kızlar benim son 1 aydır her şey berbat gitmeye başladı çalışmayı bırakmadığım halde sürekli düşüşteyim çok kolay sorularda hata yapıyorum sınava 70 gün kalmış ben mat1 sorularında 8 yanlış yapmayı başarabiliyorum dikkat diye bir şey yok bende acayip dikkatsizim ve sınavda da böyle olacak diye çok çok korkuyorum psikoloji diye de bir şey kalmadı sınavı düşünmekten kafam patladı rahatlayamıyorum bir türlü herkes yükselişte ben ise düşüşteim:84:
arkadaşlar verilen şifreleri değiştirmemiz gerekiyormuş değiştirme derken ilk girdiğinde yeni şifre alıyorsun öyle söylendi bize en azından ayda 1 güncelleyin dediler sayfanızı ilerde problem yaratıyormuş şifreler çalışmıyormuş sanırım
biraz açıklar mısınız nerden ve nasıl değiştireceğiz
ösym'nin sitesinden mi?
kızlarr çok kötüyümhiç bişey yapmıyorum derste çalışamıyorum rüyalarımda sınava girip duruyorumm offf ve herkes deli gibi çalışıyoo ki benim lys daha çok eksik .Şu YGS5 i araştırıyorum şimdi direk anadolu lisesnden ygs5 puanıyla yani sadece ygs okul öncesi öğretmenliğine girebiliyomusun yoksa sadece çocuk gelişim lisesi meznlarımıı bilgisi olan var mıı
Herhalde herkes aynı şeyi düşünüyor, ben de etrafıma bakıp herkes deli gibi çalışıyor diyorum kendi kendime :)
Evet tercih edebilirsin ama kız meslekten mezun olanlara ek puan geliyor.Yani şansları bir nebze daha yüksek.
çok az kaldıııdeliicem stresten :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?