• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Ben bide çok zor beğenirim zaten 2 alısverişte bitirmem mümkün değil kaydirigubbakcemile3

Bende yapamam kısa sürede zamanım olmalı illa.
bide almak için de almamak lazım yani mesela çok güzel modeller görüyorum.
ama kendi kendime diyorum belki burada pahalı ve belki başka model beğenicem.
onun için kararsız kaldıklarımı hemen alamam. zemuszemus
yine çok şükür çeyizimin bi çoğunu aldım kızlar sizde bi Liste yapın ben öyle yaptım.
Aldıklarımı da alacaklarımı da Listeledim ve resimlerimi bile ekledim :roflol:

Sizde benim yapacagim gibi yapmissiniz. Ben yurt disinda oldugum icin simdi para biriktiriyorum. Sevdigimle diyoruz dügünden bir ay yada iki ay önce ben ve mesela annem yada ablam erkenden gideriz sonra ceyizimi aliriz.

Ama sabretmek cok zor oluyor benim icin. Burada görüyorum heves ediyorum sunu da aslam bunu da alsam diyorum. Ama burda alipta bir yigin edip türkiyeye götürmekle eziyet cekmek istemiyorum. Hem türkiyeden alirsam daha uygun olacak benim icin maddi acidan.

InsaAllah dügüne kadar herseyi yetistirebilirim. :Saruboceq:

İnan Rabb'im yardım ediyor.benim düğünüme 2 ay vardı ve bir krık iğnem dahi yoktu.

haklısın herşey gözüne çok güzel gelir...şunu alayım bunu da alayım...

amasabret...ben 1.5 yıl nişanlı kaldım...

halnden anlarım.

hem evde kalabalık oluyor...hem de insan daha çok hüzünleniyor.

benim çeyizler annemlere düğünüme 1 ay kala geldi.

inan düğünden 1 hafta önce çeyizlerim gidene kadar hergün oturup ağlıyordum onlara baktıkça...insanın psikolojisi de bozuluyor...

bence paranı biriktir.eğer iradeli bir insansan paranı harcamaz biriktirirsin.ve düğününe yakın bütün herşeyini alırsın...

inş. hayırlı bir evlilik olur.içinde huzur,sağlık,saygı ve de zamanı gelince bir de çocuk olur.

Sevginiz ve saygınız bitmesin hiç...

Liste iyi fikir şu sözüm bi olsun arı gibi vızır vızır calısıcam.. Ama aldıklarımı o kadar zaman nereye saklıcam onu bilmiyorum.. :)

Liste iyi fikir şu sözüm bi olsun arı gibi vızır vızır calısıcam.. Ama aldıklarımı o kadar zaman nereye saklıcam onu bilmiyorum.. :)

tek sorun o işte bizim ev geniş odanın teki çeyiz odası oldu kaydirigubbakcemile
gardolap üstü,baza altı,çekyat altı,ve bilumum tüm heryer dolu şutarafagitti

Ben bide çok zor beğenirim zaten 2 alısverişte bitirmem mümkün değil kaydirigubbakcemile3

evini,evinin rengini,mutfak dolaplarını filan biliyorsan bence zor beğenmey kalmaz.çünkü evimin rengi.şekli,dolaplar,odaları gördükten sonra kafamda düzenledim herşeyi.

ben kafamda herşeyi planlamıştım.ve çok şükür ki herşey istediğim gibi oldu.2 alışverişte de bütün istediklerimi aldım.çünkü ben planımı yapmıştım...

ve çeyizlerimin nasıl olacaklarına karar vermiştim...

sizde öyle yapın.o güzel bu güzel diye almayın...

evinize göre çeyiz yapın.kullanabileceğiniz çeyizler alın.

paranızı iyi değerlendirin.

tek sorun o işte bizim ev geniş odanın teki çeyiz odası oldu kaydirigubbakcemile
gardolap üstü,baza altı,çekyat altı,ve bilumum tüm heryer dolu şutarafagitti

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay gözümün önüne geldi simdi. Bizde fazla oda da yok.. Bide ev yaptırmayı düşünüyo benimki.. O kadar ceyizi off... Kıyamam da garaja koysam die dusundum bi an ama yok odama yığma istiflicem artık :1:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay gözümün önüne geldi simdi. Bizde fazla oda da yok.. Bide ev yaptırmayı düşünüyo benimki.. O kadar ceyizi off... Kıyamam da garaja koysam die dusundum bi an ama yok odama yığma istiflicem artık :1:

delikafaduldendelikafadulden tabi odamda dolu bak onu unutmuşum :delphin:
evde göçebe hayatı yaşıyoruz :1::1::1:

evini,evinin rengini,mutfak dolaplarını filan biliyorsan bence zor beğenmey kalmaz.çünkü evimin rengi.şekli,dolaplar,odaları gördükten sonra kafamda düzenledim herşeyi.

