Tam adamına sordun canım yhaa kaydirigubbakcemile3
Bilmiyorum ki bende...
Ana sayfada
Kadınlar Kulübü Hakkında die bir forum war canım...
Alt foruma bakınca Oneriler ! Sorular Sorunlarwar
Ben bi çok şeyi ordan bakıp buldum...
Bak canım belki bulabilirsinn. Bulamazsanda kızlar deqiştirdi sorarız öqreniris tatlışımm opuyorumnanaktan
çok sağol şekerim baktım ama bulamadım olsun dediğin gibi kızlara sorarız opuyorumnanaktan
Tamam canım bi qeLsinler sorarız bayanssulusmile
Anamm nereye qitiki bunlar şimdi topiciqimiz çil yawrusu qibi daqıldı yha :umursamaz:
nedemek canımcım opuyorumnanaktan
birşey sorucam tatlım nickimi değiştirmek istesem nasıl değiştirebilirim?
Kazen e mesaj atıyorsun :)
TAmam bilmen iyi olur fazla bilgi göz çıkarmak :)
Gerçekten güzellik uzmanı mısın counturabex kullanıyorum da yüzümü kaşındırıyo tatlı tatlı bune demek oluyo diye soracaktım :)
evet gerçekten güzellik uzmanıyım :)
kullandığın kremi tanımıyorum ama yüzünde tatlı bi kaşıntı hissediyorsan kremin işe yaradiğini gösterir kırmızılaşmadığı sürece eğer hafif kırmızılşırsa kan dolaşımın aktife olduğunu belirler iyi bi sonuç yani tenin kuru galiba senin tatlı kaşınma yüzünün hafif gerildiğinide berlirler
Evet hafifte geriliyo :) ben düşmüştüm iz kaldı belli belirsiz çillerimde var hem onları kaybetmek için kullanıyorum bu jeli,bu sitede çok etkili oldugunu duymuştum,gerçekten o hafif çiller gitti,yalnız düştüğüm yer bayag kayboldu ama hafif var o gitmiyo bu ilacı 1 2 ay daha kullanayım düzenli kaybolur mu
kremin kutusu bitene kadar kullanmanı tavsiye ederim çünkü intensif bi bakım yapmaktasın ve iyi sonuçda almışsın çok güzel düştüğün yer izi eğer çok derin ise 100% gitmeye bilir sen yinede devamlı olarak kremi kullan izin tamamiyle gidedebilir bakımını desteklemek için devamlı su içmeyede bak kremi akşamları biraz daha fazla sürebilirsin abartmamak şartıyla ve çok önemli kremi herzaman içten dişarıya doğru sür çildin sarkmamayı önler
Birde babek badem sütü duydum almak istiyorum tavsiye eder misin bayanssulusmile
badem sütü badem yağı çildin en iyi dostlarından biridir tavsiye ederim ama eğer çildin kuruysa yağlıysa pek tavsiye etmem
Biraz cildim kuru gibi ne tavsiye edersin dalin bebk sabunu ile yıkıyorum haftada 2 kere şimdilik yaptıgım tek bakım bu birde leke geçirici krem kullanıyorum ama cildi besleyen bişi daha kullanmak istiyorum
Günaydın canımm a.s. Hoş qeldinngünaydınn kızlar herkese iyi mutlu güzel hafta sonları
günaydın canlar :)
Mikemmmelim :)))))))
Sen nasıldın esmer_ im biçim biçim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?