2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

mayıs gelin adayınız uzun araştırmalar sonucunda gelinlik modeline karar verdim ve işte bu benim tarzım dedim, bu arada siz ne yaptınız kıslar, karar verdinizmi yada:44: dikimemi başladı geç kaldım galiba

bence geç kalmamışsın ya
ben netten bakıyorum kafamda bişeyler otursun diye ama hepten kafam karıştı karar veremedim:)
en son gitcem gelinlikçiye ordan hazır bi tane beğencem gibi geliyo çünkü beğendiğin bi model üstünde güzel durmayabilir de

balayında denize girme konusunda olmaz dedi canım ya.bantları hatta yarın sorim ben :)
turlar konusunda haklısın.bi otel olmalı kesinlikle.
hap konusundada yasmini denicem sanırım.forumda herkes onu önermiş.

orası öyle istediğim gibi olurmu bilemiyorum ama hazırlara baktım ve pek hosuma gitmedi çok abartı seven biri degilim

aslında benim de bazen öyle zaman oluyo ki yorgun olmasam bile canım konuşmak hiç istemiyo bazen de susmak bilmiyorum:)
valla tesadüfe bak:)yok ben beyaz eşylar da 10 milyarın içindeyse az die düşündüm

işte insanoğlu değilmii dengesiziz hepimizD5 dkmız 5 dkya uymuyorrgerçi hayatın tadıda burda değilmi.yoksa ot gibi geçerdi yaşam,mutluluk,kavga,tartışma,heyecan olmassa olmazlardanDDDyok canım hepsine bi 15 milyara halledelim diyee düşünüyorum ya bilmiyorum artık hayırlısı.çokta abartmıycam beyaş eşyalar hariç mobilyalarda.eskidenmiş o iyisini al 20 yıl kullan.al 5-6 yıl sonra durumun iyiyse değiştir:))

balayında denize girme konusunda olmaz dedi canım ya.bantları hatta yarın sorim ben :)
turlar konusunda haklısın.bi otel olmalı kesinlikle.
hap konusundada yasmini denicem sanırım.forumda herkes onu önermiş.

kız kayınvaliden ne karışıyor alla alla bak kızdım şimdii.gelinlik damarımı kabarttılarDDcanım içinde şüphe varsa bunları doktora sor.kaynanan nerden bilcek doktormu???kaldıki milyonlarca kadın balayında denize giriryor.bunlardan biride ben olucam.her nekadar boğulma tehlikesi yüzünden yüzme bildiğim halde derinlere gidemesemdeDDD

orası öyle istediğim gibi olurmu bilemiyorum ama hazırlara baktım ve pek hosuma gitmedi çok abartı seven biri degilim

yaw daha çok yere bak sende.ayrıca abartan sensin.bi kere evleniyon bi defa giycen gelinliği ne o öle elbise gibimi alcanDşöyle bi salona girdinmi ortalığı öttürmedikten sonra ben gelinliğe gelinlik demem.ihtişamlı olsun.nasılsa daha sonra hhep sade ve şık modunda takılcan.başkasının düğününde kabarık elbise giycek halin yok.

Canim...izmir hotellerini bilmmiyorum malesef..burda baskasi yardimci olsun...

ama denize girmek sorun olmaz..ben girecegim..ve ablamda baskalarida girmisdi....
tek ilk gecemi koruncaksin devamlimi? devamliysa d.k hapi en dogrusu..ama sakin yasmin alma..(isvicrede yasaklandi bir kac insanin ölümünden süphe yapti) hem biraz öncesinden basla ki düzene girsin...hem adet olacagin günleride bilirsin en azindan...öbür gibi kocan korunsun...

Benim ilk kinam 25.06 sonra 22-23.07 köy dügünü kina falan iste sonra 24.07 gelin cikacak ve salonda dügün olacak

kızlar bu akşam bi marangozla daha görüşücez.mutfak için bakalım neler olucak.kafam okadar karışıkki.birisi akrilik kapak yapalım daha parlak olur.üstelik fazla çizilmez diyor.diğeri ise membran kapak yapalım daha az çizilir akrilik çok çiziliyor diyor anlamadım.işin içinden çıkamadım vallaha;(((

kizlar ya..kinada önce kabarik mor elbise giycem..sonra yesil bindalli...
akilli kafam hic düsünmediki..makyajimi nasil yaptircam ben simdii

aayy canom ben hic anlamamki öyle islerdeen =/

sağolasın canım ilginden dolayı.ahh şu işleri bi halletsemde bende siz gibi kıyafete yoğunlaşsam nerdeeeDD

bu arada nişanlığın mor bindallın yeşil ise fazla seçeneğin yok dadlum.beyaz gri tonlarından başka bişey yakışmaz bence.o tonu her renkle kullanabilirsin.rujunu değiştirebilirmisn mesela.morda pembe tonları olur.yeşilde pembe,kırmızı tonları olabilir.bu arada bindallının şapkasınıda kullanıcaksan topuz önermem çünkü takılmıyor ve kafanı acıtabilir.ayrıca bindallıda salınık saçlar daha bi hoş duruyor.

