• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Biliyorum bebikim...

Canım benim çıkmam lazım , malum yarın okul var. Daha ütü yapcam :1:
İnş en kısa zamanda görüşürüz... Kendine çok çok iyi bak , öptm çokk senii :70::70::70::70::70::70:

tamam canım benim inşallah en kısa zamanda görüşürüz özletme kendini lütfen gel arada bi kısada olsa sende kendine çok iyi bak öptüm bende seni çok :16: :70:

Kıslarr ben geldim :1:

Eee nerelerdesiniz neler yapıyorsunuz görüşmeyeli ?? :52::52:

Özledim sizlerii ,,

Geldimm bitanemm :1:

Hoşgeldik topiğimize şükür kavuşturanaa :9:

EE görüşmeyeli nasılsın , nerelerdesinn , naptın ne ettinn :60: Ayy çok mu sordum yoksammm :60::60::60:

hoşgeldin annem :16:

Allaha şükürler olsun kavuşabildik tatlişim :90:

iyiyim güzelim sen nasılsın napıyorsun sınavların nasıl geçti anlat bakalım hasret kaldım kızım sana konuş konuşbildiğin kadar :60: :60:

hoşgeldin annem :16:

Allaha şükürler olsun kavuşabildik tatlişim :90:

iyiyim güzelim sen nasılsın napıyorsun sınavların nasıl geçti anlat bakalım hasret kaldım kızım sana konuş konuşbildiğin kadar :60: :60:

Hoşbuldum kuzumm , sende hoşgeldin :16:

Şükür canım şükürr :70:

Sınavlar iyi çok şükür , 10 gün sonra okulda bitiyorrrrr :52::52:

Seni baya özledim ammaa şunu bil kısımmmmmmm :60::60:

Son düzenleme:
Hoşbuldum kuzumm , sende hoşgeldin :16:

Şükür canım şükürr :70:

Sınavlar iyi çok şükür , 10 gün sonra okulda bitiyorrrrr :52::52:

Seni baya özledim ammaa şunu bil kısımmmmmmm :60::60:

çok sevindim bitaneçiğim tebrik ederim :16:

vallah bende seni baya özledim kızım burnumda tütün resmen annem ya :70: :60:

başka neler yapıyorsun felan filan? :90:

çok sevindim bitaneçiğim tebrik ederim :16:

vallah bende seni baya özledim kızım burnumda tütün resmen annem ya :70: :60:

başka neler yapıyorsun felan filan? :90:

Teşekkür ederimm anneciğimmm :70: :60:

Aynen yavrum yavv arada özelden yazdım sana amaaa :55:

Amann daha napim evdeyim işte... Aşk yok meşk yok dinleniyorumm :9:

Teşekkür ederimm anneciğimmm :70: :60:

Aynen yavrum yavv arada özelden yazdım sana amaaa :55:

Amann daha napim evdeyim işte... Aşk yok meşk yok dinleniyorumm :9:

bende cevap verdim annem ama sen gittin ben geldim ben geldim sen gittin deli oldum ya :52:

dinlen güzelim oh miş gibi evde okula git gel kebab home office yani :60: :60: :60:

hiç haber varmı?

bende cevap verdim annem ama sen gittin ben geldim ben geldim sen gittin deli oldum ya :52:

dinlen güzelim oh miş gibi evde okula git gel kebab home office yani :60: :60: :60:

hiç haber varmı?

Öyle oldu canım ya , bi göründük bi kaybolduk bulamadık birbirimizi :27:

Yok kız dün sınav yoktu o yüzden dinleniyorum diyorm , okul olsa dinlebilir miyim hiç benn :63:

Bitsede kurtulsammm :64::64:

Yok maleseff ama arıyacak 1 yılda geçse arayacak , herkezin ki dönüyo benimkide gelcekk biliyorum :34:

Öyle oldu canım ya , bi göründük bi kaybolduk bulamadık birbirimizi :27:

Yok kız dün sınav yoktu o yüzden dinleniyorum diyorm , okul olsa dinlebilir miyim hiç benn :63:

Bitsede kurtulsammm :64::64:

Yok maleseff ama arıyacak 1 yılda geçse arayacak , herkezin ki dönüyo benimkide gelcekk biliyorum :34:

bilmezmiyim tabiki dinlenmezsin şuan ders çalışıyor olurdun :70:

eğer seni seviyorsa bilki seni bi gün mutlaka arıyacaktır gururunu bi kenara atabilirse oda...

bilmezmiyim tabiki dinlenmezsin şuan ders çalışıyor olurdun :70:

eğer seni seviyorsa bilki seni bi gün mutlaka arıyacaktır gururunu bi kenara atabilirse oda...

Ayy evet yaa :1::1:

Arıcakkkkkkkk , inat ettim arıcakk :27:

Senin aşk napıo bakim , üzüo mu seniii ? :70:

inşallah canım benim :70:

benim aşk Rabbime çok şükür iyi ikimizde iyiyiz birbirimizi üzmüyoruz :70:

İnş inşş :nazar: :nazar:

Aferin sizee fıstıkım benimm , :70:

Facebooktan eski paylaştıklarıma bakıyorum bak ertuğrul beye ne yazmışmm fıstıkım :5:

Özlüyorum seni askerim hasretin diğerlerine hiç benzemiyor... Saatler hep yokluğunla geçiyor göz pınarlarımın ucunda hep bir damla... Haberini alamadığımda,her an düşecekmiş gibi... seni sewmek yaşadığım en güzel duygu nefes aldığım sürece seninleyim seni seviyorum askerim... ŞaFak 54 :)

ben bu yıl sözlendim nişanlandım ne oldu görüşemiyoruz bile :59: ah uzaklık !! :59: :59:

Keşke bende sözlensem - nişanlansamda uzak kalsammm ahh ahh :5:

Senin yerinde olmak isteyen bir sürü insan varr kıymetini bil bence yaşadıklarının :70:

Hoşgeldin canım buarada :1:

İnş inşş :nazar: :nazar:

Aferin sizee fıstıkım benimm , :70:

Facebooktan eski paylaştıklarıma bakıyorum bak ertuğrul beye ne yazmışmm fıstıkım :5:

Özlüyorum seni askerim hasretin diğerlerine hiç benzemiyor... Saatler hep yokluğunla geçiyor göz pınarlarımın ucunda hep bir damla... Haberini alamadığımda,her an düşecekmiş gibi... seni sewmek yaşadığım en güzel duygu nefes aldığım sürece seninleyim seni seviyorum askerim... ŞaFak 54 :)

canım benim kıyamam ben sana çok güzel yazmışsın sevdiceğinde biraz merhamet olsada seni bi arayıp sorsa hiç aklına düşmüyorsun sen onun aklım gerçekten almıyor...

Keşke bende sözlensem - nişanlansamda uzak kalsammm ahh ahh :5:

Senin yerinde olmak isteyen bir sürü insan varr kıymetini bil bence yaşadıklarının :70:

Hoşgeldin canım buarada :1:

hosbuldum cnm.. ne yapm ya dahada 5 ay görüsemiycez burayada gelemiyor kaldk böyle bi çare- bi çare :43:

canım benim kıyamam ben sana çok güzel yazmışsın sevdiceğinde biraz merhamet olsada seni bi arayıp sorsa hiç aklına düşmüyorsun sen onun aklım gerçekten almıyor...

Zaman geçsin bakalım ne olacak :52:

Zaman herşeyinilacı ,belki bizede iyi gelirr :66:

Back