Hoş geldin canım...
Ne güzel darısı başımıza inşallah.
Bende sözleniyorum artık kesinleşti gibi bir şey.
ooooovvv ne mutluuukaydirigubbakcemile5 ee nasıl olduuu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş geldin canım...
Ne güzel darısı başımıza inşallah.
Bende sözleniyorum artık kesinleşti gibi bir şey.
neks yüzügünü çok merak ettim ama göremiyorum
heyyy bebekler günaydınlara.s. nasılsınız bakım bayadır bakamıyorum ywni gelişmeler varmı ben nişan salonumu tuttum:dance:
Hayirli olsun canim benim.
Anlatirsin artik nasil gectigini.
![]()
![]()
Bu bana sevdiğimin hediyesi.
Söz yüzüklerine bakarken çok beğendim diye aldı.
İkinci kez evlenme teklifi etti ve parmağıma takdı.
Söz yüzüklerimizide annelerle birlikde alıcaz canım.
Modellere baktık ama tam karar veremedik.
ooooovvv ne mutluuukaydirigubbakcemile5 ee nasıl olduuu?
![]()
Bu bana sevdiğimin hediyesi.
Söz yüzüklerine bakarken çok beğendim diye aldı.
İkinci kez evlenme teklifi etti ve parmağıma takdı.
Söz yüzüklerimizide annelerle birlikde alıcaz canım.
Modellere baktık ama tam karar veremedik.
Bizde sürekli alyans bakıyoruz ama henüz hiçbir model beğenemedik :)
ay hala gözükmüyor resim sinir oldum:S:S:S banada tek taşımı evlenme teklifi yaparken takmıştı hiç beklemediğim bi anda şok olmuştum yüzük lafı bile yoktu aramızda söz yüzügünüde gittik aldık eve gelince anneme ben söz yüzügümü aldım dedim kimsenin haberi yoktu:)
Zaten babam gelsinler demişti canım.
Annem çok gel gitler yaşıyordu.
Annemlede en son dayımlarda ve ertesi gün evde konuştuk.
ZorAnnen kabullenmek çok zor ama alışıcam artık dedi.
Bu ayın 22 sinde doğum günüm nekss yirmidördü sevgilimin doğum günü
O yüzden ekim ayını çok severim
Umarım sanada uğurlu gelir :)
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:...440.imageshack.us/img440/2955/37210660ah3.jpg
Yüzüğüm adresi bu canım umarım açabilirsin.
İlk evlenme teklifi ettiğinde ki yüzük gümüştü.
Askerden yeni gelmişdi zaten.Kıyamam ben sevdiğime 12 martta sevgiliydik 31 martta evlenme teklifi etmişti.İlk başladığımız yerde.Ama ben o akşam teyzemle buluştum yüzüğüde parmağımda unuttum.enişdem görmicek diye (çok takıntılıdır) çıkarıcam derken takside düşürdümAy nasıl üzülmüştüm.Bana bir daha hediye alma ben hak etmiyorum diye ağlamıştım.Yüzükleri beğenicez annelerde gidip direk alıcaz.Gönülleri kalmasın.
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:...440.imageshack.us/img440/2955/37210660ah3.jpg
Yüzüğüm adresi bu canım umarım açabilirsin.
İlk evlenme teklifi ettiğinde ki yüzük gümüştü.
Askerden yeni gelmişdi zaten.Kıyamam ben sevdiğime 12 martta sevgiliydik 31 martta evlenme teklifi etmişti.İlk başladığımız yerde.Ama ben o akşam teyzemle buluştum yüzüğüde parmağımda unuttum.enişdem görmicek diye (çok takıntılıdır) çıkarıcam derken takside düşürdümAy nasıl üzülmüştüm.Bana bir daha hediye alma ben hak etmiyorum diye ağlamıştım.Yüzükleri beğenicez annelerde gidip direk alıcaz.Gönülleri kalmasın.
Annen niye gelgit yaşıyoki evlenmek için yaşını mı küçük buluyo acaba yerimseniben
:):)
Doğum günü tarihleriniz çok hoş.
Umarım canım umarım herşey güzel gider.
Diyorum ya ben evliliğin e'sini ağzına alan biri değildim.
Kim şurda biri var dese yok derdim.Şimdi 8 ay olmuş ben evlenicem diyorum.
Tabi doğal olarak önüme birçok neden sunuyorlar.Ama aştık diye umuyorum.:içelim:
Bilerek düşürmedin ya olur öyle sakarlıklar ben her buluşmada ya bardak kırıyorum ya elim çarpıyo kola dökülüyo ya çantamı unuyutorum illa bir sakarlık yapıyorum,önceden komik buluyordum ama artık sinir ediyo benide sakarlıklarım :gitme:
Doğum günüm bu cuma ama hiçbir beklentim yok kızlar hediye bile beklemiyorum sengözlerimebaksanab
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3