• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Bende tanışma hikayemizi anlatayıp kızlar

Ben lise de o zamanlar yolda yürüyorduk 3 kız arkadaş ama nasıl gülüyoruz öyle böyle değil arkadaş beni ittiriyo ben kaldırımdan düşüyorum falan :)))))

Bu bizi yol boyu takip etmiş ara sokağa girdik arkamızdan biri sesleniyo bakar mısın diye,

Sağolsun bizim kızlar dönüp baktım 2 arkadasım üstüne alındı ben hiç bakmıyorum arkilerim benden daha güzel genlede onlara teklif gelirdi :)

Sevgilim dedi 2 niz değil en baştaki sen dedi hayatımda o kadar utandığım bir anı hatırlamıyorum :kedi:

5 dk konuşalım dedi neyse konuştuk isimlerimiz sorduk birbirimize çıkma teklif etti tabi ben kabul etmedim

Neyse ertesi gün benim okulun önünde bu ama yanıma falan gelmedi,arkadasım da dediki sokakta gelen teklif ten ne hayır dün sana bugün başka bir kız bulmaya gelmiştir dedi,çok üzüldüm eyvahedigeldismile
Neyseki o gün o beni görmemiş arkamdan geldi tanışalım dedi

konuştuk işte o kadar çok ortak özelliğimiz çıktıki hatta sen yıllar önce kaybettiğim kardeşim olmayasın espirisi bile oldu aramızda :))))))))

Neyse çok güzel bir 6 ay yasadık çıktık ama bunun ilk sevgilisi vardı unutamıyordu bende hissediyorsum birgün buna bitti dedim ve ayrıldık...
2 yıl ayrı durduk ama hergün karşılasırdık ben hiç bakmazdım çok acı bir 2 yıldı kızlar
O da beni sevdiğini ayrılınca anlamış 2 yıl boyunca baktıgı her kızda beni görmüş

2 yıl sonra o tanıştığızda yolda durdum birgün aynı durduk konuştuk ve barıştık ama o an görmenizi çok isterdim heyecandan nasıl titriyordu...Kısmetse evlencez artık...çok aşığım çoookk :asigim:

zemuszemus

Vayyy sizinkide kader değil de nedir yani.
Düşünsene normalde kimse cesaret edemez.
Ama işde aşkda zaten biraz cesaret biraz acı değil mi?
Sen bunlar göze almışsın ve sonunda kazanmışsın...

Ben hiç unutmam yine böyle yazışıyoruz.
Daha görmedik birbirimizi.Arkadaş sordu bizi sevdiğimde dediki çok benziyoruz ama arkadaşız bende onayladım dabi.Ama içim gitti.Keşke farklı olsaydı diye.Bizde ilk günden çok benzediğimizi ortak çok yanımızın olduğunu fark etmiştik.Etkileyende buydu zaten.Aşk işde:asigim:

Bu arada unutamadğı kızla tesadüf eseri tanıştık çok çocuksu bir aşkmış

Hatta arada o kz rast geliyo gülüyoruz ay ne salakmışım diyorum

BEnim sevgilimin geçmşi bayag kabarık kızlar yolda aynı günde 2 3 tane eski sevgilisinin rast geldiği olur

Hala bazıları dik dik bakar sinirler

NOT:büyük konuştm kızlar yolda teklif alıp kabul eden salak var mıdır acaba deedim haftasına bu olay geldi başıma :)

Heheheh çok benziyoruz ya...

Bende hep insan hiç tanımadan etmeden evet der mi derdim.
İkinci günü evett dedim.Resmen kumar oynadım ama sevdiceğimi kazandım.:asigim:

Umarım hayırlısıyla kavuşucaksınız canım...

