• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

O siyah nokta muhabbeti bizde de var :)

Ölene kadar böyle olur inşallah a.s

Amin canım inşallah.

Radar gibi tarıyorum zaten hemen anlıyorum.
Eyvah fıstığım taramaya başladı diyor:)
Hiç çekinmiyorum ben ya.
Ben çok dikkat etmem sevdiğim selpağımı ıslak mendilimi alır çantama koyar.
Çantama cüzlanını sigarasını çakmağını atar hükümet sensin fıstığım der.

Hiç unutmam sevdiğim bot giyiyor buluşmada.
Havalarda ısınmaya başladı ama eşyaları ordudaki evlerinde biliyorum parasıda çok spor ayakkabı alcak kadar.Bana bakıcaz diye zorla girdirdim mağazaya.Kardeşime alcam beğenir misin dedim.Laf arasında numarasınıda sordum.Sonra oturduk banka verdim hediyesini şaşırdı kabul etmedi.Dedim hava sıcak lütfen.Sonra o kalın botları aldım çantama koydum taşıdım.Hala arada söyler sen hükemetsin diye...

Bir günde yine benim ayağıma tapuklu vurdu.Bu sefer sevdiğim girdirdi mağazaya spor ayakkabı aldık çıktık.Tapuklularıda attık ayağıma vuruyor diye...

Neler yaşadık neler anlat anlat bitmez

Meltem hikayeni sanırsızlıkla bekliyorum...

sessizlik canım siz nasıl tanıştınız nasıl gelişti.
allahım ne kısa sürede kavuşmanızı nasip etsin inşallah.

insaAllah zaman cabuk gecer ikimiz icinde kizlar dualarinizi eksik etmeyin...

tatlikis olsun seninde bi hikayen varmis demek ki oda güzel : )

birde neks senin sayende aklima bir soru geldi..

anladigim kadariyla enistemiz sana fistigim diye hitap ediyor genelde öylemi?

kizlar size ne diye hitap eder beyfendiler merak ettim : ))

bu arda bende hikayemi anlaticam insaAllah müsait bir zamanda...

suan is yerindeyim ama az kaldi eve gidiiiceeemm : ))))

bugün birde niyetliyim borcumu tutayim dedim yavas yavas...

aksam iftari bekleyene kadar is basvurusu yazicam insaAllah...

BAŞLIYIM:)
Ben o zamanlar biriyle konuşuyordum ve askerdeydi sonra işte hep ayrılıyordum ve bir kere ayrıldığımızda hayatına bir kız girmişti ve sonra ayrıldığını sölediydi felan tekrardan beraber olduk ben yapamamdım güvenemedim olmuyor dedim biticek felan o aralarda bu sözlenelim diye tutturmuştu yok olmaz felan arkadaşıma anlatıyordum buda dediki bir çocuk var çok iyi bak tanıştırıyım dedi bende yok felan derken msnde konuşmaya davet etti bu çocuğu ordan konuşmaya başladık ve baya bir kaynaştık felan ama o sırada eski sevgilimden o gün ayrılmıştım.sonra bununla mesalaşmaya başladık sabahlara kadar msnden felan konuştuk bi haziranın 1 inden tanıştık baya konuşuyoz felan bir gün tam olarak açık adres istedi verdim aradı bu ben kapının önündeyim demez mi şaka yapıyosun dedim camdan bak dedi ve baktımki kapıda bitivermiş ben tabi inemedim aşağıya buda gitti zaten.tarihde 14 hazirandı ve gecesinede teklifi etti başladı ilişkimiz sonra yüzyüze görüştük felan güzeldi heyecanlıydık ikimizde bikaç kez hastaneye gittiğimde yarım saatliğinede olsa geldi görüştük tatilden döüşte otogardan aldı yol boyunca yanımdaydı ben gölcüğe gittim ordan ist.geldim hastaneye orda görüştük ablamla tanıştılar ve son buluşmamız ,son elini tutuşum olmuştu ve 15 temmuz 2010 da da gece 1 de otobüse binip gittiydi.
böyle işte kızlar sizinkiler kadar etkili olmasada benimkide böyle

şunuda söliyimki eski erkek arkadaşımdan ayrıldığımda bikaç zaman sonra tekrardan barışırdık biz normalde.demekki ona olan sevgim bitmiş.

çok şükür sadece 12 günümüz kaldı

İşde gerçek sevgi aşk budur.
Bunu göze alabilen çok az insan vardır ve sen bu nadir insanlardan birisin.
Umarım herşey dilediğin gibi olur çok mutlu olursunuz.

BEnde ona kocişim bebem bebekim kocacık yaramazım derim
:)))) çok aşka gelirsem kalp hırsızım kış güneşim herşeycikim derimmm :)

insaAllah zaman cabuk gecer ikimiz icinde kizlar dualarinizi eksik etmeyin...

tatlikis olsun seninde bi hikayen varmis demek ki oda güzel : )

birde neks senin sayende aklima bir soru geldi..

anladigim kadariyla enistemiz sana fistigim diye hitap ediyor genelde öylemi?

kizlar size ne diye hitap eder beyfendiler merak ettim : ))

bu arda bende hikayemi anlaticam insaAllah müsait bir zamanda...

suan is yerindeyim ama az kaldi eve gidiiiceeemm : ))))

bugün birde niyetliyim borcumu tutayim dedim yavas yavas...

aksam iftari bekleyene kadar is basvurusu yazicam insaAllah...

