2011 temmuz anne adayları, her türlü tecrübelerimizi paylaşalım

slm kızlar bu sabah uyandıgımda cok koyu renkte yanı kahverengı bı leke oldu cnm cok sıkıldı bu sekılde yasayan varmı acaba

slm kızlar bu sabah uyandıgımda cok koyu renkte yanı kahverengı bı leke oldu cnm cok sıkıldı bu sekılde yasayan varmı acaba

canım kaç haftalık hamilesin benim de 8. haftamda başıma geldi iki gün oldu.leke gibi koyu kan rengi.benim adet günüme denk gelmişti.senin de öyle olmuş olabilir ya da yerleşme kanaması olabiliyormuş bazılarında..ama telefonla da olsa mutlaka doktoruna sor canım.

14 haftalık oldu bebeğim.Bu pazartesi ablasıyla cinsiyetini öğrenmeye gidicez inş.Uyku düzenim düzeldi ama halsizlik tembellik devam ediyo.

Bu arada sağlık ocağğına gittinizmi.Ben geçen kızım için gittiğimde aile hemşiremiz neyle korunduğumu sordu gebeyim deyince sen bizim iççin çok önemlisin dedi ve kan hapı verdi 1 ay sonra gel aşı yapıcam dedi.Tabi ben pazartesi doktora gittiğimde kan ilacını ve aşıyı sorcam.Ama sağlık ocağındada gebelik kaydının olması gerekmiş ve doğumdan sonra bebeğinizi muayeneye aşılarını yapmaya eve geliyolarmış bilginize....

bende 2011 temmuz annesi olacağım inş 15 haftalık hamileyim sakaryada yaşıyorum ve doğum evınde doğum yapacağım çünkü özel hastaneler bizi aşıyor açıkçası çokta gerekli bulmuyorum özel hastanede doğum yapıp şikayetçi olanlarda var çünkü doktorumda doğum evınde ama ben özel muayanesine gidiyorum 80 tl ve bi ay verip bi ay vermiyorum ücret ve en küçük rahatsızlığımda arayabiliyorum yada fenaysam hastaneye kadar gelebiliyor yanı çok memnunum :) bakalım doğum için henuz konuşmadık aslında bende kokruyorum normal doğumdan ama bilemiyorumm :) hayırlısı normal doğum olmazsa epudural olsun istiyorum

benim bebegimde 18 haftalik oldu :nazar: , gecen doktora gittigimizde göstermedi cinsiyetini :59:

ama ben cok su topluyorum arkadaslar ya, buna karsi bise yapabilirmiyim aceba??

yazın bebişler hep isilik olucak ohh her gün yıkarız bizde şapur şupur rahat uyurlar hem :) ve yengeç yada aslan burcu olucak minnaklarımızz off çok heycanlı ya dımı ya nası beklicezzz

Benim ilk bebeğimde 22 Eylülde doğmuşdu ve 40 ı çıkana kadar her gün yıkadık.Bu bebeğimde 26 Temmuzda dünya ya gelecek ve yaza geldiği için mutlaka ve yine hergün yıkarız inş.Biz geçen pazartesi gittik ve cinsiyetini öğrendik Allahım bana bir tanede erkek evlat nasip etti şükürler olsun :) Ablası bu durumdan çok memnun çünkü oda erkek olmasını istiyodu.

Ben de temmuz annesi olacağım hayırlısıyla.türkiye hastanesine gidiyorum epidural normal doğum istiyorum fiyatı 1.260 lira. Yeni doğan bölümünün olması çok iyi...benim ki yengeç burcu olacak hala inanamıyorum temmuzda anne olcağıma :) ne isim koymayı düşünüyorsunuz bebişlerinize

bende temmuzda ilk doğumumu yapıcam inşallah endişem yazı nasıl gecircez zor oluyor diyorlar şişme olayı çok oluyormuş Allah yardımcımız olsun herkesin bebişini kucağına almak nasip etsin inş.

