2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Hoşgeldin nilaycım

İş hayatın nasıl bu arada,işi nasıl öğrendin,hataların çıkıyor mu

Kısaca iş yerinden memnun musun,günün konusu :)

:D:D

Ben proğramlama mezünuyum canım.
Ama işim finans muhasebe.
Şirkete ait olan 80 ülkedeki şubelerimizde kullanılan merkezi fransada olan bir proğram kullanıyoruz.Yaklaşık 2 yıldır bu proğramı kullanıyorum.her türlü alıcı satıcı faturaları burda.Şirket içinde belli oranlar var onların her birinin kodları var.Ayrıntılı bir proğram.Arada hala hatalarım çıkabiliyor tabi.Ama ilk zamanlara göre çok daha az.Bunun içinda mutabakatlarda bende.Hem alıcı hem satıcı.Zevkli bir iş.Ama doğruluğu çok önemli olan bir iş.

Senin işlerin nasıl ve tabiyki diğer kızların?

Sevdiceğimle konuştum az önce.
İşleri yoğunmuş acele ediyorum yanlış girmişim birkaç ilanı dedi.
Bendede yılların tecrübesi.Dedim acele etme.Doğru olsun ama yavaş ilerle.
Geriye döndüğünde yanlışları düzeltirken daha çok zaman kaybedersin dedim.
Doğru söylüyorsun fıstığım diyor.Dedim akşamları yarım saat fazla kal eksiklerini tamamla.

Arada ihmal etmiyor yüzüğünü takıyor musun fıstığım diyor.
Dedim takıyorum hayatım tamam diyor.bu akşam mesaiye kalıcam dedim.
Buğün kalma yarın kal dedi.Demek ki yarın görüşücez:)Görüş günümüz

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevdiceğimle konuştum az önce.
İşleri yoğunmuş acele ediyorum yanlış girmişim birkaç ilanı dedi.
Bendede yılların tecrübesi.Dedim acele etme.Doğru olsun ama yavaş ilerle.
Geriye döndüğünde yanlışları düzeltirken daha çok zaman kaybedersin dedim.
Doğru söylüyorsun fıstığım diyor.Dedim akşamları yarım saat fazla kal eksiklerini tamamla.

Arada ihmal etmiyor yüzüğünü takıyor musun fıstığım diyor.
Dedim takıyorum hayatım tamam diyor.bu akşam mesaiye kalıcam dedim.
Buğün kalma yarın kal dedi.Demek ki yarın görüşücez:)Görüş günümüz

Sevgilinde inşallah tek bu işte istikrarlı bir şekilde ilerler,çabucak öğrenir inşallah

Çok iş değiştirmenin insanı olumsuz etkileyeceğini düşünüyorum çünkü

Benimkinin fabrikası taşınsa idi yasadığımız yere çok iyi olacak her aksam 1,5 saat yol derdi var kızlar,o yüzden sadece cumartesileri görüşüyoruz :ecrin_bebek:

slm kızlar anca gelebildim nasılsınız okudum yazıları nekss hadi bakalım senin için zaman azalıyo heyecan dorukta...
esmer bence birşey yapmıyorsa sende hiç birşey yapma bence
ya 1 saat önce sevdiceğim msj atmış babasını hasataneye kaldırmışlar normalde hiç doktora gitmez babası hastalıklarıda belli değil tabi sol tarafında uyuşukluk varmış götürmüşler tansiyon veya şeker demişler başka hastaneye gidiyorlar tetkitleri araştırmak için moralim bozuldu yaa inşallah ciddi birşey çıkmaz kızlar sevdiceğimin sesi çok kötüydü msjdan sonra aradımda o daha yeni hastaneye gidiyordu işten çok üzgündü çok moralim bozuldu kızlar yaaa

Dünde iş yerlerini bir kız aramış.
Kız demiş ki sözlüm için baktım ilanınıza.
Sevdiceğim diyorki o anda bittim hayatım.
Dünyayı dolaşsam arasam senin gibi hatun bulamam.
Bütün ilanlara sen başvurdun bütün iş görüşmelerini sen yaptın aradın beni yönlendirdin.
Erkek milleti tembel oluyor diyor.
Benim arkamda hükümet gibi hatunum var diyor
:1hug::asigim:

:D:D

Ben proğramlama mezünuyum canım.
Ama işim finans muhasebe.
Şirkete ait olan 80 ülkedeki şubelerimizde kullanılan merkezi fransada olan bir proğram kullanıyoruz.Yaklaşık 2 yıldır bu proğramı kullanıyorum.her türlü alıcı satıcı faturaları burda.Şirket içinde belli oranlar var onların her birinin kodları var.Ayrıntılı bir proğram.Arada hala hatalarım çıkabiliyor tabi.Ama ilk zamanlara göre çok daha az.Bunun içinda mutabakatlarda bende.Hem alıcı hem satıcı.Zevkli bir iş.Ama doğruluğu çok önemli olan bir iş.

