• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

hosbuldum cnm.. ne yapm ya dahada 5 ay görüsemiycez burayada gelemiyor kaldk böyle bi çare- bi çare :43:

Güzel tarfından bak şu olaya canım ya..

Ne güzel 5 ay sonra hiç ayrılmamk üzere kavuşuyorsunn...

Ben napim ayrıldımm 2 ay olcak 5 gün sonra :43:

NaNcYcE_cim napsınn sevdiğinden uzakk :5:

Sen şanslısın hemde çokk kıymetini billllllllllllllllll derim benn :70:

Güzel tarfından bak şu olaya canım ya..

Ne güzel 5 ay sonra hiç ayrılmamk üzere kavuşuyorsunn...

Ben napim ayrıldımm 2 ay olcak 5 gün sonra :43:

NaNcYcE_cim napsınn sevdiğinden uzakk :5:

Sen şanslısın hemde çokk kıymetini billllllllllllllllll derim benn :70:

ayy ne biliym ben onsuz nefes alamazken 5 ay nasl beklerim :14:

yok askerde degil biz fransadyz uzak sehirde yasıyor aileside türkiye'ye gidck bizde ancak oraya gelince görüsMüs olcaz :31:

Ay durrr anlamadım canımm :1:

Şimdi sen ve sevdiceğin fransada ama farklı şehirlerdesiniz ? Aileside fransada ama siz ailesi türkiyeye gelince nişanlınızla görüşebilceksiniz öyle mi ? yanlış anladım dimii :52:

Bilmezmiyimm fıstığımm benimmm , dert ortağımm :70:

Sencede geri döner dimi ? Hep dönüyorlar biliyorum...Bu seferde benimki döner mi ??

pıtırçığım benim :70:

eğer seni seviyorsa döner güzelim buna inan şunuda bilki sevdiceğin gururuna yada artık neden böyle takılıyorsa bunu aşması lazım şuanda sensizlığı fark etmiyor olabilir ama bi zaman sonra şaşırabilir seni özleyebilir ihtiyaç duyabilir inşallahada öyle olur...

Ay durrr anlamadım canımm :1:

Şimdi sen ve sevdiceğin fransada ama farklı şehirlerdesiniz ? Aileside fransada ama siz ailesi türkiyeye gelince nişanlınızla görüşebilceksiniz öyle mi ? yanlış anladım dimii :52:

hayır dogru anladın canım =) hatta onlar sinop biz gaziantep' e gelicez görüsmemizde çok zor nasıl bunaldım anlatamam neyse ben çıkıym bi arymda sesini duyaym baska türlü dinmiyor özlemim

ugrarım yarın topice çnkü bazen dertlesmek insanı hafifletiyor

kendinize iyi bakın görüsmek üzere :79:

pıtırçığım benim :70:

eğer seni seviyorsa döner güzelim buna inan şunuda bilki sevdiceğin gururuna yada artık neden böyle takılıyorsa bunu aşması lazım şuanda sensizlığı fark etmiyor olabilir ama bi zaman sonra şaşırabilir seni özleyebilir ihtiyaç duyabilir inşallahada öyle olur...

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşş :72:

Çünkü çok özledim onuu :5:

Neysemm , uykum gedi yavv...

iyice tavuklaştım benn :60::60:

hayır dogru anladın canım =) hatta onlar sinop biz gaziantep' e gelicez görüsmemizde çok zor nasıl bunaldım anlatamam neyse ben çıkıym bi arymda sesini duyaym baska türlü dinmiyor özlemim

ugrarım yarın topice çnkü bazen dertlesmek insanı hafifletiyor

kendinize iyi bakın görüsmek üzere :79:

Canım valla anladığımıda yanlış anladım kafam allak bullaktı iyice karıştı yavv :1:

Neyse canım bulunur bi hal çaresii...

Yine bekleris topiğimize görüşmek üzere :79::79:

Back