Bende tanışma hikayemizi anlatayıp kızlar
Ben lise de o zamanlar yolda yürüyorduk 3 kız arkadaş ama nasıl gülüyoruz öyle böyle değil arkadaş beni ittiriyo ben kaldırımdan düşüyorum falan :)))))
Bu bizi yol boyu takip etmiş ara sokağa girdik arkamızdan biri sesleniyo bakar mısın diye,
Sağolsun bizim kızlar dönüp baktım 2 arkadasım üstüne alındı ben hiç bakmıyorum arkilerim benden daha güzel genlede onlara teklif gelirdi :)
Sevgilim dedi 2 niz değil en baştaki sen dedi hayatımda o kadar utandığım bir anı hatırlamıyorum :kedi:
5 dk konuşalım dedi neyse konuştuk isimlerimiz sorduk birbirimize çıkma teklif etti tabi ben kabul etmedim
Neyse ertesi gün benim okulun önünde bu ama yanıma falan gelmedi,arkadasım da dediki sokakta gelen teklif ten ne hayır dün sana bugün başka bir kız bulmaya gelmiştir dedi,çok üzüldüm eyvahedigeldismile
Neyseki o gün o beni görmemiş arkamdan geldi tanışalım dedi
konuştuk işte o kadar çok ortak özelliğimiz çıktıki hatta sen yıllar önce kaybettiğim kardeşim olmayasın espirisi bile oldu aramızda :))))))))
Neyse çok güzel bir 6 ay yasadık çıktık ama bunun ilk sevgilisi vardı unutamıyordu bende hissediyorsum birgün buna bitti dedim ve ayrıldık...
2 yıl ayrı durduk ama hergün karşılasırdık ben hiç bakmazdım çok acı bir 2 yıldı kızlar
O da beni sevdiğini ayrılınca anlamış 2 yıl boyunca baktıgı her kızda beni görmüş
2 yıl sonra o tanıştığızda yolda durdum birgün aynı durduk konuştuk ve barıştık ama o an görmenizi çok isterdim heyecandan nasıl titriyordu...Kısmetse evlencez artık...çok aşığım çoookk :asigim:
zemuszemus
Vayyy sizinkide kader değil de nedir yani.
Düşünsene normalde kimse cesaret edemez.
Ama işde aşkda zaten biraz cesaret biraz acı değil mi?
Sen bunlar göze almışsın ve sonunda kazanmışsın...
Ben hiç unutmam yine böyle yazışıyoruz.
Daha görmedik birbirimizi.Arkadaş sordu bizi sevdiğimde dediki çok benziyoruz ama arkadaşız bende onayladım dabi.Ama içim gitti.Keşke farklı olsaydı diye.Bizde ilk günden çok benzediğimizi ortak çok yanımızın olduğunu fark etmiştik.Etkileyende buydu zaten.Aşk işde:asigim: