Allah daim eder inşallah
bizde sevdiceğimle 1 yıldır beraberiz
ben doğma istanbul büyüme yurtdışında fırsat oldukça soluğu istanbulda alıyorum
hepimize hey maşallah toprağım
benımkının 55 gun kaldı teskereye hıç göremedım 4 aydır kamerada bıle..çiçek bıle gönderemedım netten..şırnakta..özleıdm yaw..senınkıde asker mı?
maşallah canım
çok özlemişsindir şimdi sen sevdiceğini nasıl dayanıyorsun hiç görmeden?
benim sevdiceğim iş için yurtdişinda ikamet ediyor bu yaz türkiyeye gelicek Allahın izniyle inşallah beni görmeye
uzaklık gerçekten zor yaa..özledım..gelsın kapı dışarı salmam
evet gerçekten çok zor...
bende aşkıma kavuşayım ona sarılıcam dahada bırakmicam
selam kızlar ben geldim
Esmerr_im biçim biçim tatlişimmm bebikim nerdesin gel artık özledim seni
TheTudors dün hoşçakal demeden gitmek zorunda kaldım kusura bakmamışsındır inşallah
Selamm kızlarrrr
Geçmişe bakıp hemencikk geliyorummm
geçmişi yadettın mı hatun
Evet kızçemm
Napıyorsun görüşmeyelii ?
aman nolsun vallahı zaman geçmıyor bu senın kızçeye..deli olcam..senın annende mı göçmen kızçe dedın ya hanı?
Geçer geçerr , sonra dönüpte baktığın zaman ne çabuk geçti bu zaman dersinn...
Aynen ben gibi
Yok kızçemm göçmenlik bizdee
he tmm
ınşallah geçer çabucak..sıkılıyorum herşeydden..ne sosyallık kaldı ne başka bışey..kameradada göremıyorum..mayısta teskere almadan doğumgunu var..o gun nasıl kutlayayım..çıçek bıle gıtmıyor halbukı dağ başına:85:
Hımmm senin durumda baya zor canım yhaa...
Gurbette kimsesiz , tek başınaa...
Doğum gününü bence geldiği gün yada hafta sonu sürpriz bir partiyle kutlayabilirsin...
temmuza kadar gıdemem kı..görüşemeyız..o tarıhte annemler burda olacak..oy anam oyy..
ne zaman göreceğim dıye dert ederdım bırde doğumgunu yaklaştı..netten çiçek bıle yollamıyor..puffss:85:
O gelsinn canım olmaz mı ?
O gelsinn sen ona neler alırsınn... Dert etm canımm... Gün doğmadan neler doğarr...
bu akşamlık benden bu kadar çok yorgunummm çıkıyorum şimdi canım ben. Yarn görüşürüz kendine iyi bakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?