2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Allah daim eder inşallah

bizde sevdiceğimle 1 yıldır beraberiz

ben doğma istanbul büyüme yurtdışında fırsat oldukça soluğu istanbulda alıyorum

hepimize hey maşallah toprağım
benımkının 55 gun kaldı teskereye hıç göremedım 4 aydır kamerada bıle..çiçek bıle gönderemedım netten..şırnakta..özleıdm yaw..senınkıde asker mı?

maşallah canım

çok özlemişsindir şimdi sen sevdiceğini nasıl dayanıyorsun hiç görmeden?

benim sevdiceğim iş için yurtdişinda ikamet ediyor bu yaz türkiyeye gelicek Allahın izniyle inşallah beni görmeye

uzaklık gerçekten zor yaa..özledım..gelsın kapı dışarı salmam

selam kızlar ben geldim

Esmerr_im biçim biçim tatlişimmm bebikim nerdesin gel artık özledim seni

TheTudors dün hoşçakal demeden gitmek zorunda kaldım kusura bakmamışsındır inşallah

selam kızlar ben geldim

Esmerr_im biçim biçim tatlişimmm bebikim nerdesin gel artık özledim seni

TheTudors dün hoşçakal demeden gitmek zorunda kaldım kusura bakmamışsındır inşallah

ehh çikoleeetttaa alırsan bakarım bır

Hooppp baktımm ve süpürgeme atlayıp geldim hemencikkk

NaNcYCe_cimm kızz göremedimm ben senii rüyamdaa Sen gördün mü bakemmm

Ben yokken iyi kaynamışsınızz canlarr , bende okudumm garii öğrendimm herşeyiii

Thetudors canım senin şafakta az kalmışş bitmiş yahuu... Biz 55 şafakta bayram yapıyordukk

Kızz NaNcYCe aşk olsun sana sevgdiğini görmeye gelcen İstanbula beni görmeden mi gitcenn alındım doğrusu

NaNcYcE_cimm ben geldimm sen nerdesinn şimdi bakimm ? Bende özledimmmm fısıtkıımm seniii

ehh sıra bende şimcikk daha bi kaç hafta böyle geçsinn belki benimki imana gelirde arar...

Yetiştim sanıyorumm bütün konuyaaa

aman nolsun vallahı zaman geçmıyor bu senın kızçeye..deli olcam..senın annende mı göçmen kızçe dedın ya hanı?

Geçer geçerr , sonra dönüpte baktığın zaman ne çabuk geçti bu zaman dersinn...
Aynen ben gibi

Yok kızçemm göçmenlik bizdee

Geçer geçerr , sonra dönüpte baktığın zaman ne çabuk geçti bu zaman dersinn...
Aynen ben gibi

Yok kızçemm göçmenlik bizdee

he tmm
ınşallah geçer çabucak..sıkılıyorum herşeydden..ne sosyallık kaldı ne başka bışey..kameradada göremıyorum..mayısta teskere almadan doğumgunu var..o gun nasıl kutlayayım..çıçek bıle gıtmıyor halbukı dağ başına:85:

Hımmm senin durumda baya zor canım yhaa...
Gurbette kimsesiz , tek başınaa...
Doğum gününü bence geldiği gün yada hafta sonu sürpriz bir partiyle kutlayabilirsin...

Hımmm senin durumda baya zor canım yhaa...
Gurbette kimsesiz , tek başınaa...
Doğum gününü bence geldiği gün yada hafta sonu sürpriz bir partiyle kutlayabilirsin...

temmuza kadar gıdemem kı..görüşemeyız..o tarıhte annemler burda olacak..oy anam oyy..
ne zaman göreceğim dıye dert ederdım bırde doğumgunu yaklaştı..netten çiçek bıle yollamıyor..puffss:85:

temmuza kadar gıdemem kı..görüşemeyız..o tarıhte annemler burda olacak..oy anam oyy..
ne zaman göreceğim dıye dert ederdım bırde doğumgunu yaklaştı..netten çiçek bıle yollamıyor..puffss:85:

O gelsinn canım olmaz mı ?
O gelsinn sen ona neler alırsınn... Dert etm canımm... Gün doğmadan neler doğarr...

bu akşamlık benden bu kadar çok yorgunummm çıkıyorum şimdi canım ben. Yarn görüşürüz kendine iyi bakk

sağol canım..tamam..görüşmek üzere..:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…