:):)
Bak işde evin kendinin olmasının avantajı büyük.
Bizde bakalım artık borçsuz halldersek ilk hedef ev almak.
Ama bakalım ne oluyor şimdiden kestirmek zor.
Zaten kpss sınavıda olduğu için istanbulda olur muyuz o bile belli değil.
Bakarsın bursaya geliriz:)
Selam kızlar Nasılsınız ?
iyiyiz siyah inci seni sormalı :)
Kaç puan aldı sınavdan ???
Bizimde ilk hedef 2 ci bir ev yada araba almak :)
2ci ev alırsak kiraya veririz diyorum kira geliri olur bende çalışmam
Çalışmayı seviyorum ama kızlar çocuguma baskasının bakmasını istemiyorum açıkcası
Neyse evlendim de çocugum kusur kalsın :CüvCüv:
InsaAllah canim amin.
Artik cikisimi alicam zaten ekimin sonunda.
Tesekkür ederim.
Dualarinizi eksik etmeyin o yeter bana.
ben kötüyüm cumartesi sözüm var ve hala elbiseme uygun ayakkabı bulamadım:S işten de geç çıkıyorum bakma zamanım yok smz günü gidip ayakkabımı bakıcam yaa:S ayrıca bugun annem herzaman alışveriş yaptıgımız tere pasta fiyatınısormuş 60 kişilik 270 demiş daha düşük biliyorum kaldım öle yaaasenağlamasenağlama
Sınav tarihi ertelendiya canım.
Kasımın 28'inde yapılacak bizde o sınavı bekliyoruz şimdi.
Yani 2011'de herşey değişebilir.
Ama şimdi sınava bağlı kalıpda sözüde ertelemek istemiyoruz.
Çünkü kardeşim kasım 29'da allah nasip kısmet ederse asker.
O yüzden acele ediyoruz zaten.
Çalışmayı bende seviyorum.Bende çocuğuma kimse baksın istemem ama işi bırakıp evde durmakda bana göre değil.Tabi eğer kpss olursa il dışına gidersek bir süre evde durma ihtimalim var.Bakalım artık yaşayıp görcez.
Kenarda bir şeylerin olması her zaman iyidir.Hayırlısı olur inşallah.
iyiyiz siyah inci seni sormalı :)
Hoş gelmişsinnn
İyiyim canım sen nasılsın?
ben kötüyüm cumartesi sözüm var ve hala elbiseme uygun ayakkabı bulamadım:S işten de geç çıkıyorum bakma zamanım yok smz günü gidip ayakkabımı bakıcam yaa:S ayrıca bugun annem herzaman alışveriş yaptıgımız tere pasta fiyatınısormuş 60 kişilik 270 demiş daha düşük biliyorum kaldım öle yaaasenağlamasenağlama
Allah yardımcın olsun canım.Hem mutlu hemde sitresli bir dönem.
60 kişilik sözde gerçekden kalabalıkmış fiyatıda bana pahalı geldi ama piyasa nasıl bilemiyorum tabi.Ayakkabı konusunuda sires yapma geç olsun güç olmasın demişler.Yeterki dilediğin gibi bir ayakkabı bul.
Şimdi bilekten bağlamalı çok cici ayakkabılar çıkmış topiğin birinde gördüm çok hoşuma gitti,umarım sende gönlüne göre bulabiirsin,bende alyans bulamadım mesela ne yapalım :)
Hoşbulduk kızlar..Valla pek iyi değilim aslında..
Yağmura yakalandım ıslandım Benimkiyle tartıştım yine sudan bi sebepe.. Gelsin artık bıktım onun bunalımlarından yaaa
Bende 12 yaşımdan beri çalışıyorum
Hem çalışıp hem okudum diyebilirim
Çalışmak bazen zor gelsede sıcacık yatağı bırakmak gibi sabahları boshayallersmile
Pzar günü evde çok canım sıkılıyor Pazartesi işe koşa koşa geliyorum
olsun senn daha zamanın var 2 güne nişanlanmayacksın herhald=) :hulya:
60 kişide zar zor indirerek 60 şida zaltsak yani amca yenge onlara gelme dicezzzhatta 70 diyoruz saydık
Yorumu yazdıktan sonra geleceği cevabı tahmn ettim aslında haklısın benim tarih bile yok ortada :))
Ayy canım allah yardımcınız olsun.
Ben o kalabalığın içinde olduğumu düşünemiyorum...
Benimde stajla birlikde 16 yaşımdan beri sigortam işliyor canım.
Erken emekliliğim var bu nedenle işi bırakmayı düşünmüyorum.
Annesi mesela akkuşa gelin ev hazır filan demiş ama sevdiğim gelinin çalışıyor yıllardır sigortası işliyor evde oturtmak emeklerine haksızlık olur demiş.Bende dedim iyi demişsin.
hayy yaşaa çok sevdim siziolumunekankayizsmile
Hoşbulduk kızlar..Valla pek iyi değilim aslında..
Yağmura yakalandım ıslandım Benimkiyle tartıştım yine sudan bi sebepe.. Gelsin artık bıktım onun bunalımlarından yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?