• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

BEnde öyle dedim,birde bunun için trip yapacaksan yapma çekemem dedi kızlar çok çok kırıldım,dün onun doğum günü idi ama bende mesaj atmadım,hem gecen pazar evde idi istese alabilirdi,kızlar 1 yıl olacak nerdeyse barışalı mesela bana birtoka bile almadı haksız yeremı alınganlık yapıyorum,geçen hafta ne istiyorsan alalım dedi ama zamanımız yok ben almayalım dedim...

Canım kırılmakda çok haklısın.
Yani sorun sana bir şeyler alıp almaması değil.
Önemli olan hatırlaması ve hatırladığını sana belli etmesi.
Bende olsam gerçekden çok kırılırdım.

Sevdiğiminde doğum günümde durumu yoktu.
Ama papatyayı sevdiğimi biliyor.Her geldiğinde bir tane de olsa papatya getirirdi.
O bile dünyalara değerdi.Ve doğum günümü ilk kutlayan sevdiğimdi.
Ve o günü birlikte geçirdik.Sırf doğum günüm için annesinin yanına gitmemişti.

Ama erkek milleti işde.Bazen nelere önem verdiğimizi anlamayabiliyorlar.

tatlım hediyeyi alamamış mı almamış mı anlamadım..Yani parası falan mı yok yoksa almaya mı çıkmamış.. Parası yoksa tamam amenna ama eğer çıkmadıysa dışarı bu gerçekten ayıp.. Benimki askerde olduğu haldee çıktığı izinde bana bayramlık aldı kızlar gönderdi.. Alamadım diye bi mazeret saçma gelir..Hadi oda sorun değil hediye şart değildir bi ilişkide insan özel günlerde sevdiğinin sesini duysa hatırlasa en büyük hediyedir... :olmaz:

Aslında maaşını almıştı,geçen pazar evde idi almamış hediye,bu haftaiçide almaya vakti yoktu ciddden,ama alamadım demesi tepemi attırdı istese alabilirdi mazeret yani...bir dilim pasta alsa yine mutlu olurdum kızlar,sevgililer günü saçma dedi tamam dedim,doğum günümüde saçma diyorum evet dedi,biz birlikte olalım ondan daha güzel doğum günümü olurmuş,doğum günün kutlu olsun askım falan dedi ama tatmin etmedi hiç

Canım kırılmakda çok haklısın.
Yani sorun sana bir şeyler alıp almaması değil.
Önemli olan hatırlaması ve hatırladığını sana belli etmesi.
Bende olsam gerçekden çok kırılırdım.

Sevdiğiminde doğum günümde durumu yoktu.
Ama papatyayı sevdiğimi biliyor.Her geldiğinde bir tane de olsa papatya getirirdi.
O bile dünyalara değerdi.Ve doğum günümü ilk kutlayan sevdiğimdi.
Ve o günü birlikte geçirdik.Sırf doğum günüm için annesinin yanına gitmemişti.

Ama erkek milleti işde.Bazen nelere önem verdiğimizi anlamayabiliyorlar.

Ben onun baskılı tişörtünü verdim hiç doğum günün kutlu olsun demedim dünde mesaj atmadım, önemsiz ya,ama çok kırıldığımı çok belli ettim kızlar,benim maddi anlamda herseyimi alabilecek gücüm var kızlar yanlış anlamayın hediyede bir önemseme belirtisidir yani,zaten bir yıldır bişi aldığın yok,birde nankörsün dedi bana,bende sanki normal zamanda hediye alırdın da bu sefer almıyorsun diye kızıyorum doğru nankörüm dedim

Aslında maaşını almıştı,geçen pazar evde idi almamış hediye,bu haftaiçide almaya vakti yoktu ciddden,ama alamadım demesi tepemi attırdı istese alabilirdi mazeret yani...bir dilim pasta alsa yine mutlu olurdum kızlar,sevgililer günü saçma dedi tamam dedim,doğum günümüde saçma diyorum evet dedi,biz birlikte olalım ondan daha güzel doğum günümü olurmuş,doğum günün kutlu olsun askım falan dedi ama tatmin etmedi hiç

Sevgililer günü saçma demesini anlarım.Ki bence oda saçma değil.
Ama bu doğum günü yani.Hediye inan sorun değil.
Biliyorum senin içinde değil.Ama ne bilim 00:00 da ilk sevdiğinin sesini duyabilirdin.
Yada güzel bir mesaj alabilirdin.Ama yinede dediğim gibi bu durumun ilişkini zedelemesine izin verme.Herkesin bir yapısı var.Sevdiğin bellki hoşlanmıyor.

