mayıs gelin adayınız uzun araştırmalar sonucunda gelinlik modeline karar verdim ve işte bu benim tarzım dedim, bu arada siz ne yaptınız kıslar, karar verdinizmi yada:44: dikimemi başladı geç kaldım galiba
rica ederim canım nolcakki.fikir alışverişi bu:))kayınvaliden neye olmaz dedi anlamadım.hapla korunmanamı??eğer öyleyse dünyada kullanılan en yaygın yöntem bu.kondomu ilerleyen zamanlarda başla derim ben.yani 6 ay 1 yıl sonra falan.hapı çok uzun yıllar kullanırsan zararlı diğer türlü biçokta faydası var bilmiyorum biliyormusun,gögüslerde sertleşme,büyüme,adette düzenlilik,ağrısızlık,ciltte güzellik....
canım dediğim gibi yap sen.turlara bak.tüm oteller ordan oda satıyor zaten.karadenizde olabilir turları var.ama ben yinede sana şöyle yayıla yayıla tatil yapmanı öneririm.düğün yorgunluğu birde karadenizde kültürel bir tur sizi dinlendireceğine iyice yorar.evet vajinal bantlarda var.bunları doktora sorki en sağlam bilgiyi al derim.
aslında benim de bazen öyle zaman oluyo ki yorgun olmasam bile canım konuşmak hiç istemiyo bazen de susmak bilmiyorum:)
valla tesadüfe bak:)yok ben beyaz eşylar da 10 milyarın içindeyse az die düşündüm
balayında denize girme konusunda olmaz dedi canım ya.bantları hatta yarın sorim ben :)
turlar konusunda haklısın.bi otel olmalı kesinlikle.
hap konusundada yasmini denicem sanırım.forumda herkes onu önermiş.
orası öyle istediğim gibi olurmu bilemiyorum ama hazırlara baktım ve pek hosuma gitmedi çok abartı seven biri degilim
benmde 8 temmuzda ankarada düğünüm 10 temmuzdada izmirde nikahım olucak.sonra amasyada yaşamaya başlıcam.
ilk olarak izmir we çewresinde balayı için önerebiliceğiniz oteller warmı?çeşme alaçatıda bi kaç otel buldum ama temiz nezih bi yer olsun istiyrm.
birde ewlilere bi sorum olucak,balayında denize girmek bi problem yaratırmı.herkes girme diyo ama ben girmezsem deliririm.nineler gibi bacağımı kumamı gömcem sahilde
3.sorum ise ilk gece nasıl korunmalıym.konulara bebeğin olmaz denmiş.hangi yöntem daha sağlıklı?yasmin d.k hapı kullanmamı öneririmisinz?bitkiselmiş sanırım?
aayy canom ben hic anlamamki öyle islerdeen =/
hayirlisi insallah..
tesekkür ederim canim...öyle birseyler yapacagim artik..kafam calismamis alirken:97:
zaten acik birakmak istiyordum kinada...ama önerin icin tskler..simdi kesin öyle olur
kız kayınvaliden ne karışıyor alla alla bak kızdım şimdii.gelinlik damarımı kabarttılarDDcanım içinde şüphe varsa bunları doktora sor.kaynanan nerden bilcek doktormu???kaldıki milyonlarca kadın balayında denize giriryor.bunlardan biride ben olucam.her nekadar boğulma tehlikesi yüzünden yüzme bildiğim halde derinlere gidemesemde DDD
hiç sorma.karışıo sanırım birazda benm yüzümden.herşeye ben onuda karıştırdım.kawgalara bile girdi yorumlar yapıo.ama benm hatam ben anlatıyrm.sanırım ilk önce bana sanki arkadaşımmış gbi bi his werdi şimdi oğlunu her konuda sawunuo.dertleştiimi sansam da diilmiş.canım aslında bu konuda çok sıkkın.oğluyla bir olup bana yalan bile sölüo.yarım yamalakta anlatsam içim çok dolu.bi ordan bi burdan yazdım işte....çoook sinir bozucu şeyler yaşadım bugn çok
valla bilmiyorum su...bakarim karar verince yazarim...hihi...ama fikirlerin icin sagol...yesil bindalli cnkü hep kirmizi oluyor diye...degisik geldi gözüme hosuma gitti oyüzden..
mutfakda ikinci resim daha hosuma gitti...cizgiler yan olunca daha hos durmus...
alewuska tamam girmem dersin girersiin sende...ama inan birsey olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?