2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

sessizlik ne oldu moralin niye bozuk

Canim is yerinde bi sebeb yüzünden moralim bozulmustu...

Teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için elbette sizi tüm gelişmelerden haberdar edicem canım arkadaşlarım yaa hepinize maaşallahh:nazar: Çok seviyorum sizleri gerçekten ve hepinize ayrı ayrı dua ediyorum kızlar. İnşaallah tez zamanda kavuşuruz sevdiklerimize yaa:teselli: evet kızlar haklısınız hem şık olmam lazım hem de abartmamam lazım inşallah başarılı olurum :1no2: Klasik giyinmeyi düşünüyorum bakalım. Resimleri paylaşırım kızlar sizlerle :utangac:

Allah razi olsun canim bizler birbirimizin dualarina muhtaciz. Heyecanla gelismeleri bekliyoruz canim. a.s.

sen gebze için endişeleniyorsan ben napayım eyvahedigeldismile :D herkes ayrı tepki veriyor d.bakır diyince ama napayım kalp memleketine göre seçemiyo ki yerimseniben

hehehe sende haklisin canim ama ben gebzeyide kendi gözlerimle göremdigim icin insanlar öyle diyince daha cok korkuyorum... ama tabi ki aynen öyle sevdiklerimizi memleketine göre secmiyoruz... ama ne yalan söyleyim her zaman karadenizli olmasini istemisimdir... Rabbim gönlüme göre verdi cok sükür... a.s.

slm kızlar hepimiz zamanın çabuk geçmesini ısrarla bekliyoruz bakalım zaman neler gösterecek bize çeyiz hazırlıkları, sözler, nişanlar, ev alışverişleri, gelinlikler, kıyafetler,tatil planları, iki tarafın birbirlerine olan duyguları.... ayyy önümüzde koskoca tatlı dertler var aslında bakalım ne olacak inşallah saydıklarımın hepsini sorunsuz halledelim. Genellikle çıkan sorunlar iki tarafın birbirlerine tepkileri inşallah hepimiz güzel bir şekilde atlatırız...aslında korkmuyoda değilim yaa ilk kim başlarsa bize bütün herşeyi anlatsın bizde ona göre ders alalım yaaa kafamçokkarıştı

evet bizleri cok zor günlerde bekliyor olabilir yani iki tarafin huyundan gitmek lazim erkek tarafida kiz tarafida bazi seyler isteyecektir... bu durumda gelin ve damatin birbirlerine destek cikmalari cok önemli olacak... cok dogru dedin canim icimizden en erken bu durumlari yasarsa bize neyin nasil oldugunu anlatsin... zaten bu konunun amacida o herseyi paylasmak... a.s.

huhuuuu kimse yokmuuuu : )

kizlar kadir geceniz mübarek olsun bu gece dualarda bulualim insaAllah...

gecen msjimda yazdigim gibi benimki annesine anlatmis böyle böyle bi durum var diye...
annesi cok sevinmis iste ben onun olmasini istiyordum zaten demis
yani güzel seyler söylemis

ama annesi sonra babasinada söylemis
babasida demis ki ama cok uzaktalar nasil görüsecekler nasil olacak bu is demis

bu yüzden biraz düsünceliyim suan

annesine söylemsini anliyorum
ama anneside hemen babasina söylemis bu iyi oldumu sizce?
ve babasida arada ki uzakligi sorun ediyor sanirim...

kizlar suan ne düsüneyim bilmiyorum...

mrb kızlar iyi haftalar...sessizlik bence babaya söylenmesi güzel birşey sonuçta artık bütün aile seni biliyo bu benim için güzel birşey benim erkek arkadaşımın tarafından herkesssss biliyo güzel yani bu..uzaklığı sorun etmesi normal birşey doğal olarak demekki adam hemen evlilik düşüncesine girmiş bile bu olay seni mutlu etmesi gerekirkaydirigubbakcemile3

Öylemi dersin meltemcim ya? Ben biraz terredütte kaldim. Evet abisi annesi birde babasi biliyor. Birde kardesi var ama ona henüz söylemeyeceklermis. Hani bilmezde agzindan kacirir diye. Cünkü herkesin bilmesini ben istemiyorum. Söz olunca herkesin duymasi cok daha dogru olur.

