- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
vakıf üni.ydi burs kesilme durumu varmış diye yazmadım birde hakkında okuduklarım pek hoşuma gitmedi
hmm o zaman iyi yapmışsın canım hayırlısı olsun
yazmamakla çok iyi yapmışsın biyolojiyi:13:
ben 3. sınıfta genetik seçip o alan üstüne yoğunlaşma amacıyla girdim biyolojiye ama hem zor bir bölüm(sözel ağırlıklı olduğu için bana göre zor tabi kişiden kişiye değişir bu) hem de ing yaptı okul bizim bölümü benim girdiğim yılingilizce biliyorum ama fizik kimyayı ingilizce görmek hiç güzel birşey değil. sürekli yeni terimler öğrenmek zorundasın
ben bıraktığım için hiç pişman değilim:13: öğretmenin doğru söylemiş:13:
inş. içinden geçen en çok istediğin bölüm tutar canım
sağol canım belki de çok düşündüğüm için görmüşümdür rüyamda her şeyden bir anlam çıkarmamak lazım neticede.
sağol canım belki de çok düşündüğüm için görmüşümdür rüyamda her şeyden bir anlam çıkarmamak lazım neticede.
ben de sınavlardan sonra rüyamda çevre mühendisi olduğumu görmüştüm
inş ileride meslektaş oluruz canım :) hem okul öncesini de ingilizce görmeyiz dimi
of pof afra tafra deyip kendimi o koltuktan bu koltuğa atasım var burhan altıntop gibi
çok geriliyorum çok :18:
Az kaldı ama günler çabuk geçmiyor şimdi di mi
dün bir arkadaşım bana iyi az kalmış dedi ben diyorum ne azı ya 5 gün var
geçmiyor keşke 1gün önce falan deselerdi yarın açıklıyoruz şampiyonlar sakin olun diye daha rahat geçirirdik şu birkaç günüdemin annemle ağlaştık daha sonuçlar açıklanmadan
Bana da demin aynısı oldu
çook var çook perşembe gecesi geçmez cuma sabahı geçmez...
ay inşallaaah hiç birimiz ağlamayız
cuma sabahı dedin de inşallah 15te uyanabilirimbugün 16.30da kalktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?