Fıstığımm
Evet biliyordu amaa , bilemiyorum ki hadi inşş allah söyletiyordur demek istiyorumm
inşallahhh fıstığım varya çok sevinirim öyle birşey olsa ayy düşünsene
Bende çok sevinirim fıstığım ama öle bişey bizim için bu saatten sonra olamaz , keşke olsaa
Allah büyüktür bitanem ümidini kesme sen yinede olurmu güzelim
Beni sevmiyoki nasıl ümidimi kesmim
Çok özledim onu yhaaBu aralar daha çok arar oldumm
az daha bekle bitanem şunuda unutmaki senin sevdiçeğin hep herşeyi senden gelmesini beklediği için birşeyler yapmıyordur eğerki seni seviyorsa az daha bi zaman sonra anlıyacaktır ve sana ulaşacaktır...
İnşş yaparr , o yapmazsa ben yapcamm çünkü
naparsın annem?
Ararım , yine ..... gibi kalırımm
ne dicemi bilemedim şimdi ararsan bi türlü aramasan bi türlü be güzelim...
ARAMIYCAM. Böyle yaşıcam iştee
bırak o seni arasın seni özlesin seni kayıp etmekten korksun ne vicdansız senin bu sevdiçeğin kusura bakma esmerim ama öyle senin gibi bi insana nasıl böyle yapar...
Yapıo iştee...
Derdi neydi bu kadar bilmiyorum ki ben ? Ama bu kadar uzadığına göre bu mevzu kesin bana olan sevgisiyle alakalı... Yoksa çoktan araması gerekiyordu değil mi ?
bilemiyorumki bitanem bana sorarsan sevdiçeğin herşeyi senden bekliyor senden çok emin gibi yani bu düşünceye sahip sanki ben ne yaparsam yapim bu kız benden vazgeçmez yada sana olan sevgisinde değişen birşey olabilir inşallah öyle birşey yoktur canım benim dayanamam senin üzülmene
Benden bekleseydi o aradığımda bana bişey sölerdi... Beni sevmiyo işte bes belli.
Gönlüm senin elin hala,
Kalbim sende rehin hala,
Aşkım sonum bile olsa,
Fikrim değişmedi hala
bunu yazdım şimdi facebookta görebilirr
görsün dank eder inşallah kafasına
Bitanem ben çıkıyorum, yapacak işlerim varr...
Yarın yine görüşelimm , seni rüyamda gördüm dün akşam onu anlatcamm daha
Yine beni dinledin çok saol canım , allah seni sevdiğine bağışlasın
Bana olanların hiç biri sana olmasınnhep mutlu ol kuşumm , benim mutsuzluğum senin mutluluğun olsun inşş , canım arkadaşım benimm
Kendine iyiy bak , çok öptüm senii
Hımm sevgilin öğretmen mi kuzum senin
Gezmiyorum şuanda ama temizlik yapmaktan öldüm bittim
Yaz temizliği yapıyoruzda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?