• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 tayin için hazırlanan asker eşleri

Hayırlı tayinler olsun arkadaşlarrr inşallah çok iyi yerlere tayinleriniz çıkarda sizler ve eşleriniz çok rahat edersinizz..
Biz emekli olduk 6 sene önce darısı sizlere olsun inşallah...

teşekkür ederim ablacım güzel dileklerin için.umarım bizde sağlık selametle görürüz o günleri

evet cnm bız batıya gıdıcez allahım nasıp ederse suan siirtteyiz bız toplandık tainler çıkar çıkmaz tasıncaz hemen hatta esımle sureklı satılık ev ılanlarına bakıyoruz.bız izmir samsun kocaelı gebze manısa merkez alasehır balıkesir ve malatyayı ıstedık neresı olursa artık.gıtcegımız yerde cok önemlı 2, dogumumu batıda yapmak ıstıyorum çunkı

oyyy:49::49: allahım güzel günlerde sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin...ben de biraz biraz toplanıyorum yatak yorgan felan işte ama hiç yapasım gelmiyo valla üşeniyorum:44::44:

tayinler açıklanmadı mı? deniz sahil güvenlik falan açıkladı....sizin işinzde zor kızlar bizim 3 yer var tayin yeri izmir, samsun, antalya Allah size kolaylık versin.

Back