2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

yada kizlar aklinizda olan tarihleri söyleyin en iyisi : )

hepsini yazayim listeye...

tanisma isteme söz bu üc tarihten hangisini biliyorsaniz söyleyin : )

Benide 9 Ekim olarak yazabilirsin canımm :)
Daha uzun da olabilir dahaazda ama ben bu tarihe qz koydumm :):)
Tanışma 9 Ekim canım kaydirigubbakcemile3

Güzel sözde bekliyordum ufakta olsa bir pasta yada toka da beklerdim laelaelaelaelae ama demiştim size sürpriz falan yok diye bu sonuç şaşırtmadı aslında beni

MuzipRakkase diğer herşey yolundaysa kalbini bir şekilde alacaktır o zaman sen sevdiğine kalbini eğme.. Haklılığını beklentilerini sakin bir dille anlat seni anlayacaktır çunku beklentin her insanın en doğal beklentisi özel gününün sevdiği tarafından hatrlanması seni eminim anlıyacaktır. Anlayışssız bir insan olsa başka büyük sorunlarınız da olurdu. Bak gönül rahatlıgıyla Allah'a sükür yok demişssin :)

Kötü olmak ne kelime yerle bir oldum aylardır takvim elimde gezdim hadi önceden maddi sorunları vardı,işi part time dı bu sefer bambaşka ama,telefon alacak şimdi beşyüz tl lik kendine

Muzip bayramin ikinci günü tanisma yani 17 kasim 2010 dimi ?
Esmer tanisma 9 ekim 2010 ?

baska baska : )) ??

Bu arada muzip ondan bir hediye beklemedigini söylemistin zaten sen burda ? Simdi süpriz yada hediye gelmedigi icin üzgünmüsün ? Aman bosver ya erkek milleti pek anlamaz bu islerden. Sen onu dogum gününde ona bi süpriz yap oda senden ögrensin nasil oluyormus diye : )

Sağo canım yok ciddein başka sorunumuz,sadece hep aynı yerde yemek yiyip aynı kafeye gidiyoruz yıllardır desem abartı olmaz,şu son 1 yıldır ne sinema yada değişik bie şehre gittik kaç defa dile getirdim anlamıyo

Hayır üzgün olduğum açıklamaya başlarken doğum günün kutlu olsun ama hediye almadım diye trip yapma tribini çekemem diye konuşmaya başlaması

Son düzenleme:
Hayır üzgün olduğum açıklamaya başlarken doğum günün kutlu olsun ama hediye almadım diye trip yapma tribini çekemem diye konuşmaya başlaması

Hm tamam simdi daha iyi anliyorum seni. Ama bencede kizlarin dedigi gibi gönlünü alacaktir bi türlü. Hele bir kac gün bekle bakalim aklinda biseyler vardir belkide. aklinialirimsmile

Hm tamam simdi daha iyi anliyorum seni. Ama bencede kizlarin dedigi gibi gönlünü alacaktir bi türlü. Hele bir kac gün bekle bakalim aklinda biseyler vardir belkide. aklinialirimsmile

Dün pazardı canım bende bir umut bugün çıkar haftaya hazırlık için bişiler yapar belki dedim dün faceden hiç çıkmamış,haftaiçi vakti yok cumartesileride buluşuyoruz zaten,gönlümü alacak bişi yapmıo anlıcan bu yüzden sinirim geçmiyoooooo

Allah Allah niye böyle yapiyor ki acaba fisfisfis
Ya belkide onun sana henüz söylemedigi canini sIkan bir sorunu vardir.
Seninle ilgili degil ailesi yüzünden isi okulu arkadaslari yüzünden?
Bunu dert etmis olabilir ve senden cikariyor olabilir mi?

Yok canım bir derdi,hatayı kendimde buluyorum hatta o kadar beklentisizimki ondan bu artık onda alışkanlık yaptı...

Muzip tanisma 17 kasim 2010 ?

sessizLik söz temmuz 2011

Esmer tanisma 9 ekim 2011 ?

MrvCynt tanisma 1 kasim 2011 ?

günesay
nancy
neks
tatlikis
almor
pinarsavas

baska kimler var aramizda kizlar yardimci olurmusunuz ?

Esmerim ben seni 2010 diye yazmisim diyer sayfada asil 2011 olmasi gerekiyor degilmi ?

Muzip bak oda olabilir onu o sekilde alistirmsi olabilirsin ama bunda senin bi hatan yok yani...
Erkeklerin bazilarinda o incelik duygusu yok demek ki...

Merak ediyorum acikcasi benim kisi dogum günümde ne yapacak diye ama hicte o konu gecmiyor yani...
Bekleyip görecem bende : ))

Son düzenleme:

Canım aslında yazacağım sey sadece senin konunla ilgili degil genel olarak ilişkiler hakkında düşündüğüm şey ne kadar katılırsın bilemiyorum ama söylemeden edemicem.

İnsanların hiçbir kosulda değişmeyen alışkanlıkları huyları olabilir benimde seninde hepimizin var. Belkide değişiklik yapmak gezmek ona zevk vermiyor. 1 senedir böyleyse ben önünüzdeki 1 sene içinde çok umutlu olma derim. İnşallah beni yanıltır eniştemiz o ayrı..

Önemli olan sen bu huylarıyla onunla bir ömür boyu mutlu olabilecek misin eger cevabın evetse onun icin katlanırımsa şimdi hiç üzme kendini. yok dayanamamsa sorun düşündüğümüzden daha büyük olabilir..

Hanii benn :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…