Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bende cumartesi günü buluştum canım canım aşkımla :)
Önce iskender yemeğe gittik,ben en yakın dönerciye girelim askım kimse görmesin dedim benimki bozuldu.Artık neyi kimden saklıyorsun gibisinden,bu bozulunca bende bozuldum,arada resmiyet yok sonuçta dedim,sonra gönlümüalmaya çalıştı,barıştık :)
Sonra kafemize gittik sarmaştık oturduk kızlar ben lafa dalmışım tabi,masadaki bardağa elim bir çarptı kızlar bardak kırıldı,kafe sahibi geldi hemen size bişi olmasın kırılan bardak olsun dedi :) O kadar utandımki anlatamam :) Aşkım bardak kırılınca nazar çıktı demektir dedim,dalga geçiyo 1 2 yıl nazar değmez artık bize diyo :)
Sonracıma benim otobüs durağına gittik anlattık anlattık ben anlatıyorum bu arada hep sevgilimde gülüyo :) Sen neden anlatmıyosun hiç dedim sen anlatıyosun ya sıra gelmiyo dedi :)
Her buluşma gibi süperdi ayrılmak çok koyuyo kızlar ya![]()
Sonra kızlar kuzenlere geldik annemin surat bin karış tabi.
Biliyorki sevdiğimle görüştüm artık bunun gizli saklısı yok.
Tabi anneme nişana gidiyorum dedim.Neyse kuzenin doğum gününü kutladık oturduk filan.
Erkek kuzenim sözlenmeyi düşünüyormuş.35 yaşında.Annemde o ara deryayı çok beğeniyorum zaten çok yakışıyorlar filan dedi.
Bende dedim anne şu herkesde gösterdiğin iyi niyeti birde bende göstersen.Annem şoklarda tabi.Senin için daha erken filan dedi.Sonra nişanlı kuzen devreye girdi.Hala bende 19 yaşında çıktım halille 23 yaşındayım mayısta evlenicem dedi.Sana herşeyi anlatıyordum sende dinliyip akıl veriyordun dedi.Nilayda küçük değil dedi.
Sonra büyük kuzenin eşi kenara çekti.Nilay durumlar varmış hayırdır filan dedi.Anlattım keşke senin gibi kızım olsa dedi.Annenden hiç böyle tepki beklemezdim dedi.Getir çocuğu tanışalım görelim annenlede konuşuruz biz dedi.
Sonra ortancı kuzen o sözlenmeyi düşünüyor dediğim.olayları anlamıyor tabi.Hayırdır dedi.Onada anlattık.Oda erken dedi.Dedim bunun zamanla ilgili olduğunu sanmıyorum.5 yıl çıkıyorsun evleniyorsun ertesi günü boşanmaya karar veriyorsun dedim.Bizim mahalleden bir örnek dedim annem çok iyi bilir dedim.
Ayrıca bende açıklamak istemezdim ama kardeşimin askerliği var dedim.O olmadan söz filan yapamam o yüzden o gitmeden olsun istiyorum dedim.
Sonra ben sustum.her kafadan bir ses çıkıyor.Kimi erken diyor kimi destek çıkıyor.Başımı ağrılar girdi.
Neyse o gece yattık.Ertesi günü komşu geldi.Yine benim konum.Başım hala çatlıyor.Annem işde tanımıyoruz filan dedi.Bende dedim sen teyze oğlunla evlendin anne.Tanıyordun ama babannem neler çektirdi dedim.Kuzende dedim tanıyordu dedim komşusuydu dedim.Evlendikden sonra enişde neler yaptı biliyorsun dedim.
İşde komşuda destek çıkınca.Annem tamam kızım artık sitrese sokmicam.Kabullenmek zor ama kabullenmeye çalışıcam hayırlısı olsun artık dedi.
Sonra ben yüzüğü gösterdim.Anlattım böyle böyle diye.Dünde annemle geldiklerinde neler hazırlarız ne yaparız ne giyerim onları konuştuk.Ekim sonu gibi geliyorlar kızlar.
Sonra isteme ve söz olucak allah nasip kısmet ederse.
.
O yüzüğü hiç çıkarmayacağın günlerde gelecek nilaycım az kaldı olumunekankayizsmile
İşte en sinir bozucu anlar,her kafadan bir ses çıkar
Annler öyle başkasının nişanlısını sözlüsünü iyi görürler,arkadasım sözlü kızlar,sevgilisinin evi yok fabrikada çalışıyo 15 16 saat 800,00 maaş alıyo çocuk,annem esranın nişanlısını bana örnek gösteriyo neymiş onun sigarası yokmuş:çok üzgünüm: bu mudur sorun yani,
Nekss canım çok sevindim Allahım tamamına erdirir inşallahh hayırlısı osun hakkınızda tatlım..
Senin içinde güzel geçmiş canım çok sevindim...
Kesinlikle zaman su gibi akıp gidiyor ve ayrılmak çok koyuyor.
Bir ara bizde zıtlaştık.Tutturdu bana seneye yazın düğün olsun diye.Anlatıyorum diyorum ssk var biliyorsun kardeşimin askerliği var.Birde ben diyince belki söz kardeşimin acemi birliğinden izne gelince olur diye iyice bozuldu.Kızdı bana gözlerinde o kızgınlığı gördüm.Sonra iki yabancı olduk.ben yine sulu göz tabi gözlerim doldu.Bendede bir keçi daöarı var asla adım atmam.sonra sevdiğim beni kendine çevirdi.Baktı gözlerim dolu dolu.Hemen özür diledi başımı omzuna yasladı.O anda herşey bitti zaten.Canımdan can o benim canımıniçi sevdiceğim :asigim:
Yok canım sevdiklerimiz ne kadar iyi olurlarsa olsunlar mutlaka bir engel bulmaya çalışıyorlar...Benimki artık kabullendi gibi.Darısı senin başına inşallah.
![]()
Tektaşım bu model kızlar nasıl ama benim çok hoşuma gitti.
Sevdiğimde çok yakıştırdı.Parmağına çok yakıştı fıstığım dedi.
Biz bi ara full zıtlaştık,ben yemek yapmam diyo bu yine,sizde baban mı yapıyo yemeği dedi evet dedim,sevgilimde gülüyo hadi ordan diyo :) Temizik yaparken tozlarıdamı almıcan diyorum almam diyo :)
E ben hasta olunca napcaz dedim dışardan söyleriz diyo :)
Neysem dün evde temizlik yapıyorum askım diye mesaj attım,gelen cevap tozları alayım mı askım dalga geçiyo benle :roflol:
Kızlar bizim kavga konularımız sonra böyle alay konusu oluyo hihoyyyt
Benim annem iş konusuna takık kızlar ya çalışmazsa diyo,illa 6 ay 1 yıl çalışacagını göreyim diyo
Kızlar sevgilim 30 kişi arasından operatör seçildi bir farkı var diye düşünüyorum
İşini güzel yapmasa seçmezlerdi dimi ama
Annem hala askerden önce çalışmadı ona takık :!!!!
Yanlş bişide yapmak istemiyorum