Offf sorma ya uzaklik yüzünden ben neler cekiyorum. Dün gece onunda benimde moralimi bozdum. Görüsemiyoruz diye baya bir istem ettim kendisinide üzdim :(

Ama napim bu hasretle özlemle nasil bas edeyim bilemiyorum...

Sende yeni durumlar varmi canim nasil gidiyo hersey?

abiye5qj.jpg

kizlar bakin bir elbise buldum

kina gecesinde giynilir heralde degilmi?

siz ne düsünüyorsunuz?

tabi renk konusunda tartislir nasil daha güzel olur diye...

ama bu resimden yola cikarak böyle bir elbise diktirmek kaca maal olur sizce?

sanirim söz icin biraz cok abartili olur degilimi?

Hosgeldin esmer ne demek tabi ki aramiza hosgeldin :)
Nasilsin? Bize biraz enisteden ve kendinden bahs et istersen.

Hosgeldin terkar. Allah hayirli bir yuva kurmayi sanada nasip eylesin insaAllah.

teşekkürler canımm yha çok mutlu oldum bakk şimdii :1:
bizde bu ayın 17 sinde 9. ayımıza gircez inşş...
2011 sözlenmeyi düşünyoruz bakalım hayırlısı

hoşgeldin esmer yaşın onun yaşı işleriniz ilişkinizi bilenler.... hakkında bilgilendirirsen seni daha iyi tanımış olacağız.....................sessizlik bence bu elbise güzel değil çünkü çok beyaz daha güzel elbiseler var.hayrola bi durum mu oluşuyor elbise eklemişsin.bende aynı devam maşallah diyeyim nazar için şimdilik bende bayram alışverişi gündemde

hoşbulduk meltem... benim yaşım 17 arkadaşımın yaşıda 21 askerden yeni geldi ilişkimizi annem ve kardeşim bilio şimdililk kaydirigubbakcemile3

esmer canim daha 17 yasindasin sözlenmek istediginden eminmisin :)

meltem yok bi durum filan yok öyle bakiyorum elbiselere...

renk konusunda demistim tartisilir diye :) beyaz yerine baska bir renk olsa mesela...

kolay gelsin sana...

bende düsünüyorum acaba bayram icin is yerinede bi tepsi tatli yapsammi diye

karar veremedim bi türlü :)

:):) Yaşım küçük ewet ama şuanda ewlenmioruz ki bizz ewlenene kadar ben olurum 20 - 21 o da küçük deqil bence... hem ne demişler akıl yaşta deqil baştadır bayanssulusmile

Evlilik akilla ilgili degil zaten insanin ne kadar olgun olup olmadigina baglidir bence. Hakkinda hayirlisi olsun. Gelismelerden bizleride haberdar ersin insaAllah. :)

dky we almor kızlar hepimize hayırlısı olsun allah hepimizin gönlüne göre wersin...
bende buqün ilk defa sewqilimin kız kardeşiyle konuştumm :kaydirigubbakcemile3: çokqüzel qeçtii inş hep böyle olur... Beni sewqilimle birlikte ewlerine dawet etti tanışmak için çok mutluu oldum yhaaa

Senin de hayırlı olsun ilk tanışma heyecanlı oluyor baya bilirim . Ben artık bütün sülalaesini tanıyorum gerçi ama gene de böyle karşılaşınca filan heyecanlanıyorum bayramda ziyaretlerine gidicem şimdiden heyecanlıyım.kaydirigubbakcemile3

kizlar yogunluk sebebiyle yorumlariniza cevap veremicem suan ama

hepinize Allahtan en hayirlisini diliyorum...

detayli cevaplarim ilerleyen günlerde gelecek : ))

gelismelerden haberdar edin bizleride arkadaslar...

hayirli geceler...

kizlar yogunluk sebebiyle yorumlariniza cevap veremicem suan ama

hepinize Allahtan en hayirlisini diliyorum...

detayli cevaplarim ilerleyen günlerde gelecek : ))

gelismelerden haberdar edin bizleride arkadaslar...

hayirli geceler...

Back