slm cnm bende kısmetse 2011 temmuz annesi olacağım 2 bebeğimi doğuracağım.ilk çocuğumu medicalpark fatih hastanesinde olmuştu. inş allah kısmet ederse bununda öyle olmasını istiyorum çünkü doktorumdan çok memnunum haklısın pahalı bi hastane dün ordaydık oğlum hastaydı sadece 1 iğne yapmaya 10 tl aldılarçok sinirlendim ama ne oğlumun doktorundan nede kendi doktorumdan vazgeçemiyorum onun için gidiyorum doktorum orda olmasa alternatif düşünebilirim ama ayşegül hanım orda olduğu müddetçe bende oraya devam edicem
şuan 2. bebeğime 5 haftalık hamileyim ilk bebeğimi özel umut hastanesinde sürdürüyordum. fakat talıhsızlık 7 aylıkken kaybettım fakat bebeğimle beni ortada bıraktı doktorum (tavsiye etmiyorum) o yüzden dogumu Nene hatun şimdiki adı MEDİCİNE HOSPİTAL olarak biliniyor orada yapıldı çok iyi doktorlar çok güzel imkanlar sunuyorlar tavsiye edrim kendi adıma .....
çok geçmişler olsun, Rabbim hayırlısıyla sonuçlandırsın bu hamileliğini inşallah..medicine güneşlide değil mi..ve doğum fiyatı nedir ssk ile anlaşması var mı acaba? bir de benim için esas önemli olan sezeryana hiç yanaşmayan bir doktor olması, yani norma doğumda çok tecrübeli..türkiyede ne yazık ki hemen bir risk gördüklerinde sezeryana almaları..avrupada ne olursa olsun normal yaptırabiliyorlar, bizde ya bilmiyor, ya da korkuyor doktorlar riskli bir durumla karşılaşınca..sevgiler..
merhaba, İstanbul'da yaşayan, ilk doğumunu yapacak(kısmetse) bir anne adayıyım.12. haftanın içindeyim.hamilelik tespiti için 7.haftada özel doktora gittim.şu an doğum için hastane araştırmasındayım ancak ismi olan hastaneler gereksiz yere çok pahalı.örneğin medical park SSK'lıya normal doğum için doktoru dışardan getirirsen sadece mekan sağlamaya vs 1000TL istiyor.doktor kendinden olursa 1680TL.piyasada ortalama rakamlar bunlar.ve eminim doğumdan sonra çıkarken bu rakamın çok daha fazlasını ödeyerek çıkıyorsun, bir dolu bahaneyle..özel muayenehanelerdeki fiyatlar da uçuk.ismi olan bayan doktorlar ortalama 150 TL alıyor her defada.
anne adayları, çok fazla suistimal var bu konuda maddi anlamda..tecrübelerimizi burada paylaşalım.nereye gidiyorsunuz, SSK'nın büyük oranda karşıladığı özel hastaneler hangileri, mesela b.evler Yaşam hast.de normal doğum ücretsiz.bu güzel bir haber..siz ne düşünüyorsunuz, sevgiler..
merhaba, İstanbul'da yaşayan, ilk doğumunu yapacak(kısmetse) bir anne adayıyım.12. haftanın içindeyim.hamilelik tespiti için 7.haftada özel doktora gittim.şu an doğum için hastane araştırmasındayım ancak ismi olan hastaneler gereksiz yere çok pahalı.örneğin medical park SSK'lıya normal doğum için doktoru dışardan getirirsen sadece mekan sağlamaya vs 1000TL istiyor.doktor kendinden olursa 1680TL.piyasada ortalama rakamlar bunlar.ve eminim doğumdan sonra çıkarken bu rakamın çok daha fazlasını ödeyerek çıkıyorsun, bir dolu bahaneyle..özel muayenehanelerdeki fiyatlar da uçuk.ismi olan bayan doktorlar ortalama 150 TL alıyor her defada.
anne adayları, çok fazla suistimal var bu konuda maddi anlamda..tecrübelerimizi burada paylaşalım.nereye gidiyorsunuz, SSK'nın büyük oranda karşıladığı özel hastaneler hangileri, mesela b.evler Yaşam hast.de normal doğum ücretsiz.bu güzel bir haber..siz ne düşünüyorsunuz, sevgiler..
Hanımlar ben 12 haftalık hamileyim ve bu gün sağ kasığıma doğru minik minik tekmelemeler hissettim ama normalde 16 haftalıkda başlarmış tekmelemeler.Sizde varmı böyle durumlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?