- Konu Sahibi Cinarefeninannesi
-
kızlar bu yıl tayıncıyız cok mutlu ve bır okadarda heyecanlıyım.nerelerı tercıh ettık burada paylasalım tayın acıklanıncada neresı cıktıgını yazalım.
bizde tayinciyiz..adanadan .bizde doğuya gidiyoruz malesef
bizde adanadayız şuan çok üzülüyorum burdan gideceğim için heleki doğu olunca daha zor((
evet adanaya çok alışmıştım...lojmanla bağlantım çok yok ama şehri insanları seviyorum...doğu olsaı gerçekten geren sanırım ama bilemiyorum ki..sen neresindesin adananın
ben de yavuzlar tarafındayım.tayin nereyi bekliyosunuz
ağrı kars siirt van sarıkamış yazdı eşim...tercih dışıda olabilir 5. bölgeler işte bilmiyorum artık(((
siz nereleri yazdınız
inşallah bakalım toparlandın mı bari?
ağrı kars siirt van sarıkamış yazdı eşim...tercih dışıda olabilir 5. bölgeler işte bilmiyorum artık(((
siz nereleri yazdınız
Kars güzel ve rahat bir yer. Biz şuan karstayız canım... Sormak istediğin varsa sorabilirsin...
canım çok teşekkürler rahat bir yer olduğunu duymuştum inşallah olunca soru bombardımanına tutarım seni
Tamam canım yardımcı olurum. Bu arada Ağrı ve Van'a da gittim güzellik açısından Van güzel Van gölü olduğu için deniz havası veriyor. Ama Ağrı çıkmasın diye dua et bence hem halkında Türkçe konuşan yok hemde daha karışık bir yer...
canım bende en çok kars ve vanı istiyorum...inşallah hayırlısıysa çıkar..dua et bizim için olur muçok zormuş beklemek:2::2:
yok hiç başlamadım henüz...bekliyorum...neden beklediğimi de bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?