2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Hoşbuleumm canımm sende hoşgeldin bakemm :1:

Bende özledim canımm , ewdeyim her zamanki gibi iş güç ancak gelebiliyorumm canımm...

Annem elinden rahatsız bende evde olunca bütün işler bana kalıyoo dolayısıyla gelemiyorumm burayaa canımcımm :55:

Ee sen napıyorsunn bakim görüşmeyeliii :66::66::66:

hoşbuldum tatlım :16:

geçmiş olsun annene canım :70:

bende evdeyim güzelim evle uğraşiyorum işlerimi hallediyorum öyle öyle geçiyor zamanım :27:

nasıl bir sürpriz eğer paylaşmak istersen tabi? :66:

Tabii canımm :1: Hemenn paylaşımm :9:

14 Nisanda doğum günü var...

Bende sürpriz bişeyler yapmak istedimm olur mu acabaa ?

Bunu kalben düşünüyorumm , ama mantığım yapma diyorr :52:

Napim sen söyle bacımmm :66:

Tabii canımm :1: Hemenn paylaşımm :9:

14 Nisanda doğum günü var...

Bende sürpriz bişeyler yapmak istedimm olur mu acabaa ?

Bunu kalben düşünüyorumm , ama mantığım yapma diyorr :52:

Napim sen söyle bacımmm :66:

seni bi tenezzül edipte arayıp sormayan umursamayan sen yokmuş gibi davranan seni üzen canını yakan biri için yapman doğru olurmu sence sen söyle?

bu benim fikrim ben görüyorum çünkü halini neler yaşadığını hiçmi hiç hoş değil onun için böyle düşünüyorum...

seni bi tenezzül edipte arayıp sormayan umursamayan sen yokmuş gibi davranan seni üzen canını yakan biri için yapman doğru olurmu sence sen söyle?

bu benim fikrim ben görüyorum çünkü halini neler yaşadığını hiçmi hiç hoş değil onun için böyle düşünüyorum...

Barışalım diye düşünmüştümm amaa :44:

Ayy bilmiyorumm iştee bacımm yhaaa :52:

Ayy ne bilim canım yaa :5:

Sizde hani ara felan deyince bende öyle yapim bari tam olsun dedimm :27:

yok bebikim ben ara demedim sadece fikir veririm sana kararları sen alırsın...

esmerim canım benim ben senin için herzaman en iyisini dilerim ama konu sevdiceğin olunca bilemiyorum sen çok kıymetli birisin senin farkına varmıyor... birşey sorucam senin açından adımı atmaya sebebin varmı onu seviyor olmadan ibaret...

yok bebikim ben ara demedim sadece fikir veririm sana kararları sen alırsın...

esmerim canım benim ben senin için herzaman en iyisini dilerim ama konu sevdiceğin olunca bilemiyorum sen çok kıymetli birisin senin farkına varmıyor... birşey sorucam senin açından adımı atmaya sebebin varmı onu seviyor olmadan ibaret...

İşte bende o karalardan çıkarak böyle bir düşündümm...

Benim adım atma sebebim onu sadece seviyor oluşum. Başka hiç bir şey yok canımm.

bana kızmıyorsun değilmi canım benim?

eğer bu senin kararınsa ozaman benim için lafın bittiği an gelir :70:

Kızmak mıı , aşk olsun bacım olur mu hiç öyle şeyy :70:

Ablamsın sen benimmm :71:

Yani böle düşündüm , ama sadece düşündümm... Burdada dile getirdim yanlış yada doğruu. İyi fikirlere ihtiyacım var canımm.

Uff çok özledimm çokkkkkkkkkkkkk :5:

Back