2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

neks yüzügünü çok merak ettim ama göremiyorum

images

Bu bana sevdiğimin hediyesi.
Söz yüzüklerine bakarken çok beğendim diye aldı.
İkinci kez evlenme teklifi etti ve parmağıma takdı.
Söz yüzüklerimizide annelerle birlikde alıcaz canım.
Modellere baktık ama tam karar veremedik.

images

Bizde sürekli alyans bakıyoruz ama henüz hiçbir model beğenemedik
:)

images

ay hala gözükmüyor resim sinir oldum:S:S:S banada tek taşımı evlenme teklifi yaparken takmıştı hiç beklemediğim bi anda şok olmuştum yüzük lafı bile yoktu aramızda söz yüzügünüde gittik aldık eve gelince anneme ben söz yüzügümü aldım dedim kimsenin haberi yoktu:)

Bizde sürekli alyans bakıyoruz ama henüz hiçbir model beğenemedik
:)

Karar vermek aşırı derecede zor.
O kadar çok model varki.
Ben aslında klasik model istiyordum ama sevdiğim çok sade dedi.
Kare şeklinde olanlarda karar kıldık.
Biz zaten söz yüzüğümüzü bozdurmicağımız için çok bartıya kaçmıcaz.

Bu ayın 22 sinde doğum günüm nekss yirmidördü sevgilimin doğum günü

O yüzden ekim ayını çok severim

Umarım sanada uğurlu gelir nekss :)

Son düzenleme:
ay hala gözükmüyor resim sinir oldum:S:S:S banada tek taşımı evlenme teklifi yaparken takmıştı hiç beklemediğim bi anda şok olmuştum yüzük lafı bile yoktu aramızda söz yüzügünüde gittik aldık eve gelince anneme ben söz yüzügümü aldım dedim kimsenin haberi yoktu:)

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:...440.imageshack.us/img440/2955/37210660ah3.jpg

Yüzüğüm adresi bu canım umarım açabilirsin.
İlk evlenme teklifi ettiğinde ki yüzük gümüştü.
Askerden yeni gelmişdi zaten.Kıyamam ben sevdiğime 12 martta sevgiliydik 31 martta evlenme teklifi etmişti.İlk başladığımız yerde.Ama ben o akşam teyzemle buluştum yüzüğüde parmağımda unuttum.enişdem görmicek diye (çok takıntılıdır) çıkarıcam derken takside düşürdüm:(:(Ay nasıl üzülmüştüm.Bana bir daha hediye alma ben hak etmiyorum diye ağlamıştım.Yüzükleri beğenicez annelerde gidip direk alıcaz.Gönülleri kalmasın.

Zaten babam gelsinler demişti canım.
Annem çok gel gitler yaşıyordu.
Annemlede en son dayımlarda ve ertesi gün evde konuştuk.
ZorAnnen kabullenmek çok zor ama alışıcam artık dedi.

Annen niye gelgit yaşıyoki evlenmek için yaşını mı küçük buluyo acaba yerimseniben

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:...440.imageshack.us/img440/2955/37210660ah3.jpg

Askerden yeni gelmişdi zaten.Kıyamam ben sevdiğime 12 martta sevgiliydik 31 martta evlenme teklifi etmişti.İlk başladığımız yerde.Ama ben o akşam teyzemle buluştum yüzüğüde parmağımda unuttum.enişdem görmicek diye (çok takıntılıdır) çıkarıcam derken takside düşürdüm:(:(Ay nasıl üzülmüştüm.Bana bir daha hediye alma ben hak etmiyorum diye ağlamıştım.Yüzükleri beğenicez annelerde gidip direk alıcaz.Gönülleri kalmasın.

sanırım işteyim diye göremiyorum artık eve gidince bakarım =) neyse canım hayırlısı olsun şimdi ne kadar heyecanlısındır için içine sıgmıyor günler geçmiyor dimi:1rolleyes:

Bilerek düşürmedin ya olur öyle sakarlıklar ben her buluşmada ya bardak kırıyorum ya elim çarpıyo kola dökülüyo ya çantamı unuyutorum illa bir sakarlık yapıyorum,önceden komik buluyordum ama artık sinir ediyo benide sakarlıklarım :gitme:

Annen niye gelgit yaşıyoki evlenmek için yaşını mı küçük buluyo acaba yerimseniben

Diyorum ya ben evliliğin e'sini ağzına alan biri değildim.
Kim şurda biri var dese yok derdim.Şimdi 8 ay olmuş ben evlenicem diyorum.
Tabi doğal olarak önüme birçok neden sunuyorlar.Ama aştık diye umuyorum.:içelim:

Diyorum ya ben evliliğin e'sini ağzına alan biri değildim.
Kim şurda biri var dese yok derdim.Şimdi 8 ay olmuş ben evlenicem diyorum.
Tabi doğal olarak önüme birçok neden sunuyorlar.Ama aştık diye umuyorum.:içelim:

Aştın canım ne kaldı ekim ayının sonuna 18 i bugün ortasındayız zaten bayanssulusmile

Bilerek düşürmedin ya olur öyle sakarlıklar ben her buluşmada ya bardak kırıyorum ya elim çarpıyo kola dökülüyo ya çantamı unuyutorum illa bir sakarlık yapıyorum,önceden komik buluyordum ama artık sinir ediyo benide sakarlıklarım :gitme:

Yüzüğü kaybetmek o anki mutluluğa gölge olmuştu resmen canım.
Şimdide yüzüğü çıkarmamı istemiyor sevdiğim ama.
Dışarda tak evde çıkar kaybedicem diye korkuyorum.

Seninkilerde anı olarak kalabilecek aksaklıklar takılma canım.Anı yaşayerimseniben

Back