bu arada bende öğretmenim Seldacım... senin branş ne? benim Türkçe.. yeni atanmasın herhalde.. tayin bekleyeceğini yazmıştında... ben epey eskidim. onun için yazın tayin isteyecem.. kadroluda olduğum için sorun yok... senin durumun zor ama sayılı gün geçer tabii güzelim.. benim abimle yengem aynı durumda 2 yıl ayrı kaldılar.. bi de 3 yaşında çocuk ortada düşün yani.. inşallah sizin kolayca olur canım.. görüşürüz...
Kızlar çok yorgunum benim çeyizler tamamdır bitti
iç çamaşırı,çorap,terlik alınacak işte onlar basit iş
bugün alışverişteydim mikser,blendır,nevresim ve pike takımı aldım yine
bu arada beyaz eşyalarınız hangi marka ben bosch almayı planlıyorum ama
ya neden bizim sohbetimiz kısa kısaa :) ewleniceklerin açtığı her topik sayfalar dolusu biz daha 50 sayfa yapmışız :) olmuo amaa :)
eşyalarınızı aldınızmı.beyaz eşyalarıızı aldınızmı?
beyaz eşyada öneride bulunun bende henüz fırınımı almadım
ew eşyalarımız tamam
ben oturma odası fln yapmıcam sonra ailemiz genişleyince yapıcam :):)
yatak odası(yatağın altından we gardıroptan ışıklar saçılıo:) bide yatak başlıkları ışıklı:) ):93:
salon takımı
masalar sandalyeler
bide ünitee ( her bi tarafı ışıklı :)
tüm eşyaların beyaz,bembeyaz aldm.lake..umarım pişman olmam :97:
toplam 9,500 ankaradan amasyaya nakliyat we montaj içinde.
serwis sehpası we orta sehpada hediyem :):)
çeyizdede pike takımım,battaiyemi alamadım henüz.
özet bu bende :)
bide ankarada ewlenicek arkadaşlar warmı acebaa :80:
benim de 14 temmuz olacak galiba kına,tam karar veremedim ama yapsam mı yapmasam mı diye
merhaba kızlar.. üç gündür yoktum ortalarda... nişanlım geldi de yanıma :))) uzaklık çok zor gerçekten ben 2,3 haftada bile çok özlüyorum... gelince de gitmesi çok zor oluyo... üç gündür birlikteydik, güzel bir hafta sonu geçirdik.. şimdi kendimi çok kötü ve yalnız hissediyorum... telefon ve msn yetmiyor tabi... az önce yorumlarınızı okudum.. öok uzakta olanlar varmış.. Allah sabır versin hepimize...
bu arada Gizz canım benim kına da 2 temmuz... kınamı küçük bi kafede yapacaz... düğün daha kapsamlı olacağı için yeter dedik.. fikir isteyen arkadaşlar olmuş bence kandil gecesi kına yapmak pek hoş olmaz.. tabii son karar kişiye ait :))))
pardon meslektaş olacak :) :26::26::26:
Kızlar çok yorgunum benim çeyizler tamamdır bitti
iç çamaşırı,çorap,terlik alınacak işte onlar basit iş
bugün alışverişteydim mikser,blendır,nevresim ve pike takımı aldım yine
bu arada beyaz eşyalarınız hangi marka ben bosch almayı planlıyorum ama
ooo işleri epey ilerletmişsin canım... hepsini yükle bi bakalım bizde... mikser ne marka nasıl? bende ona karar veremedim henüz... biz de beyaz eşyamızı beko aldık.. inox hepsi.. güzel günlerde kullan canım cicilerini...
bi kısmı albümümde var arkadaşlarıma açık ama :) ekleyelim birbirimizi
bu sayfayada ekliycem
mikser king'in blendırda blue house
onları ekliyim yarın sabaha
bazılarını kutuladım ama ekliycem hem albüme hemde buraya
ne zormuş bu çeyiz işleri
Canım Allah kavuştursun inşallah bu günlerde geçicek kavuşucaz temelli inşallah üzme kendini[/I]
ya neden bizim sohbetimiz kısa kısaa :) ewleniceklerin açtığı her topik sayfalar dolusu biz daha 50 sayfa yapmışız :) olmuo amaa :)
eşyalarınızı aldınızmı.beyaz eşyalarıızı aldınızmı?
beyaz eşyada öneride bulunun bende henüz fırınımı almadım
ew eşyalarımız tamam
ben oturma odası fln yapmıcam sonra ailemiz genişleyince yapıcam :):)
yatak odası(yatağın altından we gardıroptan ışıklar saçılıo:) bide yatak başlıkları ışıklı:) ):93:
salon takımı
masalar sandalyeler
bide ünitee ( her bi tarafı ışıklı :)
tüm eşyaların beyaz,bembeyaz aldm.lake..umarım pişman olmam :97:
toplam 9,500 ankaradan amasyaya nakliyat we montaj içinde.
serwis sehpası we orta sehpada hediyem :):)
çeyizdede pike takımım,battaiyemi alamadım henüz.
özet bu bende :)
bide ankarada ewlenicek arkadaşlar warmı acebaa :80:
canlarm morallerim çok bozuk sormayın 4-5 güdür steye giremiyorum çıldırcam yaa.sırf size haber vermek için nişanlımın dükkanına geldim bu karda.sitede virüs uyarısı veriyoraçılmıyor bi türlü kızlar yaa:S napcam bilmiyorum eğer buğünde giremsse yarın yada yarından sonras artık formast attırıcam.haberiniz olsuun kızlar yane sizleri unutmadım aksine yazamadığım için çok kötü hissediyorumen kısa zamanda görüşmek üzere öpüldünüzhepiniz!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?