2011 Üniversite tercihlerini verenlerin stres atma topiği

Selam kızlar ben de sizdenim ama stres falan yok bende 1. tercihim tutacak inşallah, başka yolu yok

Bu arada benim de ilk tercihimle aramda 22 bin fark var gelmeme ihtimali var mı diye hala düşünüyorum

kızlar gelir mi gelmez mi artık beklemekten başka çaremiz yok. çevrede çok şehir efsanesi var inanmak hayal kırıklığı olabilir. ama bekle bekle nereye kadar bari tarih belli olsa..

Gecen yıl 6 Ağustos'ta teslim edilmiş 14 unde açıklanmış 8 günde yani !bu yıl için 18-19 Ağustos diyolar ama...umarım daha erken olur!beklemeye dayanamiyorum

Valla bu sene artık ÖSYM öyle bir hal aldı ki sizin açıklanması 3 hafta bile sürse şaşırmam ben ama merak etmeyin Eylül'e kalmadan açıklanır:)

Son düzenleme:

ayyyy o tercihim zaten annemin istegiyle oldu bnm için olmaması hüsran yartmaz :) ama üzülürüm galiba offf bilmiyorum :)
herkes gelir sıralamalr çekilcek diyor ama zaten kontenjan 10 kişi bnde hiç sans yok gelmez diyorum bn :)
bide burs basvuruları fln naptınız ya bn hiç bi yere basvurmadım ..:S:S
bi fikrnz var mı ??
:44:

yurt ve burs başvuruları yerleştirmeler açıklandıktan sonradır heralde canım çünkü kimin kazandığı belli değil daha nasıl yapıcaz benm de hiçbir fikrim yok.

Valla bu sene artık ÖSYM öyle bir hal aldı ki sizin açıklanması 3 hafta bile sürse şaşırmam ben ama merak etmeyin Eylül'e kalmadan açıklanır:)

geçen sene sınav 15 temmuzda açıklandı bu sene 21inde geçen sene tercihler 13nde açıklandı bu sene yine bir hafta sonra falan alır bu adam geç açıklıyor

ya bn basvuruyorsun yerlestrmeler acıklandıgı gün onlrda acıklanıyor die hatırlıorum ..:) yani öle bi anımsama ablamdan ..:)

Gecen yıl 6 Ağustos'ta teslim edilmiş 14 unde açıklanmış 8 günde yani !bu yıl için 18-19 Ağustos diyolar ama...umarım daha erken olur!beklemeye dayanamiyorum

geçen sene de tercih yaptım 1 hafta nasıl dayandım bilmiyorum şimdi 2 hafta hiç geçmiyor ramazan bir de

‎25 Temmuz 2011 tarihi itibariyle başlayan 2011 LYS yerleştirme tercih başvuruları 5 Ağustos 2011 tarihi itibariyle sona erecek ve bu süre kesinlikle bir daha uzatılmayacak.Üniversite Yerleştirme sonuçlarının üniversite adaylarına duyurulma tarihi ise 18- 19 Ağustos 2011 tarihleri arası olarak planlanmakta. Adaylar En geç 22 Ağustos 2011 tarihine kadar sonuçlarını öğrenmiş olacaklar.

2011-ÖSYS: Yerleştirme Sonuçlarının Açıklanması

ÖSYS yükseköğretim programlarına merkezi yerleştirme işlemleri tamamlanma aşamasındadır.

Yerleştirme sonuçları 19 Ağustos 2011 Cuma günüt saat 15.00’dan itibaren ÖSYM'nin ÖSYM Sonuç Açıklama Sistemi internet adresinden açıklanacaktır. Adaylar, yerleştirme sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Yerleştirme Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

Adaylara duyurulur.

ÖSYM Başkanlığı

daha bir hafta vaaar

2011-ÖSYS: Yerleştirme Sonuçlarının Açıklanması

ÖSYS yükseköğretim programlarına merkezi yerleştirme işlemleri tamamlanma aşamasındadır.

Yerleştirme sonuçları 19 Ağustos 2011 Cuma günüt saat 15.00’dan itibaren ÖSYM'nin ÖSYM Sonuç Açıklama Sistemi internet adresinden açıklanacaktır. Adaylar, yerleştirme sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Yerleştirme Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

Adaylara duyurulur.

ÖSYM Başkanlığı

merhabalar arkadaşlar bende konuyu yenı gördüm heralde banada yer vardır aranızda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…