Ben asistanım canım.Finans departmanında görevliyim.Bölgeye göre değilde mevkine göre değişiyor maaşlar diyebilirim.
Maaş yetiyor mu konusuna gelince.Şöyle söyliyebilirim ben yaklaşık 4,5 yıldır çalışıyorum maaşımı direk hiç kendime harcamadım.Yani ben eve veririm ihtiyacım doğrultusunda az yada fazla alırım.Hani bir geçinme durumu bende şuan için yok açıkcası.
Çalışma saatim bir bayan için en uygun saat.
İşin en güzel yani cumartesi pazar tatil olması.Ve her türlü resmi milli bayramlarda tatiliz.Bu tarz tatillerde çalışan insanları biliyorum.Yıllık 3, hafta izin hakkım var.Ücretli tabiyki..Onun dışında hastalıkda vs de çok sık olmama kaydıyla rahatlıkla kullanıyorum.
Yemek konusuda normalde 12:,30 13:30 ama mesela diyelim 14:00 de çıktın 15:00 de gel.1 saat yani ama işin varsa bilgi verme dahilinde uzayabiliyor.Onun dışında sabahları 08:30 09:00 arası kahvaltı var.
Bizde saat sınırı yok.İşin yoksa kalk teresa çık yada mutfaga git otur.Çayını kahveni içeceğini al rahat yani.
Bizim firma 60-70 kişi arasında.
İş ilanlarına baktığım kadarıyla gebzede genelde fabrika tarzı yerler var şansın yüksek olabilir.
siyahinci 400 lira trye göre cok düsük bi maas yani öylemi canim?
..
Şeniz teşekkür ederim canım Şeniz buldukça ekliyorum Şeniz
senin neden askerlik falan mı?
Valla tatlımm çok iyi şartlarla çalışıyorsun...Evlendkten sonra İst.da yaşarsak eğer orda iş arıycam bende...
Nekss süper bir işin var kıymetini bil diyorum
Benimde 8,3 ve 5,3 ama cumartesi tam gün
eyvah eyvah yani iyi bir ise sahip olmak kolay degil yani..
ama olsun hele bir evleneydimde daha cok zaman var ondan sonra insaAllah bir is bulmak nasip olur..
tesekkürler kizlar bilgilendirdiginiz icin a.s.
neks canim hadi kolay gelsin iyi eglenceler enisteyle : )
nekss maaşın nasıl peki çok özel olmayacksa
nilaycım sistemimzi seninle aynı canım ne güzel tıpa tıp aynı valla
kızlar kimsecikler yok...
annem tutmuş babama işde nilaya görücü gelmek istiyor demiş.
Babamda kim filan demiş.annem de iş yerinden bir ablası söylemiş demiş.
Halbuki öyle bir durum yok.Sevdiğime söyledim annen niye yalan söylüyor ki.
Ben yalan söyleyemem ailene karşı ki benim ailem o şekilde bilmiyor diyor.
Akşam babamla konuşucaz sanırım.
Dua edin benim için herşey yolunda gitsin.
Çok korkuyorum
inşallah iyi şeyler olur hayatım ya annen neden öyle bir şey demiş ki sana sormadan.bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?