2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

evet canım ben misal burda çok güzel arkadaşlık edindin o kişide esmerim canım kardeşim bitanem benim

bende 23 yaşındayım yurtdışında ikamet ediyorum Allahın izniyle yakında sözlenicem bende sevdiçeğimi bekliyorum kendisi yurtdişinda çalışıyor

çok teşekkürler canım biz esmerimle hep böyleyizdir çok severiz birbirimizi bi gün ayrı kalsak hemen özleriz pıtırçığım o benim

Kuşum benimm , bidenemmm

Özledim NaNcYcE hatunumm

Akşama halama gidiyorum ordan nete girmeye çalışsam inş görüşürüz bebemm...

Hee buarada sen beni rüyanda gördün mü bakemmm , çıtır hatunumm benimm

Yeni gelen arkideşim sende hoşgeldin aramızaaa

Bak bidaha bu topikten gitmek yok hee başına bela olurus sonra , ilkj gelen arkadaşlarla hep böyle anlaşırız biz ama sonra hepsi kaybolur sende öle olma emi

Asker yolu bekliyomuşsun hemde sözlüymüşsün ne güzel ya kıymetini bilmelisin bu günlerinn...

Bende beklesem keşke , neysem ben kendi konuma girmeyin yine ağlarım yoksam

Haydin kızçelerim çok öptüm sizleriii

yok gitmedim buradyım cnmcım.keyfm yoktu biraz moralm bozuk askerle tartıştık ayrıldık

memnun oldum kızlarallah hep mutlu etsin cnm söz haberlerini alırız inş

çok şaşırdım ya inan gerçekten ,

Siz sözlü değil misiniz ? Nasıl pat diye ayrıldınız yahuu , barışırsınız yaa

cnm sözlüyüz ama kendi aramızda onun ailesi hep bilio bi bnm bbm bilmio herkes bilio böle işte.ya cnm erkek arkadaşımın msnsinden bi arkadaşlık sitesine kayt olunmuş öle böle bi yer deil kızlar flnla ilgili bi site.bnde msnsini açmıştım mail gelmişti msjnız var die girdim kızın biri 6 7 tane aklımın alamayacğı msjlar yazmış hepsini nasıl okudum nasıl dayandım onada şaşıorum ztn ilişkiden vs bahsetmiş aynı yerdeyz ama ikimzde yabncısıyız buranın vs yazmış adresini tlfnunu herşeyni vermiş ve ben bunları okudum olayın şokundaym o an bni aradı ister istemez konuşmam deişti cnm cicim demedim başta diemedim.ben sölemicektm ama sordu bnde bu siteye kayıtlmısın ordan veya tlfndan internete girebiliomusun die sordum başta yok dedi anlattm olayı ben yapmadım dedi tmm sorun yok ozmn dedim ama o hala üsteledi snrada ayrıldı.sbp bnm soğuk olmammış öle dedi

Neee bide o mu ayrıldı ?
Bırak canım ne hali varsa görsün , askerde zaten fazla duramaz dayanamaz geri döner... Sen sakın yüz verme tecrübe konuşuo
ALLAHım bu erkekler nie hep böleler ya bir türlü anlamıyorum

evt cnm bide o ayrıldı bnde ztn o ayrılmasına anlam veremedim bu çocuk bni deli etceken son sen bilirsin dedim dahada bişi demedim aramadım bekliorum bakim nolcak

evt cnm bide o ayrıldı bnde ztn o ayrılmasına anlam veremedim bu çocuk bni deli etceken son sen bilirsin dedim dahada bişi demedim aramadım bekliorum bakim nolcak

Kaç yıldır birliktesiniz canım ??
Sakın sen arama , o arasın zaten askerde aramayacakta ne yapacak ?
He bide o ararsa sakın hemen yumuşama , bu seferde sen ona böyle davran anlasın senin kıymetini...

Kaç yıldır birliktesiniz canım ??
Sakın sen arama , o arasın zaten askerde aramayacakta ne yapacak ?
He bide o ararsa sakın hemen yumuşama , bu seferde sen ona böyle davran anlasın senin kıymetini...

bu ayın 12 sinde 5 yıl oldu tatlım ve 5 yıl boyuncada böle bi kız başıma gelmedi herşeyni biliorum gizlisi saklısı olmuo ztn olanda böle avucuma düşüo oyüzden oda sölüo ztn ben gizli iş yapsam hep eline gelio die ve herşeyi sölüo oda bu yüzden

Hımm o zaman o siteden sen onun adına çık, Olmaz mı ?
Arayınca da sakince konuş bidaha böyle birşey olursa seni kaybedebileceğini anlasın ama..
Uzun bir iilişki kıymetini bilsin yani... böle ucuz şeylerle harcamasın ilişkinizi , yazıkkk yanii :97:

msjları o sinrle ful sildim üyeliğide iptal ettim çıktım ztn cnmcnm hala sakinim bnde buna şaşırıorum.o bana neler dedi bn hala sakinim yani en son sen bilirsin dedim dahada hiç bişi demedim

msjları o sinrle ful sildim üyeliğide iptal ettim çıktım ztn cnmcnm hala sakinim bnde buna şaşırıorum.o bana neler dedi bn hala sakinim yani en son sen bilirsin dedim dahada hiç bişi demedim

Oh iyi yapmışsınn canım ellerine sağlıkk

Daha iyi işe canım , sinir yapma sakin ol sen çatlıycağına o çatlasın patlasın...
O arayıncada böyle sakin olursan , dahada iyi olurr... Ohh olsun onaa.
Çok mu acımasızım ya? Ama o sana neler yapıo haksızlık yani sana bunları yapması yaşatmasıı

Canım şimdi ben çıkıyorum sonra görüşürüz kendine de iyi bak olur mu tatlım.. Hadi öptüm seniii

Gelişmelerden haberdar et bizi , irtibatı kesmeyelim canım hadi bb

selam kılzar, sanırım ben de bu yaz sözlenecekler kervanındayım, aranıza katılmak istedim

ayy bu durumda bile güldürüosun helal olsun sana.cnm ya onada bişi diemiorum son 3 gün canı sıkkındı çnkü buda üstne gelnce dayanamadı sanırım

Canım şimdi ben çıkıyorum sonra görüşürüz kendine de iyi bak olur mu tatlım.. Hadi öptüm seniii

Gelişmelerden haberdar et bizi , irtibatı kesmeyelim canım hadi bb

bnde öptm tatlım sende kib.tamam habersiz koymam sizi buraya mutlu şekilde döncem merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…