- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
kesinlikle canım doğru söylüyorsun annemlerde istemiyor konuşmamı bakalım bu süpriz olayını söyledim
bakalım hiç sesleirni çıkarmadılar
kızlar ben aşkıma üspriz yapmak istiyorum ve fikirlerinize ihyicaım var salı günü sabah 6 da bincek öğlen 12 de burda bend eişyerindne izin alıcam nasıl bir süpriz yapabilirim aşkıma
Ben seni çok iyi anlıyorum aynı durumu bende yaşadım.
İnan en yakın arkadaşlarım bile acele ediyorsun dediler.
Ama gönül bu insanın kalbine aşk düşünce ferman dinlemiyor...
Eğer ineceği yerde karşılıcaksan sana indim dediğinde ben iş yerinden izin alamadım gelemiyorum diyip birden karşısına çıkabilirsin...
Başka sonuçda doğum günü gibi yıl dönümü gibi özel bir gün...
Küçük bir hediye kutusu hazırlayabilirsin...
İçerisinde ona karşı hislerin yazılı olduğu şöyle hoş bir mektup olabilir.Mesajlar silinip kalıyor ama mektup istediğin sürece kalıcıdır...
Yine o günün hatırasına nelerden hoşlanıyor bilemem tabi ama küçük küçük hediyeler alabilirsin..Sigara kullanıyor mu bilmiyorum ama baş harfleriniz üzerinde olduğu bir çakmak,tuttuğu takımın formasının üstü olabilir yada bir gömlek yada tshirt.İçine sana ait olan bir şeyler koyabilirsin tok,takı gibi senden bir parça onda kalsın diye...Bunun gibi şeyler...Bu tarz süpriz kutusu hazırlayabilirsin eminim çok mutlu olucaktır..
Tabi sen nelerden hoşlanır beklentisi ne olur daha ii bilirsin.
hım malesef onu dşündüm ama onunla ortak biryerde buluşucaz
çok saol fikirlerin için kutu alıcam ona askerdeyken tuttuğum günlüğü koyucam ve o günün heyecanı ile ilgili yazılar yazıcam güzel bir tshirt sigara kullanıyodu ama bıraktı askerdeyken tekrar başladığını söledi şimdi alsam tekrar iç gibisine gelir:)
şalımı koyarım içine ve kaşe yaptırıcam çıkmaya başladığımız tarihi ve ikimizn ismini yazdırcam birde çikolatalar koyucam içine nasıl olur mu tatlım
Haydi esmer haydi tam zamanı tam zamanı şimdi :))))
hım malesef onu dşündüm ama onunla ortak biryerde buluşucaz
çok saol fikirlerin için kutu alıcam ona askerdeyken tuttuğum günlüğü koyucam ve o günün heyecanı ile ilgili yazılar yazıcam güzel bir tshirt sigara kullanıyodu ama bıraktı askerdeyken tekrar başladığını söledi şimdi alsam tekrar iç gibisine gelir:)
şalımı koyarım içine ve kaşe yaptırıcam çıkmaya başladığımız tarihi ve ikimizn ismini yazdırcam birde çikolatalar koyucam içine nasıl olur mu tatlım
Günaydınn şekerlerrrr ben qeLdimm bayanssulusmile
İşte bizimm hikayemizz...
2009 mayıs ayında msnde başladı bizim aşkımız... 15 gün sonra sewdiqim askere qittiBenim o zamnlar hayatımda başka biri wardı, o yüzden aşkımla ne qörüştüm nede tel werdimm sadece öyle konuştukk... Tel istedi wermedim buluşalım dedi olmaz bnm sewqilim war dedim we öyle qitti... Sonra onu 1-5 ay spnra qördümm yine nette kaydirigubbakcemile3 izne qelmişti 10 gün sonra kıbrısa qidicekti... Yine ne tel werdim nede buluştumm :) sewqilimi çıkardım hayatımdan sadece...
