Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın Kızlar..
Aşkımı bekliyorum nete giricek birazdan..
Şafağımız 35
Aşkımın yanındayım bugünn İzmir deyimmm
günaydın kızlar opuyorumnanaktan
nasılsınız keyfiniz yerindemi?
Günaydın, Hoş qeLdin canım opuyorumnanaktan
Ben çok iyiyim ALLAHa çok şükür, aşkımla barıştık yha deqmyin keyfime yani kaydirigubbakcemile3
hosbuldum tatlım opuyorumnanaktan
çok şükür Allah bozmasın çok sevindim canım kaydirigubbakcemile5
bende sevgilimle görüntülü netten konuşuyorum :asigim:
Amin canımm :Saruboceq:
ALLAh bir an önce kawuştursun canım sizide hasretlik çok zor bee :gitme:
Merhaba kızlarr opuyorumnanaktan
Ayrıldık bizz...
Artık bu topicte olmamında anlamı yok...
Sizede uqursuzluqumu bulaştırmayım... Kendinize çok çok iyi bakınn
Sizleri tanıdıqıma çok mutlu oldum...
Sewqinize hep sahip çıkın hep mutlu olun canlarım... Biz başaramadık siz başarın inş çok mutlu olunn
Hoşçakalınn arkadaşlar senağlama senağlama
Esmerr_ ne diyorsun ne ayrılması noldu neden ayrıldınız????? :1shok:
Yetti artık yalnız kalmak. Canıma tak ettii senağlama
Buqün buluşup bana bot almaya qtcektik, paşam dün boya yaptı ewlerine yorqunum dedi. bende o zamna aşkım buluşmayalım uyu dedim...
Akşama qelirkn yine msj attım heyyyy die hayatım nete qircek misin dedi. İstersen qirim dedim... Tmm 5 dkk yha cafeye qidiom konuşalım dedi.
Sonra nete qeldik, 10 dkk sonra kalkıcam dedi, babannesi qelmiş babası oraya qitmiş walide hanımı düqüne qötürcekmiş... Attı kafam tartıştık tartıştık... Dün hiç konuşmadık sadece 3 msj onlarıda ben attımda cwp attı beyfendi.
Buqünde öylee...
Ben yazıorum çıktı qitti... Bende msj attım Şimdide ben qidiyorum dönersem allah belamı wersin dedim ne ses ne seda yok bişe...
Bizim için hiç bişey yapmıo. bana sahip çıkmıo işi yokmuş bahane buluyo... İşi yokuşa sürüyo. Benim ailem öqrendi ben neler çekiyorum onun habri bile yok nasılsın die bile sormadı sormuo... Ben artık yoruldum, çok yıprandım... KaldıramıyorumÇok acı çekiyorum....
canım benim öncellikle sakin ol bu ilişki böyle bitemez ya muhakkak bi açıklaması vardır bu aralar yoğun olabilir yada moreli bozuk olabilir kendisiyle daha sakin konuşmayı deneseydin be gülüm neden hemen rest çekiyorsun yazık değilmi şimdi açı çekiyorsun oda çekiyordur yapma böyle :1no2:
Açıklaması yok canım...
Sadece ben haklıymışım.
Herşey qeçicekmiş
Benim laflarımı çarpıtıp duruyoBen sürekli onunla birlikte olmak istiyomuşum... Ben diyomuşum ki ona qel annemle babamla tanış ( Öqrendiler yha )
Külliyen yalan. Sadece ben ona olanı söyledim aşkım böyle böyle babamda öqrendi dedim. O da bana benim seninle buluşmaya param yok , işim yok , üsütüme qiyicek elbise bile yok nasıl tanışım dio ?
Ne alakası war ? Ben ona qel tanış mı demişim şimdi ? Sadece anlattım böyle bişeyi başşka kime anlatabilirm ki ? Paylaşmam suç oluyo... Bensiz çok mutlu o
Olan bana oldu. Ailemin qözünde iki paralık oldum senağlamasenağlama
canım senin seninkiyle mutlaka bir araya gelip konuşman lazım anlaşılan kendisi hassaslaşmış çekiniyor o seni yanlış anlamış onun için bu şekil davranıyor bence baban durumu öğrendiği için ona gel tanış demeye çalıştiğini almamıştır şuan işi olmadiği içinde kendini kötü hissediyordur belki insanlık halı bu dünyanın sonu değilki elbette bir iş bulacaktır arayan bulur hemen kestirip atma esmercim :1no2:
Yok artık canım...
Barışmıycam onunla :a015: Bizim için hiç bişe yapmıyo... Yapana kadarda barışmycam anlycak hatasını. Bak kaç saat oldu bir msj bile atmadıDqünde eqleniyo paşam
klava:
canım yarın ola hayır ola inşallah düzelirsiniz gerçekten çok üzüldüm umarım yine bir araya gelirsiniz birbirinize aşıksınız seviyorsunuz ilişkiniz böyle bitmemeli ikinizde biraz düşününün kendisinde rahatsız olduğun noktalar varsada muhakkak konuşmalısın bunları bilmesi gerek
Canım ben konuşmaktan yoruldum artık sabrımın bittiqi yerdeyim
Ben söylüyorum ertuqrul mm aşkım düzeltcem bende düzelvcem dio
3 - 4 qün herşey mükemmel
5. qün herşey yine aynı... 10 aydır hep bu böyle. Ya düzeltecek yha beni kaybedecek kendisi bilicek artık :gitme:
Benim canım çok yandı, halada yanıyo senağlama İçimde o kadar büyük bi aşk warkı içimi kawuruyo... Canımın acıdıqını hissdiyorumm senağlama
ahh canım benim ya :1no2:
diliyorum senin için yüce Rabbimden inşallah düzelirsiniz aranız iyi olur seninki seninle daha fazla ilgilenir herşey gönlünce olur yüreğindeki açı diner ve mutlu olursun yine yalnız değilsin bunu bil olurmu canım :1hug:
Çok saoL canım yha opuyorumnanaktan
Yazamıcam artıkk senağlama Canım acısı dinmiyooo
Geçmiyoo... Öldürüyo beni bu acıı senağlamasenağlama