tesekkür ederim cok mutlu oldum canımm
bu arada hepsi mavis iplerle paket yapılmıstıı
ay inşallah canım Rabbim o gunleri göstersin inşallah güle güle giysin minik bulut.göbiş de ıyıymiş yaabenım hem cıktı hem yanlara yayıldı cok kılo aldım ya elevitten mi acaba:44::44:saglık olsun artık
Maşallah canım göbiş de güzelmiş....oğluşun da güzel günlerde gülerek giysin...
ama ben de hediye göndermek istiyoruumm
canım haber cıkmadıgına göre sen safakba ya gönder o zman
ben bu sabah gönderdim arkadaslar misbonum adlı arkadasımıza dun gönderemedım cunku pazar gunu iş yerınde kalmıstı hedıyem ınsallah arkadasımız begenır sürat kargoya verdım anlasmam vardı orayla arkadasında varmıs zaten denk geldı :) ben pek hedıye almasından anlamam ama ınsallah begenır ya :)
sederk'cim heydiyen az önce ulaştı çok beğendim hatta bayıldım
sederk teyzemize çoook teşekkür ederiz
Eki Görüntüle 412018 Eki Görüntüle 412017 Eki Görüntüle 412016
bende sederk arkadaşımın hediyesini bugün argoya verdim beni de listeden çıkarabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?