Evet yaz gerçekten zor geçecek bide 1 ağustos ramazan rabbım yardım etsin inş hepimize inşş bu hafta öğrencez cinsiyetini erkek oursa eren kız da kararsızız ışıl zeynep veya efsa

merhaba arkadaşlar ben 15 gün önce anadolu sağlık merkezinde normal doğum yaptım hastane çok süper bir hastane normal doğum hariç diğer konularda tavsiye ederim. ancak doğum doktorum ebru fusun ışık berbattı kesinlikle tavsiye etmem.normal doğumda tecrübesi yok.benim ikinci doğumum doktor doğumu sonuçlandırmadı diyebilirim hatta sancı nedeniyle bağırdığım sıralarda beni azarladı vakumla doğdu bebeğim şuanda sağlıklı ama benim açımdan çok meşakkatli geçti. eğer normal doğum düşünüyorsanız devlet hastanesine gidin derim çünkü beni gerçekten bin pişman ettiler.

s.a arkadaslar ben de 19 haftalik tammuz anne adayiyim insllh benim ikinci anneligim olucak rabbim nasip ederse daha onceki dogumum 29 araliga gelmisti ama gercekten kis anneligi daha zor sogukta hasta yapmama telasi:32: bu yaza gelio nasipse bebek icin seviniorum ama kendim icin deil tabi o sikcakta :18: ben avusturyadan katiliorum sitenize yazilarinizi okudum ve cok sasirdim genellikle turkiyedeki anneler dogumdan korktugu icin sezaryan istio ama kesinlikle ne anne icin nede cocuk icin hic iyi bir yontem deil bebek normal dogumda kendini daha iyi dunyaya adepte edio ve anne de normalde dogumda icini tam temizleyip daha cabuk ayaklanio zaten bizim sizinki gibi secim sansimiz yok burda kesinlikle sezaryan anne yada bebek icin olum riski yoksa yapilmio cunku en iyisi dogal yollarla yapilan diolar benim ilk oglum cok zor dogdu rahim hem dar hemde bebegi birakmiyormus yani rahim bebegi tutum yola girmesini engelliomus oyle oldugu halde hastanenin bas hekimi ve 6 veya 7 dr geldi normal dogum olsun die cok ugrastilar en son dogmayinca sezaryana almaya karar verdiler tam serumu takmaya hazirlanirken yine sancim geldi ve makas atarak normal dogum yaptirdilar bas hekim cok dayanikli oldugumu en iyisinin bunun oldugunu dedi ve gercekten cok kisa zamanda kalktim simdi ikinciye hamileyim ve yinede kesinlikle sezaryan dusunmuorum zaten burda bize en dogali neyse anne ve bebek icin o diolar bende size tavsiyem eger bebeginizi kucaginiza almaya karar verip ona hamile kaldiysaniz ne olur onun en buyuk hakki olan dogal yolla gelmesine engel olmayin bu hakki ona cok gormeyin tabiki herhangi bir sorun yoksa sizin icin ve bebek icin sunu demeden gecemicem ne cekerseniz cekin bebeginizi sag saglim kucaginiza aldiginzda hersey bitiyor :emir_bebek: RABBIM HEPIMIZIN HAKKINDA HAYIRLISNI NASIP ETSIN BIR NEFESTE DOGURMAK DILEGIYLE...

slm kızlar,bende 18 haftalık hamileyim ve temmuz annesi olacagım kısmetse.Medıcalpark bahcelıevlere gıdıyorum.Doktorum nadide korkut,su ana kadarki ilgi alakasından memnunum fakat sezeryan konusunda korkularım var.Daha önce kendisine sezeryan dogum yaptıran varmı aranızda?varsa konuyla ilgili fikirlerini yazarsa sevinirim.Doktorumuza sonuna kadar güvenmek istiyoruz ama bu ilk dogumumuz olacaksa ister istemez endiselerimiz oluyor ve diger arkadasların tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz Herkese hayırlı hamilelik süreci ve hayırlı dogumlar diliyorum.

Herkeze selam..Bende 16 haftalık hamıleyim.Çok heyecanlıyım.Şişli Hospitalium Demet par'a gidiyorum.Şimdilik memnunuz.Bu hafta sonu kontrolüm var.Geçen ay cinsiyetini söylemedi doktorum.İnşallah bu sefer söyler.Rabbim sağlıklı, hayırlı evlatlar nesip etsin hepimize..

Bende 18 haftalık hamileyim bir kzım olucak bursada doruk hastanesine gidiyorum. Normal doğum 900tl sezeryan 1200 den başılıyor en yüksek 2000 bulur dediler Allah sağlıkla kucağımıza almayı kısmet etsin.

Kızlar bu haftalara kadar göstermediyse cinsiyetini büyük ihtimalle kız olabilir bebekleriniz cünkü erkeklerin cinsiyetinin daha erken haftalarda gözükebildini duymustum:34:benimkiside 13.haftada kesin olmasada cıkıntı göstermisti ve sonraki haftalarda erkek oldugunu ögrendik. Her ikisi icinde hayırlısı olsun,Allah analı babalı ve saglıkla büyütmeyi nasip etsin insallah.

Back