• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Beni sevmiyoki nasıl ümidimi kesmim :5:

Çok özledim onu yhaa :43: Bu aralar daha çok arar oldumm :43:

az daha bekle bitanem şunuda unutmaki senin sevdiçeğin hep herşeyi senden gelmesini beklediği için birşeyler yapmıyordur eğerki seni seviyorsa az daha bi zaman sonra anlıyacaktır ve sana ulaşacaktır...

az daha bekle bitanem şunuda unutmaki senin sevdiçeğin hep herşeyi senden gelmesini beklediği için birşeyler yapmıyordur eğerki seni seviyorsa az daha bi zaman sonra anlıyacaktır ve sana ulaşacaktır...

İnşş yaparr , o yapmazsa ben yapcamm çünkü :52::52::43:

bırak o seni arasın seni özlesin seni kayıp etmekten korksun ne vicdansız senin bu sevdiçeğin kusura bakma esmerim ama öyle senin gibi bi insana nasıl böyle yapar...

Yapıo iştee...
Derdi neydi bu kadar bilmiyorum ki ben ? Ama bu kadar uzadığına göre bu mevzu kesin bana olan sevgisiyle alakalı... Yoksa çoktan araması gerekiyordu değil mi ?

Yapıo iştee...
Derdi neydi bu kadar bilmiyorum ki ben ? Ama bu kadar uzadığına göre bu mevzu kesin bana olan sevgisiyle alakalı... Yoksa çoktan araması gerekiyordu değil mi ?

bilemiyorumki bitanem bana sorarsan sevdiçeğin herşeyi senden bekliyor senden çok emin gibi yani bu düşünceye sahip sanki ben ne yaparsam yapim bu kız benden vazgeçmez yada sana olan sevgisinde değişen birşey olabilir inşallah öyle birşey yoktur canım benim dayanamam senin üzülmene :50:

bilemiyorumki bitanem bana sorarsan sevdiçeğin herşeyi senden bekliyor senden çok emin gibi yani bu düşünceye sahip sanki ben ne yaparsam yapim bu kız benden vazgeçmez yada sana olan sevgisinde değişen birşey olabilir inşallah öyle birşey yoktur canım benim dayanamam senin üzülmene :50:

:43:

Benden bekleseydi o aradığımda bana bişey sölerdi... Beni sevmiyo işte bes belli.

Gönlüm senin elin hala,
Kalbim sende rehin hala,
Aşkım sonum bile olsa,
Fikrim değişmedi hala

bunu yazdım şimdi facebookta görebilirr :30:

Bitanem ben çıkıyorum, yapacak işlerim varr...

Yarın yine görüşelimm , seni rüyamda gördüm dün akşam onu anlatcamm daha :60:

Yine beni dinledin çok saol canım , allah seni sevdiğine bağışlasın :70: :nazar:

Bana olanların hiç biri sana olmasınn :nazar: hep mutlu ol kuşumm , benim mutsuzluğum senin mutluluğun olsun inşş , canım arkadaşım benimm :43:

Kendine iyiy bak , çok öptüm senii :16:

Bitanem ben çıkıyorum, yapacak işlerim varr...

Yarın yine görüşelimm , seni rüyamda gördüm dün akşam onu anlatcamm daha :60:

Yine beni dinledin çok saol canım , allah seni sevdiğine bağışlasın :70: :nazar:

Bana olanların hiç biri sana olmasınn :nazar: hep mutlu ol kuşumm , benim mutsuzluğum senin mutluluğun olsun inşş , canım arkadaşım benimm :43:

Kendine iyiy bak , çok öptüm senii :16:

kıyamam ben sana bitanem benim amin çok sağol hayır duaların için inşallah sende çok mutlu olursun dualarım seninle canım arkadaşım benim sen yeterki iyi ol ve yüzün gülsün :70:

yarın görüşürüz yine inşallah merak ettim beni nasıl gördün rüyanda :90: eğer olurda gelemezsem mail atarsın...

kendine çok iyi bak kuzum ben hep senin yanındayım beni düşün sana güç gelsin :70: çok öpüyorum seniii :16:

Back