Senin işlerin nasıl ve tabiyki diğer kızların?

Benimki önmuhasebe canım

İlk defa sorumluluk aldım düz lise çıkışlıyım olumsuz etkiledi tabi bu beni

Önlisans mezunuyum ,ünivde 3 ay staj yaptım sonra bu işe girdim 9 ay oluyo

Hatalarım çıkıyo üzülüyorum vede istediğim kıvama daha gelmedim sanki

Deneyimsizlik çok kötü bişi ya akannehir

Sevgilinde inşallah tek bu işte istikrarlı bir şekilde ilerler,çabucak öğrenir inşallah

Çok iş değiştirmenin insanı olumsuz etkileyeceğini düşünüyorum çünkü

Benimkinin fabrikası taşınsa idi yasadığımız yere çok iyi olacak her aksam 1,5 saat yol derdi var kızlar,o yüzden sadece cumartesileri görüşüyoruz :ecrin_bebek:

Allaha şükür işinden memnun canım.
Ama ilanlar çok birikmiş.Birde tam öğrenme aşamasında şimdi birçok işi birden anlatıyorlardır eminim.Gerçekden gün içinde mesajlaşamıyoruz bile doğru düzgün.Mesaisi bitiyor ama çıkmıyor.Sabah 08:00'de işte olması gerekiyor hiç geç kalmıyor.yolunun yakın olmasının avantajları var.Ama iş konusu nasip kısmet.kendimden biliyorum.

Bizde normalde haftada bir gün dedik.Ama yetmiyor.Bende zaten haftada en az bir gün mesaiye kaldığım için buluşuyoruz.Sevdiğim beni eve bırakıp geri dönüyor.Yolda geçen o zaman yetmesede azda olsa dindiriyor özlemi.

İnşallah taşınırda fabrika sizde rahat edersiniz canım.

slm kızlar anca gelebildim nasılsınız okudum yazıları nekss hadi bakalım senin için zaman azalıyo heyecan dorukta...
ya 1 saat önce sevdiceğim msj atmış babasını hasataneye kaldırmışlar normalde hiç doktora gitmez babası hastalıklarıda belli değil tabi sol tarafında uyuşukluk varmış götürmüşler tansiyon veya şeker demişler başka hastaneye gidiyorlar tetkitleri araştırmak için moralim bozuldu yaa inşallah ciddi birşey çıkmaz kızlar sevdiceğimin sesi çok kötüydü msjdan sonra aradımda o daha yeni hastaneye gidiyordu işten çok üzgündü çok moralim bozuldu kızlar yaaa

Geçmiş olsun

Destek ol sende,sevgilin sana ters davranırsa hı de geç,erkekler genelde hatunlarına yansıtır canının sıkıntılarını

Hastalık çok kötü kızlar ya,sağlık olmadıktan sonra dünyalar senin olsa faydasız...

sağol canım yok canım ikimizde anlayışlıyız böyle konularda o benim üstüme kötü durumlarda gelmez bende onun üstüne gitmem ters davranmayız çok uç birşey olmadığı zaman canım

Allaha şükür işinden memnun canım.
Ama ilanlar çok birikmiş.Birde tam öğrenme aşamasında şimdi birçok işi birden anlatıyorlardır eminim.Gerçekden gün içinde mesajlaşamıyoruz bile doğru düzgün.Mesaisi bitiyor ama çıkmıyor.Sabah 08:00'de işte olması gerekiyor hiç geç kalmıyor.yolunun yakın olmasının avantajları var.Ama iş konusu nasip kısmet.kendimden biliyorum.

Bizde normalde haftada bir gün dedik.Ama yetmiyor.Bende zaten haftada en az bir gün mesaiye kaldığım için buluşuyoruz.Sevdiğim beni eve bırakıp geri dönüyor.Yolda geçen o zaman yetmesede azda olsa dindiriyor özlemi.

İnşallah taşınırda fabrika sizde rahat edersiniz canım.

