- 19 Mayıs 2009
- 456
- 236
- 333
Kizlar 34 haftalik kizlarima hamileyim birisi2200 digeri 2600 kiloymus
Ama 3 haftadir rahimde 3 cm aciklik var yani heran dogabilirler
Dogmak icin cokmu kucukler daha ya
Bide ben ikizlerin bakimindan cok korkuyom cokmu zor oluyo
Simdiden tesekkurler
Kizlar 34 haftalik kizlarima hamileyim birisi2200 digeri 2600 kiloymus
Ama 3 haftadir rahimde 3 cm aciklik var yani heran dogabilirler
Dogmak icin cokmu kucukler daha ya
Bide ben ikizlerin bakimindan cok korkuyom cokmu zor oluyo
Simdiden tesekkurler
33+1de bioglum 2.080 dieri1.850gr dünyaya getirdim 26aftalık doğum yapacakken allahın izniyle 33de sezeryana alındım,
benimde 3cm acıklığım vardı doktorumuz öndeki bebek için endişelenmişti enfeksiyon kaapabilir die, belki olmasaydı acıklık dahada durabilirlerdi.
Senin kızlarda çok değil 3-4gün kalırlar korkma bakımları ıcın allah yardım ediyo yardımcın olacakmı?
selam cnm benim oğlumda 25.05.2011 de 32+6 günlük 2150 gr. dünyaya geldi 8 gün yoğun bakımda kaldı senin 3 cm açılman 3 haftadır varmış ilerlememişse önemli değil sadece yatıp dinleneceksin hem ciğer geliştirici de olmuşsun Allahın izniyle kuvezde kalmazlar kiloları gayet iyi benim açılmam 12 saatte 6 cm ulaşmıştı bir anda yani sen endişelenme
mrb kizlar benim oglumda 3 ay erken dogmak zorunda kaldi 28.haftada mecburen alindi 890 gr 35cm idi 50 gun kuvozde kaldi 1500gr gecinnce cikti ama hst de toplamda 3 ay kaldik cok sukur bi saglik problemimiz yok 4 hft evdeyiz duzeltilmis 1 aylik oldu kilosu 4400 boyu 52cm toplam 3 ay anne sutu aldi pompa yapip goturuyordum sutum hala var ama aldigim bi ilactan dolayi sutu kesmek zorumda kaldik mamayla besleniyoo yemesi cok iyi masalllah. kaka yapmakta zorlaniyo mutlaka yardim etmemiz gerekiyo ama zaman icinde ogrenecek.tum saglik kontrolleri iyi cikti sukur artik sabirla saglikla buyutmeyi umuyoruz cokkk zor gunllerdi ama gecti hepinize hepimize gecmis olsun allah bebislerimize saglikli uzun omurler versin
ek mamaya başladınız mı?ben bugün 1 çay kaşığı elma suyu verdim
kronolojik olarak 4 ay bitti ,düzeltilmis 2 ay 10 gün galiba:)ben mama ile besliyorum,bugün 1 kaşıkta bebe suyu verdim..birşey olmaz dimi yaa
4.ayımız bitmiş 5.ayımıza girdiğimizde baslamıstım. ama sende hepten az vermissin hiç değilse 3kasık fala verseydım... Ben baya bayaa ii veriorum bbenimkilere, ılk denemelerimi okdrda kısmamıştım. Bebişin kaç aylık canım?
ek gıdaya başlasam mı bilemedim ya napim???
independante seninki ne kadar erken doğdu
düzeltilmiş olarak biz seninkinden daha büyüyz şimdi baktım:)))
kronolojik olarak 4 ay bitti ,düzeltilmis 2 ay 10 gün galiba:)ben mama ile besliyorum,bugün 1 kaşıkta bebe suyu verdim..birşey olmaz dimi yaa
ek mamaya başladınız mı?ben bugün 1 çay kaşığı elma suyu verdim
kardelenciim bu topikte yazmışsın ama seninkiler pire olmaz inşallah:)
bak nerelere geldin 22 de filan tanışmıştık galiba rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin..
onlar kısmetleriyle gelir sen işi gücü kafana takma..
biz hesaplıyoruz eşimle küvöze para versek 80 bin tl benim yattıklarım 20 bin her hastaneden çıkışımızda şaşırıyor eşim
medical parkta kaldık 49 gün çıkışta bir kuruş isemediler.. Allah devlete zeval vermesin..sgk sız kalışın günü 1500 tl,o yüzden rabbim kısmetlerini veriyor çok şükür..
belki bu ara doğumdasın hayırlısı bi avazda kurtulursun inşallah..