hayirlisi insallah..
tesekkür ederim canim...öyle birseyler yapacagim artik..kafam calismamis alirken:97:

zaten acik birakmak istiyordum kinada...ama önerin icin tskler..simdi kesin öyle olur

hayirlisi insallah..
tesekkür ederim canim...öyle birseyler yapacagim artik..kafam calismamis alirken:97:

zaten acik birakmak istiyordum kinada...ama önerin icin tskler..simdi kesin öyle olur

rica ederim şekerim ne demekDDkafanın çalışmamasıyla ne alakası var ayol ne güzel rengarenk giyinirsinde kusura bakmassan bindallilar hep kırmızı olur niye öyle tercih etmedin.yeşil nerden çıktı yaw heç görmedim vallaDDD bu arada canım yanlış hatırlamıyorsam mor bi elbise dedin kabarık:SSS iyi güzelde o modele salınıp saç pek uygun olmaz.topuz daha çok yakışır.ayrıca bence kına gecesi için dizüstü bi elbise al derim.daha sonrada giyebilirsin.özel günler ve gecelerde.diğer türlü dolapta çürücek.tabi sen bilirsin yinede.mesela ben kısa bi elbise alıcam.saçlarımıda maşa gibi bişiyler yapıcam.kına gecesi değilmi ne önemi varDD nasılsa düğünde hem toğpuz hem kabarık elbise olcakDD

hiç sorma.karışıo sanırım birazda benm yüzümden.herşeye ben onuda karıştırdım.kawgalara bile girdi yorumlar yapıo.ama benm hatam ben anlatıyrm.sanırım ilk önce bana sanki arkadaşımmış gbi bi his werdi şimdi oğlunu her konuda sawunuo.dertleştiimi sansam da diilmiş.canım aslında bu konuda çok sıkkın.oğluyla bir olup bana yalan bile sölüo.yarım yamalakta anlatsam içim çok dolu.bi ordan bi burdan yazdım işte....çoook sinir bozucu şeyler yaşadım bugn çok

valla bilmiyorum su...bakarim karar verince yazarim...hihi...ama fikirlerin icin sagol...yesil bindalli cnkü hep kirmizi oluyor diye...degisik geldi gözüme hosuma gitti oyüzden..

mutfakda ikinci resim daha hosuma gitti...cizgiler yan olunca daha hos durmus...

alewuska tamam girmem dersin girersiin sende...ama inan birsey olmaz...

öncelikle beğenmene çok sevindim canım benim.kendi hatanı kendin bulmuşsun zaten.ah canım sana hiç akıl verendemi olmadı bu devirde babana bile güvenme demişler.kaldıki kaynana.bak canım benim kaynanamda söyler söyler ben karışmam der sonrada falan filan.ama bendeki taktik farklı.herzaman oğlunun benim peşimde koştuğunu,evlenmek için onun baskı yaptığını,ellimi sallasam ellisi olduğu izlenimini verdim.şimdiden annesinin hatalarını söylüyorum ona üzülüyorum diye anlatıyorum.ama gözüne sokuyorum resmen o hataları.onun dışında kaynanamla aramda sorun yok.dişli gördü beni pek bişey demiyor.sülalelerinden bi kaç kişi yorumda bulunmuş kötü olarak benim için.açtım ağzımı yumdum gözümü.bak beni delirtmesinler onlarla çok fena uğraşırım herkes ayağını denk alsın dedim.soskakta görsem slm vermeyeceğim tipğler arkamdan konuşmasın yetiyosa biyerleri gelsin yüzüme söylesinler dedim.şunu şunu düğünümde istemiyorum gelmesinler dedim.kaynanam aaaaaaa kızım sus olurmu öyle şey bakma sen onlara azcık dengesiz onlar falan diyorDDoğlunuda bana karşı savunamıyor.çünkü ben oğluna körü körüne aşık gelin modelini oynamıyorum.nişanlımı çok seviyorum ama bunu kaynanama göstermiyorum:)))aradada nişanlımı küçük hatalarından şikayet ediyorumDDartık oğluna kızıyor.şimdilik tabi evlenince bilemem.ama ben bu güçlü,kimseyi takmayan gelin modunu çok sevdim.buda benim kabuğum artık.anca böyle korunucam canım.yani uzattım kusura bakma ama sen kendini korumassan imse seni korumaz bu dünyada.buna kocan bile dahil.ayrıca 2. büyük hatanızda sanki eşlerimiz olmasa dünya olmayacakmış gibi davranmak.herzaman sizi kaybedebileceğini hissttirmelisiniz ki hem aşk bitmesin,hemde ilgi sönmesin.

sende bundan böyle taktik değiştir.evinle ilgili pek bişey anlatma yada sadece eşinin sana aldığı hedişyelerden falan bahset ama senin ona yaptıklarından değil:)))ayrıca ailenin arkanda kapı gibi durduğunu ima et şakayla karışık.ve onun oğlu olmadanda çok mutlu yaşayacağını,oğlunun ise mahfolacağını.işte ozaman bişey yapamıyolar kuzum.çünkü oğulllarını seviyolar ve acı çekmesini istemişyolkar:)))eşine gelince yavaş yavaş kaynanandan uzak tutmaya bak,onun hatalarını kızmadan yumuşalk bir şekilde söylee.bak canım annen bu şekilde davrandı ben inan çok kırıldım.ben onu kendi annemden ayrı tutumuyorum ama o bana bu şekilde davranıyor.sence napıyımda bu durumu düzeltiyim gibilerinden.eşine oynucaksın.zamanla kendi tarafına çekersen işte ozaman senle kimse uğraşamaz.kaynanan ve diğerleride boyunun ölçüsünü almış olur:)))umarım herşey düzelir canım.

şuna bak bana giderde yaparmışDDyeşil bindallığını yırtırma banaauyum sağlanmışsa sorun yok farklı olabilir elbetteki haklısın:)evet canım bende yan istiyorumda bakalım artık.bugün gidicez.dün bi aksilik oldu gşdenedik.fotolarını çekebilirsem çeker koyarım.sende çek elbiselerin resmini koyyy bakalım sana 10 üzerinden kaç puan verecemmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…