2011 temmuz anne adayları, her türlü tecrübelerimizi paylaşalım

bende 2011 temmuz annesiyim..doğum 12 temmuzda en geç olacak dedi doktor.bodrumda yaşıyorum ve tahir ateş doktorum.giden var mı acabaa ?:97:

bende temmuz annesiydim ama bebegimin maşşalahı var ataga kalktı erken gelmek istiyomuş hazirana geldi dogum Genede allah bilir tabi kızım olacak 26+2 günlük olduk şimdiye kadar izmirde meral tüzüne gidiyordum sonuna kadar ona devam etcem cok süper bir doktor ama dogum için yüksek ücret istiyo o yüzden şimdi biyandan ssk anlaşmalı hastaneleri araştırıyorum doktorda tabiki En çok istedigim GAZİ hastanesiydi ama maalesef o kadar dolu ve bende o kadar gec kaldımki en erken 1 ay sonrasına randevu veriyolar o yüzden ikinci alternatif basmanedeki ŞİFA hastanesi olucak yarın gidip bakıcam doktor içime siner inş Gİden varmı aranızda üç kadın doktoru var Esin , Berrin ve mine ben BERRİN den yana kullancam başka doktor tavsiye edermisiniz mümkünse kadın olsun

Merhaba

Bende 23.haftamdayım..İlk bebeğimi bekliyorum. 25 temmuz dedi dr doğum için ama sezaryan olursa sanırım daha erkene alınıyor diye duydum..
Kısmetse temmuz ayında kızımı kucağıma alacağım.
Medicana Bahçelievler Düzgün Beye gidiyorum.Gayet memnunum sadece ayrıntılı ultrasan için prof. kılıç aydınlı beye gittim geçen hafta .çok şükür herşey normal.

doğum ücretleri de hastaneye göre okadar çok değişiyor ki medilife beylikdüzü 600 tl fiyat verirken yanındaki medicana beylikdüzündeki fiyat 4500 tl ve bahçelievler medicana ise 2100 tl istiyor.

içinizde bebek odası takımı alan varmı..onda da fiyalar çok değişken nelere dikkat etmek gerekir bilmiyorumm

2. gebeliğim ama bu seferki çok kafa karıştırıyo Önce kafa kısmında kist göründü neyse çok şükür kist kendiğinden yok oldu ve genelde olurmuş bu olay görülürmüş yani.Şimdide bebeğimin boyu kilosu yerinde olduğu halde doğum tarihi her kontrolde değişik çıkıyo.Birde kafasındaki kist için ben çokd eğişik bi ultrasona girdim ( renkli dopler değil ) ordaki doktorda sen muhtemelen geç yumurtlamışsın son yumurtlama tarihine 6 gün eklesin doktorun dedi.Ben şimdi hangi adet tarihime göre hesap yapcam bu 1.Ve neden her defasında doğum tarihi geç zamanda çıkıyo.Doktor normal bişe bu dedi 1 ay gecikme görülürse problem var demekdir dedi.Ben evladımı kucağıma almadan kendi gözümle görmeden rahat edemiycem anlaşılan Ayrıca şu anda bebek ters inş doğum zamanına kadar dönerde hayırlısıysa normal doğum yaparım :)

2014 te hiç bir sikayetim olmadan devlet hastanesinde rütün kont giitim ve simir verdim simir sonucu rahim agzi kanser riskini tasıyordum inanamadım ve hiç bir sikayetim yokken böyle bir tanı konunmasına ve tavsiye üzerine sayın hocam kılıç aydınlı hocamı buldum ve benim piskolejik olarak jinokolok korkum vardı hocam sayesinde hem bunu yendim hemde hastalıgımdan kurtardı ve hocamın 3 yıĺdır hastasıyım mükemmel bir insan allah başımızdan eksik etmesin her 6 ayda bir gidiyorum ihmal etmeyin gercekten mükemmel bir doktor tavsiye ederim arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…