Bizde kısa zamanda öyle şeyler yaşadık ki...
Evinden ayrı kaldı sevdiğim iş telaşı yeni ortam.
Yeri geldi ikimizde akbilimiz dışında cebimizde para olmazdan gezdik.
Gerçekden çok şey aştık ve hayırlısıyla kavuşucaz inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hİç pişman değilim rabbim pişman etmesinde aşksız evlilik düşünemiyorum ve insanların sonradan aşık olacağına inanmıyorum,sadece alışır seversin,bana göre aşk bir kere yaşanır,hayattaki nadir duygulardan biridir kıymetini bilelim :asigim:

Heheheh çok benziyoruz ya...

Bende hep insan hiç tanımadan etmeden evet der mi derdim.
İkinci günü evett dedim.Resmen kumar oynadım ama sevdiceğimi kazandım.:asigim:

Umarım hayırlısıyla kavuşucaksınız canım...

Bizde kısa zamanda öyle şeyler yaşadık ki...
Evinden ayrı kaldı sevdiğim iş telaşı yeni ortam.
Yeri geldi ikimizde akbilimiz dışında cebimizde para olmazdan gezdik.
Gerçekden çok şey aştık ve hayırlısıyla kavuşucaz inşallah.

Başkası anlatsa şu yazdığım hikayeyi iyi cesaret valla derim

Şimdi okuyunca yaşayan ben miyim diyorum kaydirigubbakcemile3

Hİç pişman değilim rabbim pişman etmesinde aşksız evlilik düşünemiyorum ve insanların sonradan aşık olacağına inanmıyorum,sadece alışır seversin,bana göre aşk bir kere yaşanır,hayattaki nadir duygulardan biridir kıymetini bilelim :asigim:

İnan böyle düşünmene çok sevindim...
Kesinlikle bende aşksız bir evlilik düşenmiyorum.
Sevgi belkide alışkanlık olabilir ancak...
Ama bir insan ağacıda sever denizide müzik dinlemeyi okumayıda.
Aşk bambaşka bir duygu.Ve değerini bilmek gerçekden çok ama çok önemli.

Başkası anlatsa şu yazdığım hikayeyi iyi cesaret valla derim

Şimdi okuyunca yaşayan ben miyim diyorum kaydirigubbakcemile3

Ben bazen oturup düşünüyorum...
Vay be çok iyi cesaret etmişim diyorum.
Kendi ayaklarımla gittim resmen.
Ama bende hiç pişman olmadım allahım pişman etmesin cümlemizi inşallah.

neks aslicariye hikayeleriniz cok hos ya : )
aslicariye arada ayrilik oldugunu bilmiyordum
ama bak bu vesile ile birbirinize meger ne kadar muhtac oldugunuzu ögrenmis oldunuz.

Allah tamamini erdirsin insaAllah kizlar...

simdi tanisma anlarini anlatirken
insaAllah bir gün dügün hikayelerimizi anlatiriz : ))

kizlar dualarinizi eksik etmeyin insaAllah baska bir is bulabilirim..
malum birikim yapmam sart...

İnan böyle düşünmene çok sevindim...
Kesinlikle bende aşksız bir evlilik düşenmiyorum.
Sevgi belkide alışkanlık olabilir ancak...
Ama bir insan ağacıda sever denizide müzik dinlemeyi okumayıda.
Aşk bambaşka bir duygu.Ve değerini bilmek gerçekden çok ama çok önemli.

Eğer yaşadığın aşk sa sevdiğinin hiçbirseyi gözüne batmaz, bir kere hiç unutmuyorum sevgilim saçlarımı yıkamıştı,o bir kere griplidi burnuna silmiştim tuvalete gireceği zaman pecetesinin bile veriyorum eline gittiğimiz kafede olmuyo bazen,ben yarım bırakırım o yer,genelde kolayı bile bir bardaktaniçeriz hatta benim içtiğim yerden içer Şeniz

neks aslicariye hikayeleriniz cok hos ya : )
aslicariye arada ayrilik oldugunu bilmiyordum
ama bak bu vesile ile birbirinize meger ne kadar muhtac oldugunuzu ögrenmis oldunuz.