Sevgililer günü saçma demesini anlarım.Ki bence oda saçma değil.
Ama bu doğum günü yani.Hediye inan sorun değil.
Biliyorum senin içinde değil.Ama ne bilim 00:00 da ilk sevdiğinin sesini duyabilirdin.
Yada güzel bir mesaj alabilirdin.Ama yinede dediğim gibi bu durumun ilişkini zedelemesine izin verme.Herkesin bir yapısı var.Sevdiğin bellki hoşlanmıyor.

Benim önem verdiğimi biliyo kendisi, evet yani saat 12 de ilk mesajı ondan bekledim,ki buluşuncada elinde hediye falan olmadığını gördüm ama kalkıpta doğum günü için trip yapma çekemem diye konuşmaya başlaması sinirlerimi bozdu

Ben onun baskılı tişörtünü verdim hiç doğum günün kutlu olsun demedim dünde mesaj atmadım, önemsiz ya,ama çok kırıldığımı çok belli ettim kızlar,benim maddi anlamda herseyimi alabilecek gücüm var kızlar yanlış anlamayın hediyede bir önemseme belirtisidir yani,zaten bir yıldır bişi aldığın yok,birde nankörsün dedi bana,bende sanki normal zamanda hediye alırdın da bu sefer almıyorsun diye kızıyorum doğru nankörüm dedim

Allaha şükür hepimizin ihtiyaçlarımızı karşılıcak durumu var canım.Seni inan yanlış anlmıyoruz.Bende senin gibi düşünüyorum.Yani illa çok büyük bir hediye değil.Küçükde olsa doğum günün olması nedeniyle bir şey alabilirdi.Hediyeyi geçtim kutlayabilirdi.Hatasını bu şekilde ört past etmesi çok yanlış.Sen haklısın en ufak bir lafım yok.Ama yinede diyorum ya karakter meselesi.

Nekss aylardır takvime bakıyordum hiç böyle hayal etmemiştim bugünü ya,sevgilimde çok şaşırdı normalde kavga etmem uzatman sinirim çabuk geçer ama cumartesi günü geçmedi hiç sinirim!!!birde bütün kızlar ne almış doğumgününe diye mesaj atmaz mı içim acıdı,hediyeyi geç güzel bir mesaj söz bile söylemedi

Benim önem verdiğimi biliyo kendisi, evet yani saat 12 de ilk mesajı ondan bekledim,ki buluşuncada elinde hediye falan olmadığını gördüm ama kalkıpta doğum günü için trip yapma çekemem diye konuşmaya başlaması sinirlerimi bozdu

Doğum gününü unutmamamış biliyor ama kutlamıyor yani öyle mi?

Allaha şükür hepimizin ihtiyaçlarımızı karşılıcak durumu var canım.Seni inan yanlış anlmıyoruz.Bende senin gibi düşünüyorum.Yani illa çok büyük bir hediye değil.Küçükde olsa doğum günün olması nedeniyle bir şey alabilirdi.Hediyeyi geçtim kutlayabilirdi.Hatasını bu şekilde ört past etmesi çok yanlış.Sen haklısın en ufak bir lafım yok.Ama yinede diyorum ya karakter meselesi.

Şöyle bir giriş yapsa doğum günün kutlu olsun aşkım inan bugün bana ne desen yeri geçen pazar almadım hata ettim hafta içi vaktim yoktu dese konuyu uzatmazdım,tribini çekemem valla deyince kızdım

Nekss aylardır takvime bakıyordum hiç böyle hayal etmemiştim bugünü ya,sevgilimde çok şaşırdı normalde kavga etmem uzatman sinirim çabuk geçer ama cumartesi günü geçmedi hiç sinirim!!!birde bütün kızlar ne almış doğumgününe diye mesaj atmaz mı içim acıdı,hediyeyi geç güzel bir mesaj söz bile söylemedi

Yerinde hangimiz olsak aynı tepkiyi verirdik inan canım.
Ama şimdi sürekli bu durumu düşünüp ilişkinide zarar verme derim.
Herkesin bir yapısı var canım.Senin sevdiğinin yapısı bu.
Bu durumun seni incitmesine izin verme.

