• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Selam hatunlar :1:

Ben geldim :91: Nasılsınız görüşmeyelii :70:

NaNcYcE__im bebekimm , tatlım , balım , şekerim , herşeyim , bitanem benim yengem geldi izmitten onunla birlikte 3 gündür çeyiz alışverişi yapıos , kıyafet alıyos gece yarılarında eve dönüyos o yüzden giremedim bi türlü , inş yarın akşama 19:00 gibi burda olacağımm görüşürüz bebemm...
Buarada çok özledim yavrum seniii :69::70:

TheTudors, canım sen napıyosun ??
ŞAfak çok azalmış canım hadi hayırlısıı :16: :nazar:
Asker gelince bizi unutma ama bakk tmm mı , baştan anlaşalım :52:
Heyecan çok vardır şimdi sende ahh ahh eski günlerim geldi aklımaa :1:
yarın akşama burdayım görüşelim tmm özlem giderelim azcıkk :52::52:

Canlarr bu msjımı okuyun ve burda olun please hepiniz çok özledimm , öpüldünüz kuşlarrr :16::16::16::16::16::16::16:

NaNcYcE__im bebekimm , tatlım , balım , şekerim , herşeyim , bitanem benim yengem geldi izmitten onunla birlikte 3 gündür çeyiz alışverişi yapıos , kıyafet alıyos gece yarılarında eve dönüyos o yüzden giremedim bi türlü , inş yarın akşama 19:00 gibi burda olacağımm görüşürüz bebemm...

Canlarr bu msjımı okuyun ve burda olun please hepiniz çok özledimm , öpüldünüz kuşlarrr :16::16::16::16::16::16::16:

esmerim canım benim bitanem güzelim hakikatlı arkadaşım kardeşim tatlişim seni çok özledim 3 gündür yoktun gözlerim hep seni aradı annem yapma bana bi daha böyle kızımmm :90: :70:

pıtırçığım ben yarın çalışıyorum saat 19:00 burda olamicam mağlesef perşembe günü gel lütfen olurmu?

kendine çok iyi bak yengenle güzel vakit dileğiyle perşembe görüşmek üzere inşallah :16:

TheTudors iyiyim canım sen nasılsın iyisindir inşallah?

şafak çok çok az kalmış ha gayret :72:

heyecan var tabı taa..özledım..ama temmuzda buluşcaz:69:
beklerız napalım..
valla tatıl ıstıyorum onu beklıyorum napayım..sende maşşalahalışverışle ıyı stres atmışsın:nazar:sevındım adına..

esmerim canım benim bitanem güzelim hakikatlı arkadaşım kardeşim tatlişim seni çok özledim 3 gündür yoktun gözlerim hep seni aradı annem yapma bana bi daha böyle kızımmm :90: :70:

pıtırçığım ben yarın çalışıyorum saat 19:00 burda olamicam mağlesef perşembe günü gel lütfen olurmu?

kendine çok iyi bak yengenle güzel vakit dileğiyle perşembe görüşmek üzere inşallah :16:

evet ya..gerçekten azaldı..sıkıcam dişimi bıraz daha..sonra salmam bıyere:4:
okul falan dar gelıo çocuklarla bana..aldık sandalyelerı koştuk çimlere bugun:1:

Oyy kuzum benim , yavru ceylanımm , minik kelbeğimm tmm canım benim bidaha habr veririmm merak ettirmem kendimi ama bende bilmiyordum böyle olacağını :1:

Tmm canım benim yarın akşama görüşürüz , sende kendine iyi bak çok öpüyorum fıstığım benimmmmmm :16::16::16::16: :70::70:

heyecan var tabı taa..özledım..ama temmuzda buluşcaz:69:
beklerız napalım..
valla tatıl ıstıyorum onu beklıyorum napayım..sende maşşalahalışverışle ıyı stres atmışsın:nazar:sevındım adına..

