2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Allah sabır versin canım...

sevdiceğinle buluşup bu işin nereye varıncanı soramazmısın nereye kadar böyle sürecek?

Amin Aminnn :16:

Hiç aklımdan geçmiyor ki böyle yazıyorum konuşuyorum ama hiç arıyımda düzeltelim demiyorum ki ?

Doğru yada yanlış ama hiç böyule düşünmedim tatlişimm

Sen kendini benim yerime koy ve öyle cevap ver sen olsan ararmıydın fıstıkım :71:

Amin Aminnn :16:

Hiç aklımdan geçmiyor ki böyle yazıyorum konuşuyorum ama hiç arıyımda düzeltelim demiyorum ki ?

Doğru yada yanlış ama hiç böyule düşünmedim tatlişimm

Sen kendini benim yerime koy ve öyle cevap ver sen olsan ararmıydın fıstıkım :71:

şöyle söyliyeyim bu belirsizlik içinde kayıp olur gidersin canım bu durumu eline alıp bi noktaya getirmen en doğrusu olur yani nereye kadar böyle bu şekil sürecek senin bi hayatın var sevdiceğin eğer seni seviyorsa bunu sana göstermeli senin değerini kıymetini fark etmeli bunu ona hissetirmelisin sen Esmerr_ sin siradan biri değilsin heleki sevdiceğin için bi insan bukadar yurdum duymaz olabilirmi ya hayretler içersindeyim inanamıyorum yane o derece...

şöyle söyliyeyim bu belirsizlik içinde kayıp olur gidersin canım bu durumu eline alıp bi noktaya getirmen en doğrusu olur yani nereye kadar böyle bu şekil sürecek senin bi hayatın var sevdiceğin eğer seni seviyorsa bunu sana göstermeli senin değerini kıymetini fark etmeli bunu ona hissetirmelisin sen Esmerr_ sin siradan biri değilsin heleki sevdiceğin için bi insan bukadar yurdum duymaz olabilirmi ya hayretler içersindeyim inanamıyorum yane o derece...

Belkide bu yüzden hiç arayasım konuşasım gelmiyo...

Ben ararsam mutsuz olcam biliyorum , çünkü beni sevip sevmediğinden tam emin olamıcam...
O ararsın istiyorum , kaç ay olursa zaten ben bu saatten sonra hayatıma başka birisini çok zor sokarımm... Yeni bir düzen yeniden bir ilişki çok çok zor.
Nereye gidecekse gitsin , aradığımda üzülmekten çok daha fazla korkuyorum :50:

Belkide bu yüzden hiç arayasım konuşasım gelmiyo...

Ben ararsam mutsuz olcam biliyorum , çünkü beni sevip sevmediğinden tam emin olamıcam...
O ararsın istiyorum , kaç ay olursa zaten ben bu saatten sonra hayatıma başka birisini çok zor sokarımm... Yeni bir düzen yeniden bir ilişki çok çok zor.
Nereye gidecekse gitsin , aradığımda üzülmekten çok daha fazla korkuyorum :50:

neden ararsan sevdiceğinle konuşursan mutsuz ve üzülüceni düşünüyorsun yani bundan çok emin söz ediyorsun sebebi ne?

neden ararsan sevdiceğinle konuşursan mutsuz ve üzülüceni düşünüyorsun yani bundan çok emin söz ediyorsun sebebi ne?

Bundan önce 1 -2 defa daha olmuştu...
Birinde ben haksızdım o hakaret konusu biliyosun fıstıkım o zamn hayatıı zindan etmişti bana...
Çok kötülemişti beni yerden yere vurmuştu.

Bir kere daha ben ayrılmıştım yanlış anlama yüzünden onu dinlememiştim.
O zamanda biz ayrılmıcaz neden sürekli bunu gündeme getirip duruyosun diye soğukluk sokmuştu araya...
Şimdide öyle yapcak. O haksızken beni haksız duruma sokucak. Bende arayınca yelkenleri suya indirmiş olarak onun peşinden yalvarıp yakarıcam... Çok çok daha fazla üzülcem.

ya canım kafanda "acaba" ıle dolaşmak yerıne konuya netlık kazandırsan daha ıyı olmaz mı?

Arıyım yani ?

Ama aramak istemiyorum o ararsın istiyorum...
Haksız bunu kabul etsinn artık.
Beni sevdiğinden emin olmak istiyorum. Ben ararsam emin olamam...

Back