2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

17 Temmuza aldık biz..
nikah yemek bir arada düğün bahçesinde olacak..
tüm davetlilerin önünde evet demek istiyorum..
dün aldık 14 şubatta

sen şanslıymışın beyaz eşya parasına daha güzel şeyler alırsın..
bugün tam 150 gün var :)

ee dadlum hayırlı uğurlu olsun.fotolarınıda eklemeyi ihmal etme sakın:))bende koyucam resimleri tabi önce almak gerekDbizim için daha erken önce evin inşaatı bitsinde sonra ayarlıcaz artıkım:)süpürgeye gelince canım bende sulu istiyorum neden dersen torbalı yada torbasızlar tozu bi yandan alıp diğer taraftan veriyor.ama suluda öyle bişiy yok.hemde nbekadar kirlendiğini gözünle görünce daha iyi oluyor.tek sorunu her süpürgeden sonra suyunu boşalltmak oluyor.ayrıca içine koku koyupta çalıştırıyorsun evin içinde mis gibi kokuyor.gerçi bilemem belki daha iyisi vardır.belki susuz daha iyidir.işte araştırmak lazım.

kızlar mayıs geliniyim ben ama aranıza katılabilirmiyim:80::80:

tabi canım ne demek.hatta bizim için daha iyi olur.sen hazırlıklarını,zorluklarını bize anlatırsın ne nasıl oluyor.seni gözlemleyerek bizde bilgi sahibi oluruz.senin hazırlıklar ne alemde malum çok az kalmış.bu arada mutlu olursun inşallah.

şükürler olsun çeyizlerim tamam :)
nikah günümü de aldım..
mobilya bakınıyoruz..
beyaz eşyalarım da tamam sayılır..
ev ve mobilyalar var işte beklemede

maşallah kıza bak motor takmış resmenDDD bu ne hız yaw.biz daha doğru düzgün hiçbişiy almadık heeDDtütütütütü nazar değmesin anacımm

ben öyle birkac sey aldim..mobilya almadim daha...ev de daha tutmadimki...hihi =)

iyi en azindan beyaz esya dertim yok...burda evlerin icinde oluyoor...nikah tarihini nezamana aldiniz??
hayirlii olsuun

ohh hatuna bak sen ne ballısın yaawDdoğru düzgün bi gider olmuycak.erkek tarafına sölee takıyı bol yapsınlarrr.sakın ucuza gidim deme heee:)))

bende herkesin önünde demek istiyorum ama..pazar aksami olacakmi bilmiyorum ya =/

evet aynen bende öyle istiyorum öylede olucak.benim tek derdim benimki ayağını kaçırırsa bende basamassam çıngar çıkartırım orda suratına bi şaplak indiririm:)))en çok ayağına basmayı istiyorumm;:))))

ya kızlar ben mutfak dolaplarımın tavana kadar olmasını istiyorum.ama çoğu yer artık tavana kadar yapmadıklarını söylüyor.bence görünüş açısından daha hoş oluyor tavana kadar hatta spotlar veya farklı ışıklandırmalar olsun,kalın çıtalarıyla bi uyum oluyor.en önemli nedenide dolapların azlığı olucak.mutfak l şeklinde geliyor.e fırın,buzdolabı,bulaşık makinesi,mikro dalga,erzak dolabı derken dolabın yarısını kaplıyor.geriye kalan yerlere nekadar eşyamı sığdırabilcem.ayrıca üst taraflar fazla kullanılmasada bir çok yayıntıyı topluyor.fazlalıkları koy oraya ihtiyaç olduğunda al.el altında en çok kullandıkların kalsın.hem tavandan alçakta olunca duvar görünüyor,ee sürekli yağlanıp tozlanıyor bango tepelerinde dolan artık temizlcem diye.2 kişiyken yeter artarda bu aile hiçmi genişlemiycek.bi dünya kap kaçak,tencere,bardaklar,tepsiler.... yok efendim günlük misafirlik özel misafirlik... hepsini nereye tıkıştırcam.siz bi akıl verin.bakalım yarın iç mimar bi hanım gelicek onla konuşucam ona isteklerimi anlatıcam ama isteklerimi bende bilemiorum ki;(((kararsız olmak ne zormuş yaaa.tüm ev için isteklerini sıralamak bakalım neler olcak yarın gelişmeleri anlatırım artık size.bitincede resimlerini eklerimm:)))

benm de 16sında kına 17sinde düğün 18inde balayı:))

benm de 16sında kına 17sinde düğün 18inde balayı:))

hadi yaaa bak sen şu işe benimde aynı burda bikaç arkadaşında aynı günde:)))bu arada hoşgeldin aramıza.bundan sonra yeni topiğin burası olsun.malum hazırlıklar başladı.seni en iyi biz anlarızz:)))