Allah tamamini erdirsin insaAllah kizlar...

simdi tanisma anlarini anlatirken
insaAllah bir gün dügün hikayelerimizi anlatiriz : ))

kizlar dualarinizi eksik etmeyin insaAllah baska bir is bulabilirim..
malum birikim yapmam sart...

İyikide ayrılmışız çok sey kattı bize opuyorumnanaktan

inanirim canim Allah bi daha yasatmasin insaAllah bundan sonra ömür boyu birlikte yasamak birlikte yaslanmak nasip olsu

hepimize tabi ki insaAllah : ))

Eğer yaşadığın aşk sa sevdiğinin hiçbirseyi gözüne batmaz, bir kere hiç unutmuyorum sevgilim saçlarımı yıkamıştı,o bir kere griplidi burnuna silmiştim tuvalete gireceği zaman pecetesinin bile veriyorum eline gittiğimiz kafede olmuyo bazen,ben yarım bırakırım o yer,genelde kolayı bile bir bardaktaniçeriz hatta benim içtiğim yerden içer Şeniz

Canım inan aşk bu.Yaşadığımız gerçekden aşk...

Gözlerimdeki kalemden dolayı gözlerimde şapak olur sevdiceğim gider ıslak mendil alır selpak alır şapaklarımı temizler.Benim fıstığım yine yüzünü yıkamamış mı der.Burnumuz aksa sileriz.Hiç çekinmeden ve ilk günden beri böyle.Yüzünde bazen siyah nokta oluyor ben hemen tarar dur şişt kımıldama der sıkı veririm:D

Bir gün hiç unutmam çok açım sevdiğimde aç.Ama çok paramaz yok.Dedi ki aç mısın?Aç değilim hayatım dedim.Ama sen açsın gel balık ekmek kola alalım ben yemicem dedim.Bir balık ekmek bir kola aldık.Tabi açım sevdiğimde bana yedirmeden durur mu?Bİr o ısırıyor bir ben.Bir o içiyor koladan bir ben.

İlk buluşmada lavaboya gitmesi lazım.Dedim gel şurda var istanbulu biliyorum ya.Yürüttükçe yürüttüm.Sonra girik lavaboya önce ben tabi çantamı verdim sevdiğime tuttu oda ama yüz ifadesi şok tabi.Sonradan konuştuk dedi kırk yıllık karı koca gibiydik hayatım.Çantanı verdin bana ben tuttum seni bekledim dedi.

Bazen saçlarım dağılır kendi toplar saçlarımı.Birde komik topluyor kızlar görmeniz lazım:)

hikayeler süpermiş ya birgün tamamen boş olduğum birgün hikayemizi anlatırım.kısaca hayat felsefem değişti; Tesadüflere her zaman inanın çünkü hayatımı bir tesadüf değiştirdi ve kocam olacak kişiyi tanıdım ikimizde şok geçirmiştik ve ikimizde aynı anda ilk karşılaşmamızda ilk kelimelerimiz aynı anda çıktı: ARTIK TESADÜFLERE İNANIYORUM :asigim: en kısa zamanda anlatacağım kızlar

Canım inan aşk bu.Yaşadığımız gerçekden aşk...

Gözlerimdeki kalemden dolayı gözlerimde şapak olur sevdiceğim gider ıslak mendil alır selpak alır şapaklarımı temizler.Benim fıstığım yine yüzünü yıkamamış mı der.Burnumuz aksa sileriz.Hiç çekinmeden ve ilk günden beri böyle.Yüzünde bazen siyah nokta oluyor ben hemen tarar dur şişt kımıldama der sıkı veririm:D

Bir gün hiç unutmam çok açım sevdiğimde aç.Ama çok paramaz yok.Dedi ki aç mısın?Aç değilim hayatım dedim.Ama sen açsın gel balık ekmek kola alalım ben yemicem dedim.Bir balık ekmek bir kola aldık.Tabi açım sevdiğimde bana yedirmeden durur mu?Bİr o ısırıyor bir ben.Bir o içiyor koladan bir ben.