heyyy bugün bende verdim ama 2çay kaşığı gelirdi toplamda heralde yarın daha da fazla vermeyi düşünüyorum ama ben azcık püresinden de verdim canım 5.ayda başlicaktım dayanamadım başladım valla doktor izinli:))) ama daha yavaş ilerlicez heralde diğer şeyler geçmek için yani millet 3günde geçiyosa biz 1haftada falan amaaaan belli olmaz benim işim ay bendede deli cesareti varmış:)))
canım bebe suyu ne ya ilk defa duydum bebe ekmeğini duymuştum ama suyunu duymadım hiç
ay marketlerde mama kalmamış desem inanır mısınz kampanya varmış milllet hepsini vana göndermiş
allahtan bizim evde vardı sorun olmadı stoktakilerin hepsi gitmiş
sende korkmadan yedir çocuğa 1kaşıktan bişey olmadıysa 2kaşıktan hiçbişey olmaz bence
canım benimkilerde gülüyo artık hele cadı kızım tam uyuması gereken zamanda nedense gülesi geliyo resmen kucak istiyo cadı:))) ellerini hala boş boş sallıyolar ama yemek yerken yada üstlerini değiştirdiğimde bişeylerden tutunmaya çalışıyolar dokunuyolar ama istem dışı sanırım bilmiyorum siz kaç kilo oldunuz kaç cc yiyo gece kaç defa kalkıyo geceyi gündüzü ayırt edebiliyo mu artık??? ne çok sordum aynı gibi ya aylarımız merak ediyo insan başka bebekleri:)))
bide su ver canım ya ben uzun zamandır veriyorum hatta ferrumdan önce bi kaşık içtikten sonrada 2 3 kaşık veriyorum anne sütü alan için gerek yok ama mama da kullanılırmış bide 1defa verirsen hep vermen gerekirmiş
HEh hee daha dogurmadim canim
Cuma 35 olcaz ins kizlar 34 te 2600 2200 gramdi
Benim hamileligim cok kotu gecti ya
20 haftadan beri yatiyodum ama artik yatmiyom zaten cok rahatsizm ikiz oldugu icin
Allah biliyo ya bazen artik dogsalar diyom
Hic aklima gelmezdi 35 falan gorecegim
Allah ol derse oluyo hersey
Doktorlar hic tahmin etmiyoduk diyolar
Rabbim nelere kadir cok sukur
Esimin hala isi yok bebek Rabalarini bile alamiyoz halbuki benim ne hayallerim vardi
Ama ne sagligim nede para durumu musade etti buna
3 sene beklemistim halbuki ama bunada sukur
Benim icin dua et canimda esim is bulsun
O siralar eniyi senin yazilarin geliyodu bana
Cok gucluydun mantikliydin
Hep seni takip ettim simdiye kadar
Rabbim uzun omur saglik versin evladina
Allaha emanet olcanim
canım çok şükür atlatmışın o kötü günleri kocaman bile olmuş maşallah ben 31de doğum yapmama rağmen benimkilerle kilosu boyu aynı hastanede benimkiler çok kilo alamadı maalesef eve gelince ancak toparlanabildiler sütünde tabiki olsa daha iyi olurdu ama bizimkilerde alamıyo yapcak bişey yok takma kafana hiç zaten 3 ay verebilmişin ya ona şükür benim kızda aynen seninki gibiydi ilk başlarda yapamıyodu korkuyodum bende ama 5gün yapmazsa sorun olurmuş hiç çocuğu hırpalama yapsın diye sancılanıyosa o ayrı bi sürü ilaç var şimdi çaresi bulunr zaten bence kakasını yapamadığı için güzel kilo almış benim oğlum her yediğinde yapardı o alamadı çok kızlar coştu ama şimdi çok şükür yakaldı kızları kakası normale binince
Eet bende kronolokij 4aay bittiği zaman baslamıstım.Benimkiler tam 2ay erken doğdular. Seninkilerde galiba 2,5ay falan olmalı, kaç aftalık doğum yaptın?
Bebe suyu derken, normal şu içtiğimiz sudan mı bahsediyorsun şekerim? İçebildikleri kadar versen, neticede mamayla beslenen cocuklar ozaman su alıyorlardaa benım bitanesi acaip sucu çok içiyor.
Peki canım sen neden emzirmedin bebeğini, küvezde ne kadar kaldı?
Yeni birşeylere başlarken elini okdrda korkak alıştırma, tamam ben doldur ver demiyorumda bi kaşık olacağına enazından 3kasık olsunki cocuk onun tadıını tamamen anlasın bilsin
5.ayımıza girdiğimizde Yoğurt- Meyve suyu- Muhallebi vermiştim şimdi tuysuz beyaz peynirler yumurtasarısınada geçiş yaptık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?