Şöyle bir giriş yapsa doğum günün kutlu olsun aşkım inan bugün bana ne desen yeri geçen pazar almadım hata ettim hafta içi vaktim yoktu dese konuyu uzatmazdım,tribini çekemem valla deyince kızdım

Belliki kendini suçlu hissetmiş.Bu şekilde kapatmaya çalışmış.
Yoksa direk bu cümleyi kullanmazdı.Üste çıkmaya çalışmış.Farkında olmadan kırmış.Erkekler çoğu zaman ayrıntılı bakmazlar.

En basiti sevdiğim aradı.Annemde evdeydi.Annemle konuşmak istedi telefonu anneme verdim.Konuştular neyse.Sen tut anneme dedi.Nilay neden sabahları kahvaltı yapmıyor.Hazırlamıyor musunuz?Annemde dedi hazırladım zamanında ama yapmazlar diye.Bende dedim yapmam diye.Hala kahvaltı yapsın düzenli yemeğini yesin diyor anneme.Telefonu kapadık.Annem dedi sen beni olumsuz mu anlatıyorsun çocuğa.Açıklama yapıyor birde annem sevdiğime.

Nasıl sinir oldum.Dedim ne kadar boş konuştun öyle.Ne demek kahvaltı hazırlamıyor musun diyorsun anneme dedim.Kaç kere söylicem erkenden kahvaltı yapmıyorum ben dedim.Annem sana açıklama yapmak zorunda mı dedim.

O zaman dank etti.Hayatım oldu bir kere heyecandan çok boş konuştum farkındayım.Arayıp özür dilesem mi dedi.Dedim şimdiki gibi konuşcaksan hiç konuşma yerin dibine girdim resmen dedim.

Onun bakış açıcı.Ben annemin kızıysam onunda canıymışım.O yüzden öyle konuşmuş.Hey allahım dedim ama ne yapim.Değişmez yani.

Sabah yine kahvaltı yaptın mı diyorkafamçokkarıştı

Belliki kendini suçlu hissetmiş.Bu şekilde kapatmaya çalışmış.
Yoksa direk bu cümleyi kullanmazdı.Üste çıkmaya çalışmış.Farkında olmadan kırmış.Erkekler çoğu zaman ayrıntılı bakmazlar.

En basiti sevdiğim aradı.Annemde evdeydi.Annemle konuşmak istedi telefonu anneme verdim.Konuştular neyse.Sen tut anneme dedi.Nilay neden sabahları kahvaltı yapmıyor.Hazırlamıyor musunuz?Annemde dedi hazırladım zamanında ama yapmazlar diye.Bende dedim yapmam diye.Hala kahvaltı yapsın düzenli yemeğini yesin diyor anneme.Telefonu kapadık.Annem dedi sen beni olumsuz mu anlatıyorsun çocuğa.Açıklama yapıyor birde annem sevdiğime.

Nasıl sinir oldum.Dedim ne kadar boş konuştun öyle.Ne demek kahvaltı hazırlamıyor musun diyorsun anneme dedim.Kaç kere söylicem erkenden kahvaltı yapmıyorum ben dedim.Annem sana açıklama yapmak zorunda mı dedim.

O zaman dank etti.Hayatım oldu bir kere heyecandan çok boş konuştum farkındayım.Arayıp özür dilesem mi dedi.Dedim şimdiki gibi konuşcaksan hiç konuşma yerin dibine girdim resmen dedim.

Onun bakış açıcı.Ben annemin kızıysam onunda canıymışım.O yüzden öyle konuşmuş.Hey allahım dedim ama ne yapim.Değişmez yani.

Sabah yine kahvaltı yaptın mı diyorkafamçokkarıştı

Seninki seni çok düşündüğünü göstermek istemiş aslında ama yanlış ifade etmiş kendini guclubacismile

Bugün işte normalde durmadan mesaj atardı atmadı bugün hiç bir sabahtan attı

Kendini suçlu hissediyor demek ki.O yazmıyorsa sen yaz canım.Unutmayalım ki biz bir ömür diyerek yola çıktık.Daha kim bilir nelerle karşılaşıp neler yaşıcaz.Birde şunu düşün.Sevgiliyken sözlüyken nişanlıyken yapsa.Ve evlendiğinde birden tüm o yaptıkları yok olsa.Bu sefer kendini kandırılmış hissedersin hayal kırıklığı yaşarsın.En azından şimdi huyu bu diyebiliyorsun.Evlendiğinde yaptığında mutlu olursun.Yapmazsa neden diye sorgulamazsın.

