2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Günaydınnn kızlarrrr

Buğün yarım gün işleri anca toparladım ve geldim.

Dün sevdiğime beni bir yıl bekler misin dedim?
O ne demek tabiyki beklerim dedi.Bende o zaman söz yapmayalım dedim.
Daha sonra yaparız dedim kabul etmedi.

Ne kadar kapatmaya çalışsakda annesi konusu sanırım aramızda sorun yaratıyor.
Ben mutlu değilim.Hayalim bu şekilde değilde ve hayatım kendi ellerimden akıp gidiyor sanki.

Dün bunları aynen söyledim.Ve ben yanındayım fıstığım üzülmene izin vermem dedi.
Ama benim içim hiç rahat değil.Şimdi ne yapmayalım onuda bilmiyorum

Bir yanda kendi hayatım bir yanda vicdanım.
Arasında sıkıp kaldım.Ve tanışma yaklaştıkça kendi hayatım ağır basıyor kızlar
Malesef ama durum bu.Ve kendimi mutlu hissetmiyorum.Farkındayım sevdiğimide üzüyorum ama elimden hiç bir şey gelmiyor.Dün buz gibiydim.Ne sarılması ne öpmesi nede gözleri görmezlikden geldim uzun bir zaman sanki.Sevdiğimde yanımda olup teselli etmeye çalıştı.Hatta gelme dememe rağmen otobüse atlayıp beni eve bırakdı.Ama ben yine mutlu değildim.

Sevdiğimde fark etti.Gülüyorsun ama içden değil dedi.Başladım bu sefer ağlamaya.Off off

Mesaj tekrarı..........

Son düzenleyen: Moderatör:
bi düşün bi tarafta bütün bir hayatı geçireceğin hayatın herşeyin çok sevdiğin kocan olacak
ama bir tarafta onsuz bir hayat sence?:uhm:
onsuz bir hayatı seçersen mutlu olabilir misin tekrardan?:uhm:
ama eşinle olduğun zaman annesi seni mutsuz edebilecek mi eşin buna izin verir mi?:uhm:
annesiyle yaşasanız bile her sabah sevdiğinin kollarında uyanmak bütün sıkıntılarını almaz mı? ............................................................
:uhm::uhm::uhm:

bence karşılıklı bi oturun ne yapmanız ne halletmeniz neyi nasıl yaparsak şöyle böyle olur ben şunu istiyorum şunu istemiyorum gibi uzun uzun konuşmanız lazım çünkü senin kafan baya karışık görünüyo şuan ona bunları anlat eminim anlayacaktır seni eğer konuşmazsan aranızda sorun oluşabilir ama içinde ne varsa hepsini açık açık konuş çünkü artık evliliğe adım atıyorsunuz kafanızda hiçbir soru işareti kalmamalı rahat rahat başlamalısınız bu yola canım

Canım sevdiğimden vazgeçemem.
O benim canım herşeyim.
Eğer olmazsa evlilik denen bir kurum hayatımda olmaz.

Ama nasıl anlatsam.Hani hayal kurarsın ya.
Ben mesela aileme aşırı derece bağlıyımdır.
Ama sevdiğim her zaman sadece sen ve ben varız.
Benim kimse umrumda değil yanlızca seni istiyorum sen ve ben.
Lütfen bizi bekletme ailene açıkla diyip durdu.

Ve bende evliliğin e'sini ağzıma almamışken.Hayır istemiyorum düşünmüyorum derken evlenicem dedim.Her kafadan bir ses çıktı gögüs gerdim.

Bu sabah konuşuyoruz.Hayal kurduran sendin diyorum.Hayallerimden vazmıgeçeyim diyorum?artık hayal kurmak yok diyor.

Tamam hayall kurmak yok dedim bende.Ne kadar az beklenti o kadar az acı haklısın dedim.

Fıstığım yanına geleyim mi dedi.Cevap vermedim.

ay canım seninkide haklı sende haklısın işte dediğim gibi anneleri gelmeden size sizin heryeyi konuşmanız lazım

Canım herşeyi konuştuk söyledim...

Ben senin yanındayım.Seni üzücek hiç bir şeye izin vermem.
Çözüm buluruz mutlaka yeterki yan yana olalım diyor.

Ama evlendikden sonra kim değişmemiş ki?
İşde beni korkutan da bu durum.Evlilik zaten bambaşka bir hayat.

ay canım seninkide haklı sende haklısın işte dediğim gibi anneleri gelmeden size sizin heryeyi konuşmanız lazım

Ahh canım konuştuk konuşmaz mıyız?
Biraz sert çıksa anında tepki göstericem ama.
O kadar alttan alıyorki elimi kolumu bağlıyor

canım sevgilinin değişecek gibi durumumu var

Canım çevremde o kadar çok örnek varki.
Hayatta kimsenin değişmiyeceğinin garantisini veremezsin.
Ve bu bir ömür boyu bir arada olmak için attığın bir adım.
İnan bana içinde olunca herşey değişiyor

tabikide değişecek şeyler olacak ama sana olan sevgisi saygısı davranışları değişmez yani eğer gerçekten seviyorsa değişmez bende çevremde gördüğüm öyle büyük aşklar biliyorumki evlenince bir gıdım bile değişmedi dahada güzelleşti arkadaşım evlendi benim bu yaz başı 5 sene sonra evlendi herkes sıkılacaksınız gibi şeyler söylediler ve şimdi konuştuğumda o kadar mutlularki 5 ay oldu gerçekten eskisinden daha harikalar emin ol.sen kendini kötü düşüncelerden arındır canım kötü düşnmeki kötü olması

Haklısın canım.
Belkide annesini hiç tanımadığım için bu denli korkuyorum.
Belkide alışıcam sevicem bilemiyorum.
Artık yaşayıp görücez.

aynen öyle canım bi tanışın bi konuşun ön yargı en kötü şeydir
kadın zaten seninle konuşur kızım kışın böyle böyle diye dur bakalım stres yapma hemen

tünaydın canım sen nerelerdesin ya okulunu biliyorumda insan uğrar arada

Bayadır yazmaya vaktim olmuyordu canım okula gidiyordum akşam 8 de filan eve geliyorum çoğu zaman yorgun oluyorum o yüzden pek giremedim ama iki gündür gitmiyorum uğradım bakiyim neler yapıyorsunuz diye. kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…