İlk buluşmada lavaboya gitmesi lazım.Dedim gel şurda var istanbulu biliyorum ya.Yürüttükçe yürüttüm.Sonra girik lavaboya önce ben tabi çantamı verdim sevdiğime tuttu oda ama yüz ifadesi şok tabi.Sonradan konuştuk dedi kırk yıllık karı koca gibiydik hayatım.Çantanı verdin bana ben tuttum seni bekledim dedi.

Bazen saçlarım dağılır kendi toplar saçlarımı.Birde komik topluyor kızlar görmeniz lazım:)

O siyah nokta muhabbeti bizde de var :)

Ölene kadar böyle olur inşallah a.s

Yarım bırakma huyu bende var.Gözüm aç benim alıyorum ama hemen doyuyorum.
Sonra alışkanlık oldu sevdiğime uzatıyorum hemen o bitiriyor.
Geçen buluşmada kola almış beni beklerken.İçmiş utu elinde.
Hayatım sana bir yudum kola bıraktım diyor.
Dedim hayatım hiç heveslenme bir yudum bir yudumdur ver bakim ben içerim dikledim kafama nasıl gülüyoruz halimize:)O çok hızlı yiyor.Bende yavaş sonra benimkilerden kalan sevdiğimin mideye gidiyor:)[/
B]

Amin canım cümlemizi inşallah.

Sende bir ay sonra sevdiğini askere göndermişsin.
Sizin nasıl başladı?Asker beklemeyi göze almak zordur...
Allahım her daim mutlu etsin inşallah

BAŞLIYIM:)
Ben o zamanlar biriyle konuşuyordum ve askerdeydi sonra işte hep ayrılıyordum ve bir kere ayrıldığımızda hayatına bir kız girmişti ve sonra ayrıldığını sölediydi felan tekrardan beraber olduk ben yapamamdım güvenemedim olmuyor dedim biticek felan o aralarda bu sözlenelim diye tutturmuştu yok olmaz felan arkadaşıma anlatıyordum buda dediki bir çocuk var çok iyi bak tanıştırıyım dedi bende yok felan derken msnde konuşmaya davet etti bu çocuğu ordan konuşmaya başladık ve baya bir kaynaştık felan ama o sırada eski sevgilimden o gün ayrılmıştım.sonra bununla mesalaşmaya başladık sabahlara kadar msnden felan konuştuk bi haziranın 1 inden tanıştık baya konuşuyoz felan bir gün tam olarak açık adres istedi verdim aradı bu ben kapının önündeyim demez mi şaka yapıyosun dedim camdan bak dedi ve baktımki kapıda bitivermiş ben tabi inemedim aşağıya buda gitti zaten.tarihde 14 hazirandı ve gecesinede teklifi etti başladı ilişkimiz sonra yüzyüze görüştük felan güzeldi heyecanlıydık ikimizde bikaç kez hastaneye gittiğimde yarım saatliğinede olsa geldi görüştük tatilden döüşte otogardan aldı yol boyunca yanımdaydı ben gölcüğe gittim ordan ist.geldim hastaneye orda görüştük ablamla tanıştılar ve son buluşmamız ,son elini tutuşum olmuştu ve 15 temmuz 2010 da da gece 1 de otobüse binip gittiydi.
böyle işte kızlar sizinkiler kadar etkili olmasada benimkide böyle

şunuda söliyimki eski erkek arkadaşımdan ayrıldığımda bikaç zaman sonra tekrardan barışırdık biz normalde.demekki ona olan sevgim bitmiş.

çok şükür sadece 12 günümüz kaldı

ah ah kizlar ben bunlari yasayamiyorum iste uzaklik sebebiyle...

ama insaAllah en gec evlendikten sonra acisini cikaricaz ...

: )

ÇOk sıkı fıkı olmakta iyi değil olsun dert etme mesela askerde iken izine gelmemişti benimki nerdeyse 1,5 yıl görmedim anlayabiliyorum seni zemuszemus

Tek kötü yanı sorunlar çabuk hal olmuyordu yüzyüze daha farklı kıyamıyorsun sositososito

Back