• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

iyiyim bende çok şükür :16:

evet okul bitti peki şimdi ne yapıcaksın üni için hazırlanıcakmısın?

Şuanda sınavsız geçiş hakkımı kullanmak istiyorum sınav sonucundan sonra ne yapacağıma karar vereceğim... Şuanda tatil yapıyorum 2 yıldır hiç tatil yapamadım kafam dinlensin azcıkk :66:

Şuanda sınavsız geçiş hakkımı kullanmak istiyorum sınav sonucundan sonra ne yapacağıma karar vereceğim... Şuanda tatil yapıyorum 2 yıldır hiç tatil yapamadım kafam dinlensin azcıkk :66:

dinlen tabi güzelim o kadar sinavlardan sonra hakkın :66:

ferihanın yeni fragmanına ne diyorsun? :52:

dinlen tabi güzelim o kadar sinavlardan sonra hakkın :66:

ferihanın yeni fragmanına ne diyorsun? :52:

Dimi canım benimm :70:

Ne dicem , sarışın tavuğa bişiy olmamış... Ferihanın nişanlısı olcak top kardeşş kızcağıza bağırıyor ne diyebilirim kii ? İkisinide dövmek istiyorumm :52:

Dimi canım benimm :70:

Ne dicem , sarışın tavuğa bişiy olmamış... Ferihanın nişanlısı olcak top kardeşş kızcağıza bağırıyor ne diyebilirim kii ? İkisinide dövmek istiyorumm :52:

benim en çok isteğim emirin uyanması ve feriha ona gerçek duygularını ifade etmesi geçen bölümde ağla ağla bi hal oldum emirle ferihayı yan yana görmek istiyorum yeter artıkın :52:

Bebişim annem çağırıyor benim çıkmam lazımm :63:

Yarın akşama görüşürüz kendine iyi bak bebemmm çok öptümmmm iyi akşamlarrr :70::16:

Bebişim annem çağırıyor benim çıkmam lazımm :63:

Yarın akşama görüşürüz kendine iyi bak bebemmm çok öptümmmm iyi akşamlarrr :70::16:

tamam bebikim yarın akşam görüşmek üzere inşallah sende kendine iyi bak öptüm bende seni çokkk iyi akşamlar annem :16: :70:

Son düzenleme:
sorma tatlım ya esmerim 3 gündür ortada yok yapmazdı böyle hayırdır inşallah :59:

hoşgeldin bu arada TheTudors hatun :16:

maşallah şafak çok az kalmış hayırlı olsun :81:

hoşbuldum hatun..

esmerde çıksın ortaya artık yaw..

şafak az kaldı ama bndede sabır az kaldı:nazar:

bugün şafak 5:72:

Back