Tşk ederim canım benim inş yerleşirsin istediğin yere :Saruboceq:evet çok çalışıcam gerekrse uyumucam ilk yıldan kazanmam lazım başka şansım yok bide düz lisede okuorum kazanma oranınız %3 dıolar ilk yıldan :1no2:
Hayır canım öyle birşey yok bende düz lise çıkışlıyım ve ilk seneden kazandım. Ve benim gibi birsürü arkadaşlarımda aynı şekilde. Sabaha kadar çalışmak kesin kazandırır diye bişe söz konusu değil bence önemli olan düzenli ve yeterli çalışmakkendine inanmak.. görüyorumki sen kendine inanıyorsun yolun yarısını geçtin demektir :):) hayatta başarılar..
selam kızlar
ben yeni gördüm burayı
ben de sınava gireceğim önümüzdeki sene
ama sadece ygs'ye gireceğim çünkü hedef güzel sanatlar
hala program oturtamadım kendime böyle olmayacak:1no2:
ciddi ciddi çalışmam lazım ama bakın aslında ders çalışmak için açmıştım pc yi şimdi burdayımeyvahedigeldismile
:1hug:
İllk zamanlar böyle olur canım ama sana tavsiyem şimdi kendine bir şarkı belırle sevdıgın hayal kurabıliğin o şarkıyı aç ve univ hayalleri kur kazandıgını oaya gttgini yurt heycanı falan herşeyin hayaLini kur ve ders çalşasın gelmediği anda bu şarkıyı dinlle anında hırslanıcak ve çalşmaya başlıcaksın ;ben ve bi çok arkadaşım böyle yapıoruz başarılar hepımızee
tamam canım uygulayacağımyerimseniben
kızlar lütfen sık sık uğrayın buraya, destek olalım birbirimize
hala düzen oturtamadım kendime of ya 1 gün çalışıyorum 3 gün çalışmıyorum böyle giderse kazanamayacağım:1no2:
bu sene benimde ilk sınavım olucak
bende düz lise okuyorum
şansım ne kadar olursa olsun elimden geleni yapıcam
çalışmaya başladım sayılır
malum dersaneler başladı artık
yavas yavas sınav havasına giriyor gibiyim
Herkeze basarılar diliyorum burda birbirimize yardımcı olalım motivasyon açısından
sınav heycanını birazda olsa yeneriz diyorum ben
Gönlünüzde hangi bölüm varsa o üniversteyi kazanmamız dileğiyle vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?