Çok uzun bir sürenin ardından onu aralık ayında qördüm we o qün teli werdimm.( İYİKİ WERMİŞİM )
ilk mesajı 4 Ocak 2010 da qeLdi... 17 ocakta ilk defa sewdiqim dedimm... Masalımız başladı işte o an...
1 martta istanbula senelik izne qeldi... Ama biz 14 Martta buluştukkGeldiqi qün ailesiyle bizim msjlarımız yüzünden problem yaşamış arayamamış ewde bile kalmamış halasında kalmış Teyzesinin kızı msjlarımızı görmüş dalga geçmiş sewdiceqimde sen kimsin falan filan die kawga edio kızla sonra tabi ailesiyle we 10 qün yok... Tabi ben ayrıldık qözüyle bakıyorumm artıkk herşeyi bitirmişim qözümde derken 10 nundan sonra msjlar qelmeye aranmaya sorulmaya başlandımmm... Cuma günü 12 mart hiç unutmuyorumm msj attı nette bekliyorum qel die bende çok hastayımm okulda sınawım wardı olmasa qitmicem o derece ewe qeldimm we nete girdimm... Baktım yok orda, yarım saat sonra qeldi qelmesiyle başladı ilk kawqamız senağlama o anki duygularımı anlatmaya kelimeler bulamıyorumm çok kötüydü çokk o haklısın dedikçe ben baqırıyorumm, ağlıyorumm... Bir an duruldumm ruh gibiydim sanki duwar gibi oldum anlat ddim seni dinliyorumm... Anlattı işte dinledimm,sonra sana annemi qöstermek istiyorumm dedi annesini qösterdi işte, Tanıştırdı qalibaa :) Ama benm cam açık olmadqından qörmediler benii :):)
14 Marta ilk buluşmamaz qerçekleşti...
we 16 Marttada 2. we büyük bir yıkım daha... Yüzük almaya gidiozzz taktık baktık tam alcaz paşam almadı çıktık, bana ne derse beqenirsiniz ben takamam askerde yapamam yüzükle qelince takcaz die... Sen burda ben orda bu şekildeyken yüzük takılmaz dedi... Cehennem qibi bir qünün ardından küs bi şekilde qiti... 10 ne aradım ne sordumm yok oldum sanki onun hayatından... 10. qünün ardından aşk qalip qeldii we yeniden ona şans werdimm
O qünden sonra aşkım çok deqişti ilk zamnlardaki beni dinlemeyen anlamayn baqıran çaqıran sabırsız adam gitti yerine anlayışlı, sürekli alttan alan ne bilim işte çok deqiştii çokk.... O qünden sonra herşey mükemmelleşti sihirli bi deqnek deqdi sankii... Aşkı onda tatımm çok acıydı ilk başlarda ama yinede onunla olmak çok çok qüsell.... We şimdi dediqim şeyy... İYİKİ ONA ŞANS WERMİŞİMM İYİKİ ONUNLAYIMM..
İşte kılzarr yanlışıyla,doqrusuyla bizim hikayemiz böylee...
Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın tatlışlarr...
İlk başta askerde olmasınında etkisiyle gel gitler yaşasanız bile...
Bence önemli olan sonunda kalplerin buluşması canım.Bunuda en güzel şekilde başarmışsınız umarım bir ömür boyu mutlu olursunuz.
Nekss qünaydınn şekerimm sewindim barışmanızaa,
2. dans heee bu süperr iştee tebriklerr canımmm
Asilcariyee günaydınnnn çok mutluyus qaLiba aman ALLAH bozmasınn.... Nasılsın şekerimmm ??
merhaba kızlaarrrrr hepinize mutlu günlerr
Evet canım ikinci dansımız:)
İlk dansımız yine bir arkadaşımın nişanındaydı ne kadar güzeldi sevdiceğimle dans etmek.Düğünlerde yada nişanlarda yanlız olurda çiftleri izlersin ya bu sefer ben çift olmıştum.
merhaba kızlaarrrrr hepinize mutlu günlerr[/QUOTE
SaoL canımm , sanada mutluuu qünlerrr :1hug:
Ne heycanlıdır yhaa...
Bende istiyorumm en kısa zamndaa kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?