2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Selam hatunlar

Ben geldim Nasılsınız görüşmeyelii

NaNcYcE__im bebekimm , tatlım , balım , şekerim , herşeyim , bitanem benim yengem geldi izmitten onunla birlikte 3 gündür çeyiz alışverişi yapıos , kıyafet alıyos gece yarılarında eve dönüyos o yüzden giremedim bi türlü , inş yarın akşama 19:00 gibi burda olacağımm görüşürüz bebemm...
Buarada çok özledim yavrum seniii

TheTudors, canım sen napıyosun ??
ŞAfak çok azalmış canım hadi hayırlısıı
Asker gelince bizi unutma ama bakk tmm mı , baştan anlaşalım
Heyecan çok vardır şimdi sende ahh ahh eski günlerim geldi aklımaa
yarın akşama burdayım görüşelim tmm özlem giderelim azcıkk

Canlarr bu msjımı okuyun ve burda olun please hepiniz çok özledimm , öpüldünüz kuşlarrr

esmerim canım benim bitanem güzelim hakikatlı arkadaşım kardeşim tatlişim seni çok özledim 3 gündür yoktun gözlerim hep seni aradı annem yapma bana bi daha böyle kızımmm :90:

pıtırçığım ben yarın çalışıyorum saat 19:00 burda olamicam mağlesef perşembe günü gel lütfen olurmu?

kendine çok iyi bak yengenle güzel vakit dileğiyle perşembe görüşmek üzere inşallah

TheTudors iyiyim canım sen nasılsın iyisindir inşallah?

şafak çok çok az kalmış ha gayret

heyecan var tabı taa..özledım..ama temmuzda buluşcaz
beklerız napalım..
valla tatıl ıstıyorum onu beklıyorum napayım..sende maşşalahalışverışle ıyı stres atmışsınsevındım adına..

evet ya..gerçekten azaldı..sıkıcam dişimi bıraz daha..sonra salmam bıyere
okul falan dar gelıo çocuklarla bana..aldık sandalyelerı koştuk çimlere bugun

Oyy kuzum benim , yavru ceylanımm , minik kelbeğimm tmm canım benim bidaha habr veririmm merak ettirmem kendimi ama bende bilmiyordum böyle olacağını

Tmm canım benim yarın akşama görüşürüz , sende kendine iyi bak çok öpüyorum fıstığım benimmmmmm

Kıss nie öle temmuzda buluşuyonuz kalksın gelsin yanına ya da sen git cumartesi pazar yanına ben olsam dayanamaz kaçar giderdimm :90::90:
Hayırlısı olsun yinede kuzumm

He öle oldu biraz ama ayaklarıma kara sular indii çok yoruldummm,

bu çeyiz işlerii çok zormuş yhaaa , ALLAH yardımcımız olsun vallahii

esmerim gel gel gel çok özledim annem seni ya sabırsızlıkla bekliyorum seni finduk kurdum benim

tam atama dönemı ..atanırsa gıdecek o nedenle görüşemıyoruz..ancak tatıle gırınce..
çok gezıp yorma kendını yaa

esmerim hoşgeldin bitanem çok özledim seni

nasılsın napıyorsun canım benim?

Hoşbuldum bitanem sende hoşgeldinn

Seni göremeyince gelmeyeceğini düşündüm üzüldüm bee

Ben iyiyim allaha çok şükür yaz temizliği yapıyoruz boya badana felan baya yorgunumm

Sen napıyorsunn nasıl gdiyor hayatın özledim seniii canımmm benimm

hoşbuldum fıstığımmm

hiç gelmezmiyim tatlişim izinliydim bugün evdeydim hep senin gelmeni bekledim

kolay gelsin çok yorma kendini kuzummm

iyiyim bende Allaha çok şükür evdeyim çalışıyorum sevdiçeğimle görüşüyorum

annem bana anlatmak istediğin şeyler ne?

Ohh ohh kuzum benim sevindim senin adına , herşey iyimiş hayatında çok güzell çok mutluyum senin adınaa

Bana gelince , annemlen dün akşam tv izliyordk evde ikimiz vardık, Tvde program izlerken seni istemeye gelceklerdi hani dedi ? Tabi ben şokk
Belki yaptığımız bu temizlik onlar içindir dedi. Bende yok öyle bişey beni istemeye felan gelmicekler dedimm
Bu sabahta apartmandan komuşumuzun kızı geldi , annem yine ayşenuru istemeye gelcekler o yüzden temizlik yapıyoruz dedi. Noluyo bu kadına malum mu oluyo acaba ne dersin kuzumm

çok sağol bebeğim benim

ay neden olmasın kııız olurmu olur vallah... annen sevdiçeğini biliyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…