Yılbaşından sonra demişler ama yinede mart nisanı bulur demişler eyvahedigeldismile

Sabah 5 te kalkıyo ama zoru görsünki kolayın kıymetini bilsin

Bizde mesajlaşamıyoruz eskiden olsa günde 100 150 mesaj yetmiyordu

eee hayat şartları :)

Patronunuz nette falan görünce bişi diyomu:3:

Çok geçmiş olsun canım.umarım çok önemli bir şeyi çıkmaz.
Tansiyon veya şeker dikkat edilmesi gereken hastalıklar ama dikkatli olunduğu ve koruma altında olduğu sürece çok büyük zararlar vereceğini sanmıyorum.Ama inşallah oda yoktur tabi.Teşekkür ederim canım darısı isteyen herkesin başına inşallah.

Ben qeLdimmm bayanssulusmile

Nilay biliyorum sewiyo ama :( Aması war iştee ??
Sewmese o kendi aramızda asla yüzük takmazdı aslaa !!!
Ne bilim ararsamda tükürdüqümü yalamış olcam :(
Arasam bir dert aramasam binn...
Arasam şuan barışırız biliyorumm... Ama aramıycam onun aramasını beklicemm

Meltem çok qeçmiş olsunn canımmmm, İnş kısa sürede iyileşirr adam yhaa
ALLAHım şifasını wersinnnn

Benimki önmuhasebe canım

İlk defa sorumluluk aldım düz lise çıkışlıyım olumsuz etkiledi tabi bu beni

Önlisans mezunuyum ,ünivde 3 ay staj yaptım sonra bu işe girdim 9 ay oluyo

Hatalarım çıkıyo üzülüyorum vede istediğim kıvama daha gelmedim sanki

Deneyimsizlik çok kötü bişi ya akannehir

Canım bende önlisans proğramlama mezunuyum.
Ama şu var muhasebe gerçekden çok ayrıntılı bir iş.
Hata asla kabul etmiyor.Ama hatasızda olmuyor.
Ay açılır ay kapanır.Şirkette birçok insan dönem dönem rahatken finansın işi hiç bitmez.
Ama gerçekden çok büyük bir tecrübe.Zamanla o hatalarında olmaz emin ol.

Yılbaşından sonra demişler ama yinede mart nisanı bulur demişler eyvahedigeldismile

Sabah 5 te kalkıyo ama zoru görsünki kolayın kıymetini bilsin

Bizde mesajlaşamıyoruz eskiden olsa günde 100 150 mesaj yetmiyordu

eee hayat şartları :)

Patronunuz nette falan görünce bişi diyomu:3:

Sevdiğimin diğer işi gibi.
yol gerçekden büyük sorun.
Ben mesela erken çıkıyorum 17:30 gibi ama 19:30 gibi anca evde oluyorum.
Aslında yol yakın ama istanbulun trafik derdi bitmiyor işde.

Bizde canım sürekli mesajlaşırdık,konuşurduk,onları bırak hergün görüşürdük
Şimdi görüşmeler haftada iki.Mesajda sabah birlikde kalktığımız için işe varana kadar.
Öğle arasında yemek yerken.Arada sevdiğim molaya çıktığında konuşuruz.
Ama akşamları bizim.Sevdiğim işden çıkıyor ben tam o sırada eve geliyorum.
Sevdiğimin evi yakın zaten.Yemekler yeniyor.Sonra mesajlaşma başlıyor.
Yatma saatini belirliyoruz:D Birlikde yatağa giriyoruz.Uyuyana kadar yine mesajlaşıyoruz.
Böyle böyle günler akıp gidiyor işde.

Benim masam o yönden çok rahat canım.Kimse nete girdiğimi görmüyor.
önüm kapalı arkamdada duvar var.:D:D

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben qeLdimmm bayanssulusmile

Nilay biliyorum sewiyo ama :( Aması war iştee ??
Sewmese o kendi aramızda asla yüzük takmazdı aslaa !!!
Ne bilim ararsamda tükürdüqümü yalamış olcam :(
Arasam bir dert aramasam binn...
Arasam şuan barışırız biliyorumm... Ama aramıycam onun aramasını beklicemm

Meltem çok qeçmiş olsunn canımmmm, İnş kısa sürede iyileşirr adam yhaa
ALLAHım şifasını wersinnnn

Sana her zaman dediğim gibi kalbin ne diyorsa canımcım.
Sonuçda sende ailenden yanada zor günler geçiriyorsun.
Belkide aramamakda haklısın.umarım en kısa sğrede çözülür.

Sana her zaman dediğim gibi kalbin ne diyorsa canımcım.
Sonuçda sende ailenden yanada zor günler geçiriyorsun.
Belkide aramamakda haklısın.umarım en kısa sğrede çözülür.

Kalbim durdu canımm :):)
Bakalım hayat bize ne qöstercek...
Bi şekilde çözcez canımm :hulya:

Back