seneye müfredat değişceği için ben bu sene ilk kez girenler seneye kalmak istemez ve tercih yaparlar sıralamalar geçen seneden aşağı çekilir diye korkuyodum mesela geçen sene 80binle alan yer 75binle falan alabilir bu sene diye ama snn bir üst msjında da geçen seneye göre daha az kişi tercih yaptı demiş bir de 4 yeni devlet ve bir sürü yeni bölüm açılmış özellikle mühendislikler çok fazla sayısal oldğum için biliyorum yani gelebilir de sen yine de umutlanma canım hayal kırıklığı olmasın sonra.
ayyyy o tercihim zaten annemin istegiyle oldu bnm için olmaması hüsran yartmaz :) ama üzülürüm galiba offf bilmiyorum:)
herkes gelir sıralamalr çekilcek diyor ama zaten kontenjan 10 kişi bnde hiç sans yok gelmez diyorum bn :)
bide burs basvuruları fln naptınız ya bn hiç bi yere basvurmadım ..:S:S
bi fikrnz var mı ??
:44:
Valla bu sene artık ÖSYM öyle bir hal aldı ki sizin açıklanması 3 hafta bile sürse şaşırmam ben ama merak etmeyin Eylül'e kalmadan açıklanır:)
Gecen yıl 6 Ağustos'ta teslim edilmiş 14 unde açıklanmış 8 günde yani !bu yıl için 18-19 Ağustos diyolar ama...umarım daha erken olur!beklemeye dayanamiyorum
ya bn basvuruyorsun yerlestrmeler acıklandıgı gün onlrda acıklanıyor die hatırlıorum ..:) yani öle bi anımsama ablamdan ..:)
Hayır kızlar bursa yerleştirmeler açıklandıktan sonra başvuruyoruz. Heyecan yapmayın
:) tesekkrler tatlım su serptn :)
:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?