Nekss çok sevindim canım.Hadi hayırlı olsun,ALLAH tamamına erdirsin.Darısı bize inşallah hayırlısıyla ve tez vakitte.
Teşekkürler canım.
Darısı hayırlısıyla isteyen herkesin başına inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nekss çok sevindim canım.Hadi hayırlı olsun,ALLAH tamamına erdirsin.Darısı bize inşallah hayırlısıyla ve tez vakitte.
Bende aynen senin gibi düşünüyorum.
Aslında bende hiç karışmak istemedim.
Yani daha çok olumlu açıdan bakmak istedim.
Ama yazdıklarını okuyunca gerçekden üzüldüm.
Esmer__ sen gerçekden yaşına göre çok olgunsun.
Ve hem okulun hem işin hemde ertugrulun sorumluluğu senin üzerinde.
Ailen konusunda zor durumda olduğunu bile bile nasıl arayıp sormaz destek çıkmaz.
Ki sen ondan hiç bir şey beklemezken.her türlü fedakarlığı yaparken.
Gerçekden anlamak çok güç.
Halbuki birkaç güzel söz bile.Senin kalbini ferahlatmaya yeticek.
Yanlızken sen vardın ama şimdi çevresi yanında ve sen yoksun onun için.
Belkide çok ağır oldu.Kalbin acıyor biliyorum.Ama çok iyi düşün.Ertugrul seni gerçekden hak ediyor mu ben emin değilim.
Esmerr_ kız hali ile kariyer yapıyo,işi var okuyo, Ertuğrul a maddi manevi destek oluyo
Ama Ertuğrul Esmer_ den bir güzel sözü sakınıyo :sinifsinif:[/QUOT
Güzel sözleri hiç bitmez ama destek olcaqı yerde bana köstek olması zoruma qidenn. Ben ondan sadece bna destek olmasını istiyorumm
ÇOk qeliyoo senağlama
Esmerr_ kız hali ile kariyer yapıyo,işi var okuyo, Ertuğrul a maddi manevi destek oluyo
Ama Ertuğrul Esmer_ den bir güzel sözü sakınıyo :sinifsinif:
Askerden geldi hemen işe girsin elbette demiyoruz.
Ama en azından manevi olarak destek olabilir.
Ben anlam veremiyorum bu duruma.
Umarım hakkında hayırlısı olur.
Askerden geldi hemen işe girsin elbette demiyoruz.
Ama en azından manevi olarak destek olabilir.
Ben anlam veremiyorum bu duruma.
Umarım hakkında hayırlısı olur.
Nekss sen çok duygusalsın eminm böyle biri ile yapamazdın
Ama esmer_ daha fedakar güzel bişi ama fazlası karşı tarafı şımartıyo işte :gitme::gitme:
Amin canım, İnş en kısa zamanda o da qörür doqru yolu
Akşam dio ayrılıcaksın benden , Terk etcen benidiyo
Ama hala dewam ediyo anlamıyorum ben qerçekten anlamıyorummklava::gitme:senağlama
kızlar slm herkeseeeeeeeeeee ben geldim çok yoğundum bugün kdvleri halletmeye çalıştım anca gelebildim okuoum yazılanları...
Esmer canım üzüldüm ilişkiniz bitti die ama ilişkide karşı taraf birşey yapmayıp sen boşa kürek çekiyorsan yapacak birşey yok.bekle zaman ilerlesin o seni anlayacaktır bir şekilde sen sakın yelkenleri suya indirme...klava:
Nekssss canımmmm yüzüğünü beğendim güzelmiş canım hayırlı olsun inş yalnız kalmaz yüzüğün hemen yanına sözünüde takarsınız inş..a.s.
Sessizlik canım nasılsın? yarın sakin kafayla sana tickerı yapmanı hemen anlatacağım yarın geldiğin gibi bende olduğum zaman hemen anlatırım hepimizde olsun...a.s
Muziprakkase, nancye...... sizler nasılsınız? tatlıkıs piyasada yok galiba
kızlar slm herkeseeeeeeeeeee ben geldim çok yoğundum bugün kdvleri halletmeye çalıştım anca gelebildim okuoum yazılanları...
Esmer canım üzüldüm ilişkiniz bitti die ama ilişkide karşı taraf birşey yapmayıp sen boşa kürek çekiyorsan yapacak birşey yok.bekle zaman ilerlesin o seni anlayacaktır bir şekilde sen sakın yelkenleri suya indirme...klava:
Nekssss canımmmm yüzüğünü beğendim güzelmiş canım hayırlı olsun inş yalnız kalmaz yüzüğün hemen yanına sözünüde takarsınız inş..a.s.
Sessizlik canım nasılsın? yarın sakin kafayla sana tickerı yapmanı hemen anlatacağım yarın geldiğin gibi bende olduğum zaman hemen anlatırım hepimizde olsun...a.s
Muziprakkase, nancye...... sizler nasılsınız? tatlıkıs piyasada yok galiba