Kıss nie öle temmuzda buluşuyonuz kalksın gelsin yanına ya da sen git cumartesi pazar yanına ben olsam dayanamaz kaçar giderdimm :90::90:
Hayırlısı olsun yinede kuzumm :nazar::nazar: :70:

He öle oldu biraz ama ayaklarıma kara sular indii :52: çok yoruldummm,

bu çeyiz işlerii çok zormuş yhaaa , ALLAH yardımcımız olsun vallahii :9: :52:

Oyy kuzum benim , yavru ceylanımm , minik kelbeğimm tmm canım benim bidaha habr veririmm merak ettirmem kendimi ama bende bilmiyordum böyle olacağını :1:

Tmm canım benim yarın akşama görüşürüz , sende kendine iyi bak çok öpüyorum fıstığım benimmmmmm :16::16::16::16: :70::70:

esmerim gel gel gel çok özledim annem seni ya sabırsızlıkla bekliyorum seni finduk kurdum benim :16: :70: :52:

Kıss nie öle temmuzda buluşuyonuz kalksın gelsin yanına ya da sen git cumartesi pazar yanına ben olsam dayanamaz kaçar giderdimm :90::90:
Hayırlısı olsun yinede kuzumm :nazar::nazar: :70:

He öle oldu biraz ama ayaklarıma kara sular indii :52: çok yoruldummm,

bu çeyiz işlerii çok zormuş yhaaa , ALLAH yardımcımız olsun vallahii :9: :52:

tam atama dönemı ..atanırsa gıdecek o nedenle görüşemıyoruz..ancak tatıle gırınce..
çok gezıp yorma kendını yaa:emir_bebek:

esmerim hoşgeldin bitanem çok özledim seni :16:

nasılsın napıyorsun canım benim? :70:

Hoşbuldum bitanem sende hoşgeldinn :16::16:

Seni göremeyince gelmeyeceğini düşündüm üzüldüm bee :5:

Ben iyiyim allaha çok şükür yaz temizliği yapıyoruz boya badana felan baya yorgunumm :52:

Sen napıyorsunn nasıl gdiyor hayatın özledim seniii canımmm benimm :38::38:

Hoşbuldum bitanem sende hoşgeldinn :16::16:

Seni göremeyince gelmeyeceğini düşündüm üzüldüm bee :5:

Ben iyiyim allaha çok şükür yaz temizliği yapıyoruz boya badana felan baya yorgunumm :52:

Sen napıyorsunn nasıl gdiyor hayatın özledim seniii canımmm benimm :38::38:

hoşbuldum fıstığımmm :16:

hiç gelmezmiyim tatlişim izinliydim bugün evdeydim hep senin gelmeni bekledim :70:

kolay gelsin çok yorma kendini kuzummm :38:

iyiyim bende Allaha çok şükür evdeyim çalışıyorum sevdiçeğimle görüşüyorum :69:

annem bana anlatmak istediğin şeyler ne? :52:

hoşbuldum fıstığımmm :16:

hiç gelmezmiyim tatlişim izinliydim bugün evdeydim hep senin gelmeni bekledim :70:

kolay gelsin çok yorma kendini kuzummm :38:

iyiyim bende Allaha çok şükür evdeyim çalışıyorum sevdiçeğimle görüşüyorum :69:

annem bana anlatmak istediğin şeyler ne? :52:

Ohh ohh kuzum benim sevindim senin adına , herşey iyimiş hayatında çok güzell çok mutluyum senin adınaa :nazar::nazar::nazar::nazar: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Bana gelince , annemlen dün akşam tv izliyordk evde ikimiz vardık, Tvde program izlerken seni istemeye gelceklerdi hani dedi ? Tabi ben şokk :52:
Belki yaptığımız bu temizlik onlar içindir dedi. Bende yok öyle bişey beni istemeye felan gelmicekler dedimm :1:
Bu sabahta apartmandan komuşumuzun kızı geldi , annem yine ayşenuru istemeye gelcekler o yüzden temizlik yapıyoruz dedi. Noluyo bu kadına malum mu oluyo acaba ne dersin kuzumm :70:

Ohh ohh kuzum benim sevindim senin adına , herşey iyimiş hayatında çok güzell çok mutluyum senin adınaa :nazar::nazar::nazar::nazar: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Bana gelince , annemlen dün akşam tv izliyordk evde ikimiz vardık, Tvde program izlerken seni istemeye gelceklerdi hani dedi ? Tabi ben şokk :52:
Belki yaptığımız bu temizlik onlar içindir dedi. Bende yok öyle bişey beni istemeye felan gelmicekler dedimm :1:
Bu sabahta apartmandan komuşumuzun kızı geldi , annem yine ayşenuru istemeye gelcekler o yüzden temizlik yapıyoruz dedi. Noluyo bu kadına malum mu oluyo acaba ne dersin kuzumm :70:

çok sağol bebeğim benim :77:

ay neden olmasın kııız :52: olurmu olur vallah... annen sevdiçeğini biliyormu?

Back