• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

slm kızlar uzun bir aradan sonra tekrar geldim neler yapıyorsunuz aramıza yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz esmer nancye... siz nasılsınız nasıl gidiyo

sorma nancye açıköğretimden 4 seneliğe tamamlıyorum ya sınavlardı falan ee bide çalışıyorum çok yoğun geçti bu ara ya
senin nasıl gidiyo ne yapıyon ne ediyon

Son düzenleme:
sorma nancye açıköğretimden 4 seneliğe tamamlıyorum ya sınavlardı falan ee bide çalışıyorum çok yoğun geçti bu ara ya
senin nasıl gidiyo ne yapıyon ne ediyon

anlıyorum KirmiziPapatyacım tabi bunların arasında zamanın nasıl olsun değilmi Allah kolaylık versin canım ama arada bi gel seviniriz :16:

bende herşey iyi Allaha çok şükür çalışıyorum evdeyim öyle zamanım geçiyor sevdiceğim yurtdişina çalışmaya gitti şafak sayıyorum :69:

sen başka neler napıyorsun sendede herşey iyidir inşallah?

anlıyorum KirmiziPapatyacım tabi bunların arasında zamanın nasıl olsun değilmi Allah kolaylık versin canım ama arada bi gel seviniriz :16:

bende herşey iyi Allaha çok şükür çalışıyorum evdeyim öyle zamanım geçiyor sevdiceğim yurtdişina çalışmaya gitti şafak sayıyorum :69:

sen başka neler napıyorsun sendede herşey iyidir inşallah?

canım Allaha şükür bende herşey tam gaz devam ediyor bizde şu isteme zamanının gelmesini bekliyoruz şu yaz bir geçse yani başka birşey istemiyoruz :55:
Şafak kaç kaldı bakalım??

slm kızlar uzun bir aradan sonra tekrar geldim neler yapıyorsunuz aramıza yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz esmer nancye... siz nasılsınız nasıl gidiyo

Hoşgeldin canım , iyiyiz bizde napalım okulu bitirmekle uğraşıyorum bu aralar...
Bu hafta cuma inş bitiyorr...
Bende sevdiceğimden ayrıldım 2 ay oluo biteli ilişkimiz... Böyle boş boş takılıom bu topikte...
Sessizlik gitti ama topiği bize kaldı...

geldim bende canım benim çok özledim kız seni :70: :66:

nasılsın napıyorsun bitaneçiğim?

Hoşgeldin yavrumm :1:
Ayy sorma bende özledim senii bir hafta oluo görüşmeyelii :25:

Okulu bitirmeye çalışıom şimdilik başka yapacak bir şeyim yok benimm...

Sen napıyorsun iyi misin hoş musun ? Görüşmeyeli nelrr oldu anlat bakimm.... Var mı bir gelişme meraklandardayımmm :52::52:

Hoşgeldin yavrumm :1:
Ayy sorma bende özledim senii bir hafta oluo görüşmeyelii :25:

Okulu bitirmeye çalışıom şimdilik başka yapacak bir şeyim yok benimm...

Sen napıyorsun iyi misin hoş musun ? Görüşmeyeli nelrr oldu anlat bakimm.... Var mı bir gelişme meraklandardayımmm :52::52:

yok annem herşey bildiğin gibi :16:

iyiyim bende evdeyim sevdiceğim iş güç hayat tam gaz devam fıstıkım :16:

dün ferihaya baktınmı canım? :60:

Back