2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Ewett iştee napalımm benime kaderimde buu :21:

Bebekim ben çıkıyorumm şimdilik , yarın bu saatlerde yine ben burda olurumm kendine çok iyi bakk öpüyorumm kocaman seniii :16::16::16:

Allahtan ümit kesilmez canım benim unutma bunu :16:

tamam pıtırçığım bende çıkıyorum şimdi yarın inşallah görüşmek üzere sende kendine çok iyi bak öptüm kocaman :16: :70:

evet bayadır evdesin ondan dedim tatil bukadar uzunmu sürüyor :27:

inşallah kazanırsın tatlişim :16:

Aslında okulda raporlu izin kullanma hakkımızdan kullanıyorum ben arkadaşımda dahil..
Ben kısaca tatil diyorumm :1:
Çalışanlar için tabiki bu böyle değil, dahada bir sıkıntı ,stress...
Ben bu yıl giricem ama kendimi denemek amaçlı olursada sınavsız geçiş yaparak kendimi atcam bi üniye :9:
Bu yıl staj yaptım , okula kasımda başladım , dershaneye gidemedimm... O yüzden hazırlanmadım :12:
Tercihler bittikten sonra kazanırsam üniye gidecem , kazanamazsamda bi dershaneye atıcam kendimii :21:
Amma yazdımm heee :9:

İnşallah kazanırımmmm tatlışımm benimmmmmmmmmmm :70:

Aslında okulda raporlu izin kullanma hakkımızdan kullanıyorum ben arkadaşımda dahil..
Ben kısaca tatil diyorumm :1:
Çalışanlar için tabiki bu böyle değil, dahada bir sıkıntı ,stress...
Ben bu yıl giricem ama kendimi denemek amaçlı olursada sınavsız geçiş yaparak kendimi atcam bi üniye :9:
Bu yıl staj yaptım , okula kasımda başladım , dershaneye gidemedimm... O yüzden hazırlanmadım :12:
Tercihler bittikten sonra kazanırsam üniye gidecem , kazanamazsamda bi dershaneye atıcam kendimii :21:
Amma yazdımm heee :9:

İnşallah kazanırımmmm tatlışımm benimmmmmmmmmmm :70:

amin canım benim inşallah kazanırsın dualarım seninle pıtırçığım :70:

Back