• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Nekks le aynı tarihlere gelecek sanırım çok değişik kızlar bu duygular :/ hem çooooook mutlu hem çooook mutsuz :)

Tünaydın ben geldim kızlar

Muzip çok sevindim canım ya hemen hemen aynı zamanlarda oluyor.

Kızlar benim artık tarih kesinleşti.Az önce annemlerle konuştuk.
Haftaya tanışmaya geliyorlar.
Bir sonraki hafta istemeye
Bayram bitmedende sözüm olucak:)

Herşeyi konuştuk yüzükler ne giycez söz nerde olucak.
Kimler gelicek...Oy oy çok heyecanlıyım

Kızlar annem numaramı ver müsait olup olmadığımızı sormak için arasınlar dedi.
Haftaya kabul edelim dedi.Bende tamam anne dedim.
Kayınvalidemde buğün otobüse biniyor ama kaçda olduğunu bilmiyorum tabi.
Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah.

Annem yüzükleri siz alırsınız kızım diyor.
Birde kızlar evdekiler aşırı etkilenmiş durumda kardeşimin askerliği benim isteme söz olayım.
Dün annemle babam salonda oturmuşlar.Bizde kardeşimle tv izliyorduk.
İçeri yanlarına gittik bir baktım ikiside ağlıyor:(Ay nasıl içim gitti anlatamam.

Annem dün ve bu sabah vazgeçme şansın yok mu nilay dedi.
Ben hiç kabullenemiyorum benim 7 aylık kısım büyümüşde evlenmek istiyor damadım olucak dedi.

Hem mutluyum hem mutsuz karmakarışık duygular içindeyim.

Birde sözüm tahminimden daha kabalaık olucak sanırım.
Bizim evde küçük kalıyor.O yüzden isteme tanışma bixzim evde sözde babannemlerde yapılcak sanırım.
Annem maşallah.Teyzeler,dayılar,amcalar,halam herkesi çağırmayı düşünüyor.
Erkek tarafı bu denli kabalık olmaz sanırım.Ama bizde kuzenlerde gelir mutlaka.
Çok kalabalık olucak.Şimdiden daraldım valla.Birde baba taraında en büyük ben.(hala çocuklarını saymassak) anne tarafındada en küçük yine ben.Herkese şaka gibi geliyor.

Tünaydın ben geldim kızlar

Muzip çok sevindim canım ya hemen hemen aynı zamanlarda oluyor.

Kızlar benim artık tarih kesinleşti.Az önce annemlerle konuştuk.
Haftaya tanışmaya geliyorlar.
Bir sonraki hafta istemeye
Bayram bitmedende sözüm olucak:)

Herşeyi konuştuk yüzükler ne giycez söz nerde olucak.
Kimler gelicek...Oy oy çok heyecanlıyım

Benim söz kesin bayramda olacak canım da,istemede bayramda şimdiden tanışma olup kıyafeti alyanstı bilezikti bayramda dükkanlar kapalı olur diye şimdiden alıcaz

Benim söz kesin bayramda olacak canım da,istemede bayramda şimdiden tanışma olup kıyafeti alyanstı bilezikti bayramda dükkanlar kapalı olur diye şimdiden alıcaz

Hayırlısı olsun inşallah canım.
Bizim tanışmada iki anne ne olması gerektiğini konuşurlar sanırım.
Gündüz oturması olcak zaten.Bakalım neler olcak.
Yaşayıp görcez zaten ben yazarım ne oldu nasıl geçti.

Şuan ayağımda tapuklu ayakkbı var en yükseğinden alıştırma yapıyorum:)
Pazar günüde iş yerinden bir arkadaşımın nişanına gidicez sevdiğimle.
Buğün elbise alcam kendime.

Şimdilik kaçayım kızlar.

Annemle yatak odasın için evimize baza bakıcaz.
Tanışmaya gelmeden temizlik olayını filan bitirelim diyoruz.
Yine gelirim görüşürz..

Ben ne giycem ya çok kararsızım,hiçbir hazırlığım yook bayrama diye kasmıştımda kasmıştım kendimi :)

slm kızlar kimseler yok tatil diye...
Neks canım senin yazdıklarını okuyunca ben bile senin için heyecan yaptım canım yaa ayy çok seviniyorum senin için kötü birşey düşünme sakın sürekli mutlu olmaya odakla kendini

MuzipRakkase ayy çok heyecanlı bakalım neler olacak alışveriş falan ne güzel yaaaaaaaaaaa

Kızlar şimdiden birkaç arkadaşımız evliliğe ilk adımı atıyor bayramdan sonra ikinizle uzuuuun uzuuuuuun konuşacağız fikir duygu alışverişi için ne kadar büyük bi mutluluk yaaa.

Hepimiz için herşeyi hayırlısı bakalım ama hepimiz çok mutlu olalım inşallah

Tünaydın kızlar galiba kimse yok Mrvcim gelirler belki ama herkesin telasesi var =)

MuzipRakkase kıyafet alışverişine cıkmıstır diye düşünüyorum ben olsam dayanamazdım =))

Nekscim seninde zaman kısaldı bu bayram sizlere hayırlı gelicek :) Darısı bizlerin başınaopuyorumnanaktan

merhaba kızlar
Nilaycımm seninki hem aqlarım hem qiderim oluoo kaydirigubbakcemile3
ALLAH yüzünü kara çıkartmasıınn inşş hep byle olunn kızz beni de heyecan sardıı beee... ALLAH kolaylıklar wersin canımcımm :1hug:

Muzipp doqru demişsinn bayramdan önce çıkıp bakmanız lazımm bayramda kapalı olur her yerr...
Kıyafetide sen en iyisini yaparsın kuzumm qüwen kendine azzz :1hug:

Fıstıklarr dün bizede çok yakın bir komşumuz qeldii bizi bilio, Annemede zaten konuyu o açmıştı...
Ben 1 , 1,5 ay önce onunla konuşmuştum işte eylül ekim kasım arasında bi tarhite qecekler die...
Komşumuzda kalkmış anneme söylemiş. Annemde sen yanlış anla bu yıl qelecekler zannet babama söyle babmın tawırları o yüzden öyleymiş anlycaqınız adam 2 ay içinde qelecekler sanıomşş...
bir yanlış anlama nelere sebeb oluyoduu heyy allahımm , Kardeim bile sabah dalqa qeçio 2 ay diee :icecream:
Neyse atlattık bunlarıı , artık annemle rahata rahat konuşabiliyorumm en qüzel olan tarafta şimdilik bu sanırımm :hooray:

Bayanlar son günlerde pek keyfim yok takip etmedigim icin kusura bakmayin.

En kisa zamanda tekrar araniza dönücem insaAllah.

Yoklugumda topicimizi bos birakmayacaginiza güveniyorum.

Tesekkürler : )

Son düzenleme:
Harika bir cumartesi günü geçirdim kızlar,sevgilim bana tunik aldı pempe gri kurdalesi var önünde tanışmada giycem harika :) yemeğe çıktık sonracıma tatlı yedik,gelirken bana tatlıda getirmiş 1 dediğimi 2 etmedi,geciktirdiğim için kusura bakma dedi :) ama a bu hediye senin deyip vermeyi sevmiyorum,ben seninle eglenerek alışveriş yapmayı seviyorum dedi :) gönlümü kazandı kısaca :)
Amcamlara gittim dün tanışmaya gelecekler haftaya pazar bizde olun dedim:)

Back