Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam hatunlar![]()
Ben geldimNasılsınız görüşmeyelii
![]()
NaNcYcE__im bebekimm , tatlım , balım , şekerim , herşeyim , bitanem benim yengem geldi izmitten onunla birlikte 3 gündür çeyiz alışverişi yapıos , kıyafet alıyos gece yarılarında eve dönüyos o yüzden giremedim bi türlü , inş yarın akşama 19:00 gibi burda olacağımm görüşürüz bebemm...
Buarada çok özledim yavrum seniii![]()
TheTudors, canım sen napıyosun ??
ŞAfak çok azalmış canım hadi hayırlısıı![]()
![]()
Asker gelince bizi unutma ama bakk tmm mı , baştan anlaşalım![]()
Heyecan çok vardır şimdi sende ahh ahh eski günlerim geldi aklımaa![]()
yarın akşama burdayım görüşelim tmm özlem giderelim azcıkk![]()
Canlarr bu msjımı okuyun ve burda olun please hepiniz çok özledimm , öpüldünüz kuşlarrr![]()
Selam hatunlar![]()
Ben geldimNasılsınız görüşmeyelii
![]()
NaNcYcE__im bebekimm , tatlım , balım , şekerim , herşeyim , bitanem benim yengem geldi izmitten onunla birlikte 3 gündür çeyiz alışverişi yapıos , kıyafet alıyos gece yarılarında eve dönüyos o yüzden giremedim bi türlü , inş yarın akşama 19:00 gibi burda olacağımm görüşürüz bebemm...
Buarada çok özledim yavrum seniii![]()
TheTudors, canım sen napıyosun ??
ŞAfak çok azalmış canım hadi hayırlısıı![]()
![]()
Asker gelince bizi unutma ama bakk tmm mı , baştan anlaşalım![]()
Heyecan çok vardır şimdi sende ahh ahh eski günlerim geldi aklımaa![]()
yarın akşama burdayım görüşelim tmm özlem giderelim azcıkk![]()
Canlarr bu msjımı okuyun ve burda olun please hepiniz çok özledimm , öpüldünüz kuşlarrr![]()
esmerim canım benim bitanem güzelim hakikatlı arkadaşım kardeşim tatlişim seni çok özledim 3 gündür yoktun gözlerim hep seni aradı annem yapma bana bi daha böyle kızımmm :90:
pıtırçığım ben yarın çalışıyorum saat 19:00 burda olamicam mağlesef perşembe günü gel lütfen olurmu?
kendine çok iyi bak yengenle güzel vakit dileğiyle perşembe görüşmek üzere inşallah
TheTudors iyiyim canım sen nasılsın iyisindir inşallah?
şafak çok çok az kalmış ha gayret![]()
Merabalar:82:
esmerim canım benim bitanem güzelim hakikatlı arkadaşım kardeşim tatlişim seni çok özledim 3 gündür yoktun gözlerim hep seni aradı annem yapma bana bi daha böyle kızımmm :90:
pıtırçığım ben yarın çalışıyorum saat 19:00 burda olamicam mağlesef perşembe günü gel lütfen olurmu?
kendine çok iyi bak yengenle güzel vakit dileğiyle perşembe görüşmek üzere inşallah
TheTudors iyiyim canım sen nasılsın iyisindir inşallah?
şafak çok çok az kalmış ha gayret![]()
heyecan var tabı taa..özledım..ama temmuzda buluşcaz
beklerız napalım..
valla tatıl ıstıyorum onu beklıyorum napayım..sende maşşalahalışverışle ıyı stres atmışsınsevındım adına..
Oyy kuzum benim , yavru ceylanımm , minik kelbeğimm tmm canım benim bidaha habr veririmm merak ettirmem kendimi ama bende bilmiyordum böyle olacağını![]()
Tmm canım benim yarın akşama görüşürüz , sende kendine iyi bak çok öpüyorum fıstığım benimmmmmm![]()
![]()
Kıss nie öle temmuzda buluşuyonuz kalksın gelsin yanına ya da sen git cumartesi pazar yanına ben olsam dayanamaz kaçar giderdimm :90::90:
Hayırlısı olsun yinede kuzumm![]()
![]()
He öle oldu biraz ama ayaklarıma kara sular indiiçok yoruldummm,
bu çeyiz işlerii çok zormuş yhaaa , ALLAH yardımcımız olsun vallahii![]()
![]()
tam atama dönemı ..atanırsa gıdecek o nedenle görüşemıyoruz..ancak tatıle gırınce..
çok gezıp yorma kendını yaa![]()
esmerim hoşgeldin bitanem çok özledim seni
nasılsın napıyorsun canım benim?![]()
Hoşbuldum bitanem sende hoşgeldinn![]()
Seni göremeyince gelmeyeceğini düşündüm üzüldüm bee![]()
Ben iyiyim allaha çok şükür yaz temizliği yapıyoruz boya badana felan baya yorgunumm![]()
Sen napıyorsunn nasıl gdiyor hayatın özledim seniii canımmm benimm![]()
hoşbuldum fıstığımmm
hiç gelmezmiyim tatlişim izinliydim bugün evdeydim hep senin gelmeni bekledim
kolay gelsin çok yorma kendini kuzummm
iyiyim bende Allaha çok şükür evdeyim çalışıyorum sevdiçeğimle görüşüyorum
annem bana anlatmak istediğin şeyler ne?![]()
Ohh ohh kuzum benim sevindim senin adına , herşey iyimiş hayatında çok güzell çok mutluyum senin adınaa![]()
![]()
Bana gelince , annemlen dün akşam tv izliyordk evde ikimiz vardık, Tvde program izlerken seni istemeye gelceklerdi hani dedi ? Tabi ben şokk![]()
Belki yaptığımız bu temizlik onlar içindir dedi. Bende yok öyle bişey beni istemeye felan gelmicekler dedimm![]()
Bu sabahta apartmandan komuşumuzun kızı geldi , annem yine ayşenuru istemeye gelcekler o yüzden temizlik yapıyoruz dedi. Noluyo bu kadına malum mu oluyo acaba ne dersin kuzumm![]()
çok sağol bebeğim benim
ay neden olmasın kııızolurmu olur vallah... annen sevdiçeğini biliyormu?