2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

hosbuldum cnm.. ne yapm ya dahada 5 ay görüsemiycez burayada gelemiyor kaldk böyle bi çare- bi çare

Güzel tarfından bak şu olaya canım ya..

Ne güzel 5 ay sonra hiç ayrılmamk üzere kavuşuyorsunn...

Ben napim ayrıldımm 2 ay olcak 5 gün sonra

NaNcYcE_cim napsınn sevdiğinden uzakk

Sen şanslısın hemde çokk kıymetini billllllllllllllllll derim benn

ayy ne biliym ben onsuz nefes alamazken 5 ay nasl beklerim

yok askerde degil biz fransadyz uzak sehirde yasıyor aileside türkiye'ye gidck bizde ancak oraya gelince görüsMüs olcaz

Ay durrr anlamadım canımm

Şimdi sen ve sevdiceğin fransada ama farklı şehirlerdesiniz ? Aileside fransada ama siz ailesi türkiyeye gelince nişanlınızla görüşebilceksiniz öyle mi ? yanlış anladım dimii

Bilmezmiyimm fıstığımm benimmm , dert ortağımm

Sencede geri döner dimi ? Hep dönüyorlar biliyorum...Bu seferde benimki döner mi ??

pıtırçığım benim

eğer seni seviyorsa döner güzelim buna inan şunuda bilki sevdiceğin gururuna yada artık neden böyle takılıyorsa bunu aşması lazım şuanda sensizlığı fark etmiyor olabilir ama bi zaman sonra şaşırabilir seni özleyebilir ihtiyaç duyabilir inşallahada öyle olur...

hayır dogru anladın canım =) hatta onlar sinop biz gaziantep' e gelicez görüsmemizde çok zor nasıl bunaldım anlatamam neyse ben çıkıym bi arymda sesini duyaym baska türlü dinmiyor özlemim

ugrarım yarın topice çnkü bazen dertlesmek insanı hafifletiyor

kendinize iyi bakın görüsmek üzere :79:

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşş

Çünkü çok özledim onuu

Neysemm , uykum gedi yavv...

iyice tavuklaştım benn

Canım valla anladığımıda yanlış anladım kafam allak bullaktı iyice karıştı yavv

Neyse canım bulunur bi hal çaresii...

Yine bekleris topiğimize görüşmek üzere :79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…