ben kafamda herşeyi planlamıştım.ve çok şükür ki herşey istediğim gibi oldu.2 alışverişte de bütün istediklerimi aldım.çünkü ben planımı yapmıştım...

ve çeyizlerimin nasıl olacaklarına karar vermiştim...

sizde öyle yapın.o güzel bu güzel diye almayın...

evinize göre çeyiz yapın.kullanabileceğiniz çeyizler alın.

paranızı iyi değerlendirin.

Ortada ev yok maalesef :/ Onu da beraber cizip yaptırıcaz nasip olursa.. Akmaz kokmaz heryere uyan carsaf caydanlık tencere vb seyleri alıym diye düsündüm..:1:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hepsi gidince ev bomboş kalıcak desene ay o hüzünde çok fena yok yok onu düşünmeyelim şimdiden..

8 ay kaldı işte ama düşünmüyorum :olmaz::olmaz::olmaz:
sonuçta 1 gidicem 2 gelicem falan onlarda öyle düşünüyor..
Bana da en zor kendi odamı boşaltmak gelecek :1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:

Ortada ev yok maalesef :/ Onu da beraber cizip yaptırıcaz nasip olursa.. Akmaz kokmaz heryere uyan carsaf caydanlık tencere vb seyleri alıym diye düsündüm..:1:

sen bilirsin şekerim...hayat senin hayatın.ben sadece fikrimi söyledim.

istersen bütün çeyizini al.kimseyi ilgilendirmez.

sonuçta 5 aylık evli birisi olarak size yardımcı olmaya çalıştım.

1 gidicem 2 gelicem iyi bir bakış açısı aslında.. Çok hoşuma gitti hemen anneme satıym ben bunu düşünüyo o da kara kara

1 gidicem 2 gelicem iyi bir bakış açısı aslında.. Çok hoşuma gitti hemen anneme satıym ben bunu düşünüyo o da kara kara

tabiki canım ya ben o yönden üzülmüyorum.
Allah sağlık versin yine her zaman beraber olucaz eee bide biz annemle beraber çalışıyoruz zemuszemus
ama babam daha hassas benim onun için zor olacak :delphin:

sen bilirsin şekerim...hayat senin hayatın.ben sadece fikrimi söyledim.

istersen bütün çeyizini al.kimseyi ilgilendirmez.

sonuçta 5 aylık evli birisi olarak size yardımcı olmaya çalıştım.

Yok canım tesekkur ederim ilgilendiğin tecrübeni paylaştığın için :) Bu işlerde tam dogru diye birşey yok sonucta biliyorum senin gibi yapanlar ve düşünenlerde çok haklı.. Sonuçta tatlı telaşlar herkes kendine göre yaşıyor heyecanını stresini.. İnşallah bizde senin gibi bütün işlerimizi bitirip evimizde huzurla otururuz. :1hug:

tabiki canım ya ben o yönden üzülmüyorum.
Allah sağlık versin yine her zaman beraber olucaz eee bide biz annemle beraber çalışıyoruz zemuszemus
ama babam daha hassas benim onun için zor olacak :delphin:

Aa ne güzel annenle hep beraber olucaksın ne güzel :1hug:
Babalar evet daha hassas oluyolar tanısmaya geldiklerinde babamın yüzüne bakamadım bile..
Belki ben istemem diye umutla bakıyo hala canım benim..
Ne soylenebilir ki babalar ve kızları işte..

Aa ne güzel annenle hep beraber olucaksın ne güzel :1hug:
Babalar evet daha hassas oluyolar tanısmaya geldiklerinde babamın yüzüne bakamadım bile..
Belki ben istemem diye umutla bakıyo hala canım benim..
Ne soylenebilir ki babalar ve kızları işte..

kesinlikle bende öyleyim ama ona karşı.
dünya bir yana babacım bir yana :1::1::1:
şimdi ikimizde saymıyoruz gün ona kısa geliyor zaman bana da uzun gamyoncuiremsu

kesinlikle bende öyleyim ama ona karşı.
dünya bir yana babacım bir yana :1::1::1:
şimdi ikimizde saymıyoruz gün ona kısa geliyor zaman bana da uzun gamyoncuiremsu

sırnaşık şeysırnaşık şey alemsin. 2 sokak öteye tasınıcam uzak bile degil aslında gel sen o koca adama anlat bunu resmen cevrimdışı oldu kac gundur. :1:

Back