2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

iyiyim bende çok şükür

evet okul bitti peki şimdi ne yapıcaksın üni için hazırlanıcakmısın?

Şuanda sınavsız geçiş hakkımı kullanmak istiyorum sınav sonucundan sonra ne yapacağıma karar vereceğim... Şuanda tatil yapıyorum 2 yıldır hiç tatil yapamadım kafam dinlensin azcıkk

Şuanda sınavsız geçiş hakkımı kullanmak istiyorum sınav sonucundan sonra ne yapacağıma karar vereceğim... Şuanda tatil yapıyorum 2 yıldır hiç tatil yapamadım kafam dinlensin azcıkk

dinlen tabi güzelim o kadar sinavlardan sonra hakkın

ferihanın yeni fragmanına ne diyorsun?

dinlen tabi güzelim o kadar sinavlardan sonra hakkın

ferihanın yeni fragmanına ne diyorsun?

Dimi canım benimm

Ne dicem , sarışın tavuğa bişiy olmamış... Ferihanın nişanlısı olcak top kardeşş kızcağıza bağırıyor ne diyebilirim kii ? İkisinide dövmek istiyorumm

Dimi canım benimm

Ne dicem , sarışın tavuğa bişiy olmamış... Ferihanın nişanlısı olcak top kardeşş kızcağıza bağırıyor ne diyebilirim kii ? İkisinide dövmek istiyorumm

benim en çok isteğim emirin uyanması ve feriha ona gerçek duygularını ifade etmesi geçen bölümde ağla ağla bi hal oldum emirle ferihayı yan yana görmek istiyorum yeter artıkın

Bebişim annem çağırıyor benim çıkmam lazımm

Yarın akşama görüşürüz kendine iyi bak bebemmm çok öptümmmm iyi akşamlarrr

Bebişim annem çağırıyor benim çıkmam lazımm

Yarın akşama görüşürüz kendine iyi bak bebemmm çok öptümmmm iyi akşamlarrr

tamam bebikim yarın akşam görüşmek üzere inşallah sende kendine iyi bak öptüm bende seni çokkk iyi akşamlar annem

Son düzenleme:
terkedılmış başlık ya..

neyse şafak sayıp slm edeyım bari..

şafak 6 :)

sorma tatlım ya esmerim 3 gündür ortada yok yapmazdı böyle hayırdır inşallah

hoşgeldin bu arada TheTudors hatun

maşallah şafak çok az kalmış hayırlı olsun :81:

hoşbuldum hatun..

esmerde çıksın ortaya artık yaw..

şafak az kaldı ama bndede sabır az kaldı

bugün şafak 5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…