Allah kabul etsin canım...

Sevdiceğim bana en çok fıstığım der,hayatım der,birde karıcım der arada hükümetim der :asigim:Bende ona en çok hayatım derim vede kocacım :asigim:

Birde erim beyim herşeyim derim :)
Sevdiceğimde canımdan cansın der.
Arada bende söylüyorum bu sefer cümlemi çalma diyor:)

ben kocişkomla her konuşmamızda farklı farklı şeyler uydururz çok seviyorum onu ya arım balım o benim bak buda şuan geldi aklıma kaydirigubbakcemile3

ARım balım peteğim karizmatik erkeğim :) diye mesaj attım bugün kızlar sizinde böyle orjinal mesajlarınız varsa paylaşın fikir olsun hepimize :)

Merhabalarr kızlarr anamm bir kayboldumm neler olmuş topicte nelerr döktürmüşsünüzz yine kaydirigubbakcemile3

Tatlıkıs
hoşqeldin topicimizee sefalar qetirdinn... Ufukta ewlilik qöryorumm hayırlısı olsunnn tatlımm... Tekrar hoşqeldin diyorumm....

Asilcariye_cimm iş buldu buqün konuşmaya qitcek inş bi problem olmazda işe başlarr :Saruboceq

Benim sewdiceqimde bana hayatım,aşkım,canımın içi,karıcım,bitanem,herşeyim,balım,cantanem derr kaydirigubbakcemile3
Bende aşkım,tatlım,şeker,kocişim kaydirigubbakcemile3 kıss kaydirigubbakcemile3 canım sewiqilimm huzurum ve mutluluqum derimm

Nekss_cimm ALLAH kabul etsinn ,duaların kabul olsunn... Ay benimde borçlarım war tutcam ama ne zaman bakalımm inşş tutarımm yhaa kaydirigubbakcemile2

İşde gerçek sevgi aşk budur.
Bunu göze alabilen çok az insan vardır ve sen bu nadir insanlardan birisin.
Umarım herşey dilediğin gibi olur çok mutlu olursunuz.

ÇOK SAOL CANIM kimi zaman çok tepkiler aldım nasıl 1 aylık tanıdığın insnaı bekliyorsun seviyorsun diye ama ben kulak vermedim ve iyikide veremişim o kadar çok sevyorumki aşkımı

inşallah canım

oda bana hep prensesim,fıstığım,aşkım der..

Merhabalarr kızlarr anamm bir kayboldumm neler olmuş topicte nelerr döktürmüşsünüzz yine kaydirigubbakcemile3

Tatlıkıs
hoşqeldin topicimizee sefalar qetirdinn... Ufukta ewlilik qöryorumm hayırlısı olsunnn tatlımm... Tekrar hoşqeldin diyorumm....

Asilcariye_cimm iş buldu buqün konuşmaya qitcek inş bi problem olmazda işe başlarr :Saruboceq

Benim sewdiceqimde bana hayatım,aşkım,canımın içi,karıcım,bitanem,herşeyim,balım,cantanem derr kaydirigubbakcemile3
Bende aşkım,tatlım,şeker,kocişim kaydirigubbakcemile3 kıss kaydirigubbakcemile3 canım sewiqilimm huzurum ve mutluluqum derimm

Nekss_cimm ALLAH kabul etsinn ,duaların kabul olsunn... Ay benimde borçlarım war tutcam ama ne zaman bakalımm inşş tutarımm yhaa kaydirigubbakcemile2

hoşbulduk sende hoşgeldin canım sizlerden böyle fikir aldıça daha bi heyecanlanıyorum valla
saol canım :)

off bee yazdım yazdımm hikayemizi bi tuşla hepsi qitti fisfisfis

Yazıcam ama bende bekleynn kıslarr ben we hikayewm qeliyoruss sırnaşık şey

ÇOK SAOL CANIM kimi zaman çok tepkiler aldım nasıl 1 aylık tanıdığın insnaı bekliyorsun seviyorsun diye ama ben kulak vermedim ve iyikide veremişim o kadar çok sevyorumki aşkımı

inşallah canım

oda bana hep prensesim,fıstığım,aşkım der..

Nedense hiç şaşırmadım...
Biz burda birbirimizi anlıyoruz ama bazen en yakınlarımız dahil bizi anlamıyor malesef.

Nedense hiç şaşırmadım...
Biz burda birbirimizi anlıyoruz ama bazen en yakınlarımız dahil bizi anlamıyor malesef.

kesinlikle canım doğru söylüyorsun annemlerde istemiyor konuşmamı bakalım bu süpriz olayını söyledim
bakalım hiç sesleirni çıkarmadılar
kızlar ben aşkıma üspriz yapmak istiyorum ve fikirlerinize ihyicaım var salı günü sabah 6 da bincek öğlen 12 de burda bend eişyerindne izin alıcam nasıl bir süpriz yapabilirim aşkıma

Back