Son düzenleme:
kiziiim...girmiyosun girmiyosun...tam hepimiz cikinca gelip sira sira yorum yapiyorsuuuuun..aaa bak olmaz öyle =))
hihi...meraaak etme az bilezige gitmeeem....cadiyimdir =)

esyam cok olur dersen bence yukari kadar olsun...en azindan koymaya yer olur...ama öbür gibi bilmem ki...:26:

saolun kızlar..valla daha tam olarak başlamadım desem yalan olmaz çünkü 5 martta ablamın düğünü 27 mayıs benim kına 28 mayıs düğünüm var ablamın düğnü atlatalım sonra çıkarız dedik ama benim çeyizim hepsi bitti sayılır bi kaç eşyam kaldı gelinligede önümüzdeki hafta düşünüyoruz..

hadi yaaa bak sen şu işe benimde aynı burda bikaç arkadaşında aynı günde:)))bu arada hoşgeldin aramıza.bundan sonra yeni topiğin burası olsun.malum hazırlıklar başladı.seni en iyi biz anlarızz:)))

hoş buldummm:) çok güzel ya aynı heyecanları paylaşmamız evet artık bu topiğin takipçisiyim ben de

ay ailen için çok zor olacak ya iki kızını birden peşpeşe evlendirmek,ev bomboş gelir birden

ayy gercekden ne zoor...ama ikiniz icinde hayirlisi olur insallah annen aglar aglar alisir yalnizlaga:2:

kizlaar hepiniz gelinliklerinizi aliyormusunuz bile yaa....?? umarim yetisir binimkide dügünden 3 hafta önce gelecegim türkiyeye o ara almam gerek

benim de 16 akşamı 20:00de kına
17si 14:00de evden çıkcam 15:00te nikah ve sonrasında yemek

balayı planımız farklı şehir dışına çıkmayacağız ama 2 hafta tek takılacağız

ben daha gelinliğe bakmadım ya 5 ay var daha diye..
sadece netten bakıyorum kafama oturan şeyler var yani en azından nasıl olacak diye biliyorum ama mağaza gezmedim daha yani çok var sanki 1 ay kala bakılır diyorum kiralayacam ben çünkü :)

yaw canım napıyım ben girdiğimdede in cin top atıyor üsülüyomm ama menn ben dengesiz biriyim.inan gece 3 te yattım saat 6 oldu ben hala yatakta dönüp duruyordum.işim olmasa daha yeni kalkardım:))malum ev için gittim.ölçüleri aldılar.tavana kadar istedim dolaplarımı ben anca öyle yetcek ister güzel görünsün ister görünmesin napıyım artık yaa.diğer türlü dolap üstümü temizlicem.hem sığmassa eşyalarım.:26:

bu arada kaç bileziğin var düğünde ne takcaklar anlatsana helee fikir olsunDdaha azına gitmeyelim burdaaa

son zamana bırakma kız ozaman stresten adamı döversinn:))))harbiden annenlere çok koyucak hee bari aynı şehirde olsanızz.en azından gelip gitme sık olur.ayrıca ne anam bu bölee ablanla yarışamı girdiniz.biriniz acık sonra yapıverseydi yaa:)))

yok bacum bende 1.5 2 ay öncesinden alıcam.öyle diktirmeyle uğraşamam.hem katalogdaki gbibi olmuyor sizde diktirmeyin.aynı kumaşı bulamıyolar,taşları uyduruk oluyor falan filan.en iyisimi görüp deneyip almak.son olarakta tavsiye kafanızda bi fikir oluşturmayın gelinlik için öyle olunca bulamıyormusunuz bu seferde diğerleri hoşunuza gitmiyor.içinize sinmiyor gelinlik.en iyisi beğenip almak hemencikDD

hayırlısı olsun canım.şehir dışına çıkmasanızda bulunduğunuz yerde 2-3 günde olsa bi balayı yapın yaa hazır gelsin herşey ayağınıza:)))onun keyfi orda zaten.gelinliğe gelince evet haklısın daha çok var erkenden alıp napcazDDsülalede görmeyen kalmaz artık gelinliğiDDbu arada küçük detaylar olsun kafanda kuyruklu,kuyruksuz,duvağı uzun,kısa,askılı,askısız... ama net bir model belirtme bulmakta zorlanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…