2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Selammm güzel hatunlarr :1:

Nasılsınız bakim görüşmeyeli ?

NaNcYcE_cimm iyi kalpli meleğim ben geldimm seni bekliyorummmm topiğimizdee :52:

Sinerji canım hoşgeldinn :16:

TheTudorss senide bekliyoruzz topimiğizeee :1: hadi gel sendee

esmerim canım benim ben geldim :16:

nasılsın güzelim napıyorsun? :70:

Hoşgeldinn bebişimm :16:

Sen napıyosunn bakimmgörüşmeyelii :70:

İyiyim canım napimm , yemek yedim geldim buralaraaa :33:

Ferihanını yeni fragmanınıda gördümm ortalık fena karışacak gibi görnüyorr haydii hayırlısııı :66:

Hoşgeldinn bebişimm :16:

Sen napıyosunn bakimmgörüşmeyelii :70:

İyiyim canım napimm , yemek yedim geldim buralaraaa :33:

Ferihanını yeni fragmanınıda gördümm ortalık fena karışacak gibi görnüyorr haydii hayırlısııı :66:

hoşbuldum sende hoşgeldin bebikimmm :16:

afiyet olsun canım :) bende annemle çarşıdaydık az önce geldik eve...

yerim ben seni ya sende benim iyi kalpli meleğimsin ablasının gülü :69: :16:

ferihada fırtınalar kopacak emir eğer gerçekten o haltı yediğse ortalık fena karışacak ama içimden bir ses hande ona oyun oynadı gibime geliyor çünkü emir yapmaz ya :20:

canım benim annem yemeğe çağrıyor eğer sonra burda olursan konuşuruz tekrar olurmu bitaneçiğim?

hoşbuldum sende hoşgeldin bebikimmm :16:

afiyet olsun canım :) bende annemle çarşıdaydık az önce geldik eve...

yerim ben seni ya sende benim iyi kalpli meleğimsin ablasının gülü :69: :16:

ferihada fırtınalar kopacak emir eğer gerçekten o haltı yediğse ortalık fena karışacak ama içimden bir ses hande ona oyun oynadı gibime geliyor çünkü emir yapmaz ya :20:

canım benim annem yemeğe çağrıyor eğer sonra burda olursan konuşuruz tekrar olurmu bitaneçiğim?

Bende hoşbuldumm o halde şekerimm :1:

Teşekkür ederim canımm :71:

Ohh çarşılarda mı gezdinn bebikimm benimm , ne güzel enerji toplamışsındır şimdi sennn :32:

Gel kızz burayaa öpcem seniiiiiiiiiii :38: :38: :38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:

Ayy bilemedim ki izleyip görcezzz :1:

Ben 9 a kadar burdayımm canımm sen yemeğini ye hemencikk gell :70: Afiyett olsun kuşummm :74:

esmerim canım benim gitmem lazım evde halletmem gereken şeyler var kusura bakma lütfen bugün doğru düzgün konuşamadık ama inşallah yarın konuşalım olurmu bebikimmm...

kendine çok iyi bak meleğim benim çok seviyorum seni tatlı kardeşim :16: :70: :38:

esmerim canım benim gitmem lazım evde halletmem gereken şeyler var kusura bakma lütfen bugün doğru düzgün konuşamadık ama inşallah yarın konuşalım olurmu bebikimmm...

kendine çok iyi bak meleğim benim çok seviyorum seni tatlı kardeşim :16: :70: :38:

Tamam canım benimm yarın akşam görüşürüzz...
Yrın 13:00 gibide gelebilirimm amaa :1:

Sende kendine iyi bakk ablacımmm :16: :16:

İyi akşamlarr , çok öptüm seni :70: :70:

Selammm güzel hatunlarr :1:

Nasılsınız bakim görüşmeyeli ?

NaNcYcE_cimm iyi kalpli meleğim ben geldimm seni bekliyorummmm topiğimizdee :52:

Sinerji canım hoşgeldinn :16:

TheTudorss senide bekliyoruzz topimiğizeee :1: hadi gel sendee

bugun kulaklar çınladı benım bak senmışsın ESMERR:1:
görüşmek dileğiyle kal sağlıcakla..

selam TheTudors hatun :79:

nasılsın napıyorsun iyisindir inşallah?

bu akşam inşallah burda olucaz esmerimle 2 gündür konuşamadık denk gelmedik ama bugün görüşücez umarım senide bekliyoruz muhakkak :16:

iyi valla ne olsun..
haftasonu uyuşukluğu var bıraz..
senı sormalı,sen nasılsın?

canım benim hoşgeldin güzelim nasılsın napıyorsun? :16:

çok özledim seni kızzz nerelerdesin bakem? :70:

Hoşbuldumm canımm sende hoşgeldin bakemm :1:

Bende özledim canımm , ewdeyim her zamanki gibi iş güç ancak gelebiliyorumm canımm...

Annem elinden rahatsız bende evde olunca bütün işler bana kalıyoo dolayısıyla gelemiyorumm burayaa canımcımm :55:

Ee sen napıyorsunn bakim görüşmeyeliii :66::66::66:

Son düzenleme:
Back