Seninki seni çok düşündüğünü göstermek istemiş aslında ama yanlış ifade etmiş kendini guclubacismile

Hemde nasıl yanlış ifade etme.
Yemin ederim takıntılı.Tutturdu kahvaltı yap düzenli ye.
Annem demişki ben yediremiyorum oğlum.
İlerde sen hazırlar sen kaldırır yedirirsin.Benide arar söylersin diye.
Ben hazırlarım sizide arar söylerim demiş.

Annem diyorki o elime bir geçsin görecek kahvaltıyıda hazırlamıda:D

Hemde nasıl yanlış ifade etme.
Yemin ederim takıntılı.Tutturdu kahvaltı yap düzenli ye.
Annem demişki ben yediremiyorum oğlum.
İlerde sen hazırlar sen kaldırır yedirirsin.Benide arar söylersin diye.
Ben hazırlarım sizide arar söylerim demiş.

Annem diyorki o elime bir geçsin görecek kahvaltıyıda hazırlamıda:D

Senin ne zaman tanışma kesin tarihi.benim bayramın ikinci günü olacak bayanssulusmile

Kendini suçlu hissediyor demek ki.O yazmıyorsa sen yaz canım.Unutmayalım ki biz bir ömür diyerek yola çıktık.Daha kim bilir nelerle karşılaşıp neler yaşıcaz.Birde şunu düşün.Sevgiliyken sözlüyken nişanlıyken yapsa.Ve evlendiğinde birden tüm o yaptıkları yok olsa.Bu sefer kendini kandırılmış hissedersin hayal kırıklığı yaşarsın.En azından şimdi huyu bu diyebiliyorsun.Evlendiğinde yaptığında mutlu olursun.Yapmazsa neden diye sorgulamazsın.

Attım canım mesaj ben dünde hiçbişi yokmuş gibi mesajlaştık,ne bilim kaç oldu sinemaya gidelim diyorum gezmeye gidelim diyorum vakit var mı diyo,plan yaptım bu pazar gel dese gidicem ama yok yok yani,aslında doğumgünü patlamama neden oldu :2:

Senin ne zaman tanışma kesin tarihi.benim bayramın ikinci günü olacak bayanssulusmile

Normalde bu ayın sonunda gelceklerdi canım.
Ama evde yapılması gereken birçok hazırlık var.
Yatak odasını değiştiriyoruz.Birde avizeler vs yenilendi.
Birkaç odanınki kaldı.Bende bu hafta 3,5 gün evde olucam.
Annemle dedik bu hafta hazırlıklar bitsin.
Bir sonraki hafta pazarda gelsinler.Kasım 7 de gelcekler canım.
Sonraki hafta isteme.Muhtelemen bayramın son günüde söz olcak allah nasip kısmet ederse.

Attım canım mesaj ben dünde hiçbişi yokmuş gibi mesajlaştık,ne bilim kaç oldu sinemaya gidelim diyorum gezmeye gidelim diyorum vakit var mı diyo,plan yaptım bu pazar gel dese gidicem ama yok yok yani,aslında doğumgünü patlamama neden oldu :2:

Canım çalışma saatlerinin ağır olması.
İş yerinin uzak olması zamanının yolda geçmesi.
Bunlar gerçekden büyük sorunlar.

Mesela sevdiğim geçen hafta çarşamba gelmedi.
Yorulmuş,patron bir laf etmiş ona bozulmuş vs.
Bende çok kırıldım ve tribinide yaptım.

Huyumu biliyor.Gelme dedim.Bir sonraki gün kızlarla plan yaptım.
Kızlarla buluştum.Aradı kaçda geçiceksin eve dedi.Birkaç saat sonra geçerim haber veririm oturcaz kızlarla dedim.Geliyorum dedi geldi.O erkek ben göze alıyorsam oda alıcak.Ve gelmemesinin lafını da aşırı derecede yaptım.Özürde diledi.

Back