2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Öyle işte canım...
Ben zaten bu saatten sonra ölsem aşkımdan aramam...
Bende Esmerr_sem o arayacakkk

durum bunu gösteriyor canım onun birşeyler yapması gerekir senin değil...

inşallah aranız düzelir Allahtan hayırlısı dualarım seninle canım...

iNŞ CANIM İNŞ...

bENDE ERTUĞRULU TANIYOSAM ARAYACAK BENDE ONUN BANA YAPTIĞI GİBİ CEVAP VERMİCEM SÜRÜNDÜRCEM ONUU...
BİDE ARAMIYORMUŞŞ SÖYLEDİĞİMLEN KALIYOMUŞUMMM

Son düzenleme:
iNŞ CANIM İNŞ...

bENDE ERTUĞRULU ARAYACAK BENDE ONUN BANA YAPTIĞI GİBİ CEVA VERMİCEM SÜRÜNDÜRCEM ONUU...
BİDE ARMIYORMUŞŞ SÖYLEDİĞİMLEN KALIYOMUŞUMMM

aslında senin ağırlığını ortaya koyup ilişkinizin nere varaçağını konuşabilirsin yani bu şekil nereye kadar dayanıcaksın pıtırçığım? bu benim görüşüm sadece bi fikir sen kendi dilediğini yapabilirsin tabi...

canım gördünmü libyada olanları çok üzücü Allah yardımcıları olsun

Rabbime çok şükür sevdiceğim oraya uzak bi yerde çalışıyor...

Düşünmüyor değilim ama ertuğrul daha çok yüz bulup beni iyice takmazsa ?? O zaman ne yaparımm...
Arayıpta tekrar kaybetmek istemiyorum. O arasınki ilişkimizin değerini kıymetini anlayabilelim die düşünüyorum. O ararsa ben şımarıp ilişkimizi yerle bir etmem ama o yapar.

Bunları düşüncede vazgeçiyorum iştee

selam kızlar nasılsınız:)
Selam canım Hoşgeldinnn

Ewet canım yaa...
İyiki orada değil sevdiğin..
Ne zaman geliyor buaradaa ??

tabiki onun ilk adımı atması lazım onun seni araması gerekiyor bu nasıl bi rahatlık ben anlamadım annem ya enişte neden böyle yapıyor uyuz oldum bak şimdi

Ne olsunn canımm ben ertuğrulu terk ettim

Sen napıyosun , kaç gündür nerelerdesinn bakalımm ?? Anlaşma yapmadık mı senle kuzum bizz hani burayı ihmal etmek yoktuu

hayırdır kız ne oldu:)ciddi misin?
ya ben geçen günkü yazışmalarımızdan ertesi gün girdim
bir selam verdim çıktım ama araya kaynadı sanırım,ondan sonra da giremedim buraya

hayırdır kız ne oldu:)ciddi misin?
ya ben geçen günkü yazışmalarımızdan ertesi gün girdim
bir selam verdim çıktım ama araya kaynadı sanırım,ondan sonra da giremedim buraya

Hımm bakcamm iletine bebekimmm

Valla ciddiyim canım. Haketmediğim halde bana öyle davrandı. Burda neler olduğunu NaNcyCe_cimm daha iyi biliyor. Hep iyi olan hep alttan alan taraf ben oldum ilişkimizde ama hala anlıyamadı bunu beyfendi. Ayrıca konuda açtım Aşk Hikayelerimiz Dertlerimiz forumunda Soru ne Ben anlamadım konumun ismi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…