2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

8 temmuz kına 9 temmuz düğün inşş balıkesiden muğlaya gidicem ve bunun sıkıntısı var üzerimde benimde bide nişanlım orda çalışıyor her zaman görüşememekte etkiliyor herşeyi ama geçiicek allahtan dünya tatlısı bir kayınvalidem ve kayınbabam var

17 temmuz inşaallah :)

ne güzel benimde 10 unda olucaktı ama 17 sine aktardım.10 unun kaynanam istemişti.ben istemedim:SS birde halamın kızızınında düğünün 10 undaydı:Sayrıca 17-7-2011 daha güzel olcak.ayrıca ilk 7 sinde çıkmaya başlamıştık.7 benim için daha hoş oldu:))))

Anlıycan aynı gün evlenicez kıss senlee:))))

sabret canım yaa en güzeli zorlukların üstesinden gelinmiş bir hayat.diğerlerinin kıymeti bilinmiyor ne yazıkki.hem bi açıdanda iyi yanyana olanlar evlilik stresinden sürekli birbirini yiyip duruyor:)))şekil a bennnnn:))) kavgasız günümüz geçmiyor işin kötüsüde bazen evlenme fikri bana çok saçma geliyor:S

senin adınada çok sevindim.kaynanan ve kayınbabanla iyi anlaşmak çok güzel.işallah aranız hiç bozulmaz.

atheye burda ne işin var senin dön bakim haziran gelinleri topiğine

olsun nolcakki.ha bi ay önce ha bi ay sonra.herkese açık bi muhabbet.yani ortak nokta yaz gelinleri,evlilik stresi...allah herkese sabır ve bol paralar versin bu aralar hepimizin ihtiyacı var:)

olsun nolcakki.ha bi ay önce ha bi ay sonra.herkese açık bi muhabbet.yani ortak nokta yaz gelinleri,evlilik stresi...allah herkese sabır ve bol paralar versin bu aralar hepimizin ihtiyacı var:)

amiiiinnnnn...gercekten her yönden cok zor maddi manevi...senin durumlar nasıl canım?düzeldi dimi?

amiiiinnnnn...gercekten her yönden cok zor maddi manevi...senin durumlar nasıl canım?düzeldi dimi?

Evet düzeldi.eşekliklerini kabul etti.bu arada da bunalttı artık nerdeyse her gün bi gül demeti getiriyor::S anıycağın bu aralar herkesin denge bozuk bizde ortadan gidemiyoz.ya hep ya hiç.gerçi bende nankörlük etmiyim.ilgizsizliğindense bu durum daha iyi:) bu gün benim doğum günüm.dün gece ilk kutlayanlar kuzenlerim ve bir arkadaş oldu.oysaki o arada nişanlımla msndeydik.balayı için yerler bakıyorduk.bende duramadım söyledim.ilk değil ama son kutlayan sen olursun falan diye.özür dileyip durdu.otellere daldım unuttum aşkım affet diye.bende pek üstünde durmadım.çünkü kuzenler aramasa ben bile dalmıştım otel bakmaya.bekliyorum hediyesi ne olucak gönlümü almak için:)))paylaşırıım mutlaka.bu arada sizler hiçbişey yazmıyorsunuz yaa.balayına gidicekmisiniz,nereyi düşünüyorsunuz,fikir alışverişi yapalım azcık.ben çok kararsızım bu aralar.işin kötüsüde ocak 31 de bitiyor erken rezervasyon indirimleri.bilmeyen varsa ona göre kaçırmayın.öpüldünüz hepiniz.

inanmıyorum 31 ocakta bitiyo mu?nasıl yaa:2: bilmiyordum canım saol.ya biz istiyoruz gitmeyi ama benim iş durumum var su an calısmıyorum ama her an calısabilirm o yüzden işe girersem ya izin vermezlerse die yaptıramiyoruz rezervasyon para lazım zaten bide paramız yanmasın diye korkuyorum .yer konusunda daha net bi fikrimiz yok ama sidede bi otel var orayı düşünüyorz.ama kısmet inşallah izin alabileceğim gibi bi iş olur cook istiyorum

selam kızlar ben komşu topicten haziran geliniyim arkadaslar balayı için yer bakıyosunz ama tarihi kaçırdım diye üzülmeyin şubata kadar bu tarz indirimler olur mutlaka arastırın bakalım bi

canım balayısız olurmu hiç:)))çalışmayı düşünsende zaten evlenince hiç olmadı 1 hafta izin veriliyor.maddi açıdanda düşünürsek 10 gün tatil yapacağına 3 gün yaparsınız.nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama maddi açıdan yakın yerleri tercih edersen,,hem zamandan hem paradanda tasarruf etmiş olursun.bizde karar veremedik daha.araştırıryoruz.30-40 tane oteli ayırdık bakalım daha ekleyip içlerinden birini seçicez:Saman ne zormuş bu işler offffff((

selam kızlar ben komşu topicten haziran geliniyim arkadaslar balayı için yer bakıyosunz ama tarihi kaçırdım diye üzülmeyin şubata kadar bu tarz indirimler olur mutlaka arastırın bakalım bi

slm canım.tamam doğru söylüyorsun şubata hatta marta kadar devam ediyor.ama şuanda otellerin en çok indirim yaptığı zaman.ocağa kadar %40 veriyorsa şubattan sonra %20 veriyor.ayrıca her otel için elbetteki genelleme yapamayız ama,mesela benim beğendiğim bir otel vardı son gün ocak 11 di.odalarına baktım çoğu tutulmuş.bu adam niye indirim yapsın???zaten odaların ın çoğu tutulmuş.benim baktıklarımdan nerdeyse 20 si 31 ocakta son.hem sadece maddi olarakta düğşünmeyin.istediğiniz bir otel oluyor bi bakıyorsun o tarihlerde dolu:SSS o yüzden herkes şimdiden hazırlayın yerini rahat etsin en azından.

bu arada size doğum günü hediyemi söyliyim:)))biricik nişanlım doğum gününde kocaman bir demet kırmızı karanfil yaptırmış.birde bana bir bilezik almış.kayınvalidem ise çok güzel bir şal almış.

valla temmuz 17de evleneceğiz inşaallah ama balayını daha düşünmedik çünkü 2 hafta sonra ramazan :)

zaten düğünden sonraki 2 hafta gezmeyle geçer biizm bir de işten izin alıp evde 3-4 gün baş başa takılmayı düşünüyoruz hep :)

kışın gitcez biz tatile inşaallah :) ( deniz pek sevmeyince 2miz de böyle oluyor :) )

aynı gün evlencez senle:))))ama bence mutlaka git balayına.madem denizi sevmiyorsunuz (ki, bende pek sevmem.)2 günlüğüne de olsa mutlaka gidin biyere balayı olunca oteller çiftlere güzel süprizler yapıyor.ayrıca hiç istemesseniz turlara katılın.şöyle gidipte görmek istediğiniz bi yöreye hem gezersiniz,hem tatil yaparsınız.balayı adı üstünde sonra olmaz.zaten oteller bile şart koşuyor.en geç 3 ay geçmeli üstünden onun dışında balayı statüsü olmuyor:SSS sen dinle beni mutlaka git biyerlere.2 hafta azmı.bi haftanı tatile ayır.1 haftanıda evine ve evliliğe alışmayla geçer.zaten sonra hem ramazan,hem iş güç derken rüyadan uyanması kötü olur:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…